AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN: Dinsdag gesloten in Oudenbosch

Belakos, waar jarenlange expertise moeiteloos gecombineerd wordt met vernieuwing

Al sinds 1960 staat Belakos garant voor de beste pvc- en tapijtvloeren in de nieuwste kleuren en dessins voor de beste prijs-kwaliteitverhouding. De Belakos collectie bestaat uit tapijt, karpetten, tapijttegels en prachtige pvc-vloeren. Met de unieke Solution Dyed Nylon collectie biedt Belakos sinds 2017 tapijt dat weerstand biedt aan invloeden van buitenaf. Zo is verkleuring door zonlicht bijvoorbeeld onmogelijk.

Belakos

Belakos tapijten, karpetten en tapijttegels

Tover je woonkamer, slaapkamer of kantoor om tot een sfeervolle en comfortabele ruimte met de tapijten van Belakos. De Belakos collectie omvat verschillende series tapijten; Carpet your live by AW, Home collectie, Resistanz en Sedna Carpet. Allemaal series van hoogwaardige kwaliteit en voorzien van het PRODIS en GUT keurmerk. Dit betekent dat de tapijten bijdragen aan een beter leefmilieu. Naast tapijten biedt Belakos ook karpetten aan. De karpetten zijn in verschillende maten verkrijgbaar uit de totale Belakos collectie. Een karpet van Belakos vrolijkt elke ruimte op en is een aanrader voor op een harde vloer. Het geeft een gezellige uitstraling aan de ruimte en dempt geluid. Een opkomende vloerentrend zijn tapijttegels. Belakos beschikt over een prachtige, eigentijdse tapijttegelcollectie. Kleuren en designs kunnen met elkaar gecombineerd worden voor een speels effect. Belakos tapijttegels zijn eenvoudig te plaatsen, vervangen en onderhouden.

Belakos pvc-vloeren

Belakos pvc-vloeren; luxe vloeren met de sfeer van een echte houten vloer. De unieke houtlook in scherpe prints geven de pvc-vloeren van Belakos een warme uitstraling. Het onderhoud is eenvoudig en daarnaast is Belakos pvc geluidsabsorberend, vuilafstotend, slijtvast en super duurzaam! Elke pvc-vloer is te voorzien van bijpassende plinten om de look helemaal af te maken!

Belakos vloer kopen bij Fabrieksverkoop

Voor een groot assortiment Belakos vloeren kun je bij Fabrieksverkoop terecht. En natuurlijk altijd voor een zeer scherpe prijs. Zo weet je zeker dat je nooit teveel betaalt voor je Belakos vloer. Bekijk de Belakos collectie online of bezoek onze showroom. Omdat we de meeste vloeren op voorraad hebben, kun je de vloer direct meenemen. En bij besteding van €500 bezorgen we gratis door heel Nederland.

Vragen over Belakos? Neem contact met ons op.

Kom langs bij onze vestigingen

Fabrieksverkoop Genemuiden
Schering 27, 8281 JW Genemuiden
Fabrieksverkoop Oudenbosch
Klinkstraat 8J, 4731 DM Oudenbosch