AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN: Dinsdag gesloten in Oudenbosch

BerryAlloc, duurzame vloeren met een levenslange garantie

De kwalitatieve vloeren van BerryAlloc zijn uitermate duurzaam en voldoen aan alle huidige esthetische en technische wensen. Zowel het laminaat als het PVC van BerryAlloc is van goede kwaliteit, gemakkelijk te plaatsen en voorzien van natuurgetrouwe dessins. Binnen het assortiment vind je vloeren in verschillende kleuren, afmetingen en afwerkingen. De vloeren zijn voorzien van een hout- of natuursteenlook, welke niet van echt te onderscheiden is. BerryAlloc biedt levenslange garantie op haar duurzame vloeren.

Berry Alloc

BerryAlloc vloeren zijn geschikt voor iedere woonruimte

Binnen het brede assortiment vloeren van BerryAlloc vind je altijd een vloer die past bij jouw wensen en woonruimte. Zo heb je keuze uit PVC of laminaat, houtlook of natuursteenlook en vele verschillende kleuren vloeren. Het Ocean+ laminaat van BerryAlloc is bestand tegen vocht, waardoor het ook in de badkamer of keuken gelegd kan worden. De ruime keuze in kleur en dessins zorgt ervoor dat je altijd een vloer vindt die past bij jouw smaak en woonstijl.

Het veelzijdige laminaat van BerryAlloc

BerryAlloc biedt een laminaatvloer van hoge kwaliteit voor iedere smaak en woonruimte. De laminaatplanken zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, kleuren en dessins. Laminaatvloeren zijn gemakkelijk te plaatsen, snel schoon te maken én enkele zijn ook nog waterbestendig! Het Ocean+ laminaat van BerryAlloc bijvoorbeeld, 100% waterbestendig en voorzien van natuurlijke houtlooks. Zo geef je ook de badkamer of keuken de warme uitstraling van een houtlook vloer! De laminaatvloeren van BerryAlloc zijn niet enkel voorzien van een houtlook, maar ook van een realistisch reliëf. Hierdoor is het laminaat niet van een echte houten vloer te onderscheiden.

BerryAlloc PVC vloeren bieden vele voordelen

Ook binnen de collectie PVC vloeren van BeryAlloc heb je meer dan voldoende keuze. Ga jij voor warme houtlook PVC planken of past een stoere steenlook vloer toch beter bij jouw stijl? BerryAlloc biedt voor iedere stijl een passende PVC vloer. De PVC vloeren bieden daarnaast verschillende voordelen. Zo is het PVC van BerryAlloc uitermate stil, 100% recyclebaar én eenvoudig te onderhouden. Door het handige DreamClick sluitsysteem zijn de vloeren ook snel en gemakkelijk te installeren. Voor iedereen.

Scherp geprijsde BerryAlloc vloeren bij Fabrieksverkoop

Binnen het uitgebreide assortiment van Fabrieksverkoop vind je altijd de BerryAlloc vloer die bij jouw wensen past! En aangezien we deze vloeren groot inkopen, kunnen we de verkoopprijs laag houden. De prijs van onze BerryAlloc vloeren ligt tot wel 50% onder de reguliere winkelprijs. Door te kiezen voor Fabrieksverkoop geniet je daarom van een sterke PVC of laminaatvloer van BerryAlloc voor een zachte prijs!