AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN: Vestiging Oudenbosch 8 maart '24 open van 10uur tot 12uur.

Condor Grass, kwalitatief kunstgras tegen scherpe prijzen

Condor Grass produceert, verkoopt en verbetert kunstgras voor tuin, balkon, terras en sportvelden. Een groot deel van de Condor kunstgraskwaliteiten worden geproduceerd uit de hoogwaardige TenCate garens. Aangezien meerdere kleuren van deze kwalitatieve garens in het product verwerkt worden, is het kunstgras van Condor Grass nauwelijks te onderscheiden van echt gras. Condor kijkt bij haar productie naar functionaliteit, kwaliteit, veiligheid en milieu-impact. Waarbij zij uiteraard proberen hun ecologische voetafdruk te beheersen en te verkleinen. De hoogwaardige kunstgrassen worden voor een zeer scherpe prijs aangeboden. Zo geniet jij van een realistische kunstgrasmat zonder hier teveel voor te hoeven betalen!

Condor Grass

Condor Grass kunstgras biedt vele voordelen

Het kunstgras van Condor Grass is van hoge kwaliteit en nauwelijks te onderscheiden van een echte grasmat. Het voordeel van kunstgras is dat het uitermate onderhoudsvriendelijk is. Je hoeft het kunstgras namelijk niet te maaien, besproeien of bemesten. Je geniet dus met minimale inspanning het hele jaar door van een mooie groene grasmat. Condor Grass biedt kunstgras in vele verschillende kleuren, spriethoogtes en zachtheden. Je vindt daarom altijd een geschikte kunstgrasmat voor jouw tuin, balkon, terras of sportveld!

Kunstgras van Condor Grass is geschikt voor vele toepassingen

Condor Grass produceert kunstgrassen voor verschillende toepassingen. Met haar jarenlange ervaring binnen de landscape markt is er door Condor een marktleiderspositie opgebouwd binnen deze categorie. Deze hoogwaardige kunstgrassen zijn geschikt voor zowel tuin, balkon als terras. Daarnaast biedt Condor ook kwalitatieve kunstgrasmatten voor sportgebruik. Deze sterke grasmatten kunnen wel tegen een stootje en zijn gemaakt voor intensief gebruik. Ook dit kunstgras van Condor Grass is nauwelijks van een echte grasmat te onderscheiden.

Condor Grass kunstgras bij Fabrieksverkoop

Binnen het assortiment van Fabrieksverkoop vind je een ruime collectie Condor Grass kunstgras. Bij Fabrieksverkoop is het Condor Grass kunstgras nóg scherper geprijsd, aangezien we dit product direct bij de leverancier inkopen. Onze prijzen liggen tot wel 50% onder de reguliere winkelprijzen! Wil je dit kwalitatieve kunstgras graag in het echt bekijken? Kom dan langs bij onze showroom in Genemuiden.

Kom langs bij onze vestigingen

Fabrieksverkoop Genemuiden
Schering 27, 8281 JW Genemuiden
Fabrieksverkoop Oudenbosch
Klinkstraat 8J, 4731 DM Oudenbosch