Condor, natuurlijke tapijten in alle denkbare variëteiten

Condor ontwikkelt, test en verkoopt tapijten met de wens van haar klanten als uitgangspunt. En aangezien Condor tapijten produceert voor vele toepassingen, bieden zij een breed assortiment tapijten met verschillende kwaliteiten. In de laboratoria van Condor worden de tapijten uitvoerig getest op kwaliteit, slijtvastheid, brandveiligheid en functionaliteit. Doordat Condor het gehele proces in eigen hand heeft, kunnen zij een zeer hoge kwaliteit garanderen. Binnen de uitgebreide collectie van deze tapijtfabrikant vind je altijd een vloerbedekking die past bij jouw wensen!

Condor

Condor vloeren blijft haar tapijten verbeteren

Om de hoge kwaliteit te kunnen waarborgen wordt het productieproces van Condor continue geïnnoveerd om deze zo optimaal mogelijk te maken. Met als doel het meest duurzame product tegen de beste prijs aan te bieden. Door deze continue optimalisatie van het productieproces kan Condor ook eenvoudig inspelen op trends. Deze vloerbedekking is daarom niet alleen up-to-date wat betreft praktische eigenschappen, maar ook wat betreft stijl! Binnen het brede assortiment vind je vele verschillende soorten tapijt. Zo biedt Condor geschikte tapijten voor onder andere woningen, kantoren én winkels.

De synthetische en natuurlijke tapijten van Condor

Binnen de collectie van Condor vind je alle denkbare variëteiten synthetische en natuurlijke tapijten. Het voordeel van deze tapijten is dat ze comfortabel aanvoelen, geluiddempend werken en eenvoudig te onderhouden zijn. Naast een uitgebreid assortiment tapijten voor woningen, biedt Condor ook vele varianten projecttapijt aan. Dit tapijt is uitermate sterk en daarom een goede vloerbedekking voor bijvoorbeeld een winkel of kantoorpand. Aangezien je keuze hebt uit verschillende soorten en kleuren (project)tapijt, laat je deze vloerbedekking eenvoudig aansluiten bij de rest van het interieur.

Condor vloerbedekking bij Fabrieksverkoop

Jouw nieuwe, praktische Condor vloerbedekking koop je bij Fabrieksverkoop! Wij bieden een uitgebreid assortiment tapijten van Condor. En aangezien wij dit tapijt groot en bij de producent inkopen, kunnen we de verkoopprijs laag houden. Onze Condor tapijten liggen hierdoor tot wel 50% onder de reguliere winkelprijs! Dus profiteer direct door online óf in onze showroom in Genemuiden een stijlvol Condor tapijt aan te schaffen.

Kom langs bij onze vestigingen

Fabrieksverkoop Genemuiden
Schering 27, 8281 JW Genemuiden
Fabrieksverkoop Oudenbosch
Klinkstraat 8J, 4731 DM Oudenbosch