AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN: Dinsdag gesloten in Oudenbosch

Ambiant, de mooiste vloeren tegen de scherpste prijzen

Ambiant produceert verschillende soorten vloerbedekking; pvc, laminaat, vinyl, maar ook tapijt. Ambiant vloeren zijn vloeren volgens de laatste woontrends en afgestemd op jouw wensen. Bij het ontwerp en de productie van de vloeren wordt gelet op kwaliteit, levensduur, onderhoud en prijs. Vloeren van Ambiant zijn betaalbaar en passen in elk huishouden.

Ambiant

Ambiant – vloeren met oog voor detail

Ambiant biedt hoogwaardige collecties vloeren. Samengesteld uit de beste materialen en met oog voor detail. Of je nu kiest voor pvc, laminaat, vinyl of tapijt. Bij het ontwerp van de collecties houden zij keer op keer rekening met jouw wensen, met een herkenbaar en eigentijds concept. Ambiant vloeren zijn stijlvol en verrassen elke keer weer.

Ambiant pvc-vloeren

De pvc-vloeren van Ambiant veroveren al meer dan 10 jaar de Nederlandse markt. Ambiant was één van de eerste merken die betaalbare pvc-vloeren in Nederland introduceerde. Sindsdien zijn pvc-vloeren een enorme trend. Ambiant staat bekend om haar ruime keuze pvc-vloeren van uitstekende kwaliteit en voor goede prijzen. Deze pvc-vloeren hebben een hoge slijtweerstand, waardoor de vloer jaren meegaat. Bovendien is Ambiant pvc ftalaatvrij en voorzien van biologische weekmakers. Ambiant pvc: stil, geluiddempend, sterk en duurzaam!

Ambiant laminaat vloeren

Laminaatvloeren van Ambiant zijn dankzij de natuurgetrouwe laminaatdecors en het reliëf van de plank, nauwelijks te onderscheiden van een echte houten vloer. Ambiant vloeren zijn trendy en betaalbaar en verkrijgbaar in verschillende dessins en formaten. De laminaatvloeren zijn eenvoudig in onderhoud en zeer goed bestand tegen krassen.

Ambiant vinyl vloeren

Ambiant vinyl vloeren laten zich omschrijven als trendy, betaalbaar en divers. Ambiant vinyl heeft een lange levensduur en door de toplaag nauwelijks nog van laminaat te onderscheiden.

Kom langs bij onze vestigingen

Fabrieksverkoop Genemuiden
Schering 27, 8281 JW Genemuiden
Fabrieksverkoop Oudenbosch
Klinkstraat 8J, 4731 DM Oudenbosch