AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN: Vestiging Oudenbosch 8 maart '24 open van 10uur tot 12uur.

COREtec, sterke vloeren met authentieke en natuurlijke dessins

De vloerencollectie van COREtec biedt de vele voordelen van laminaat én de realistische uitstraling van een echte houten of stenen vloer. COREtec vloeren kunnen wel tegen een stootje en zijn relatief eenvoudig te onderhouden. Ideaal dus voor een huishouden met kinderen of huisdieren! De vloeren zijn voorzien van een gebruiksvriendelijk kliksysteem. Hierdoor is ook het leggen van een COREtec vloer een fluitje van een cent.

Belakos

COREtec vloeren geven warmte en sfeer aan iedere ruimte

De COREtec collectie biedt voor iedere woonruimte en stijl een passende vloer. Het laminaat is verkrijgbaar in zowel standaard planken als visgraat motief. Je hebt keuze uit verschillende steen- en houtlooks en kleuren. De realistische, natuurlijke dessins geven warmte en een gezellige sfeer aan iedere ruimte. Het sterke laminaat kan goed gelegd worden in de gang, slaapkamer of hal. Ook voor de woonkamer zijn de sfeervolle COREtec vloeren een goede keuze. Een COREtec vloer zal jarenlang meegaan, ook bij intensief gebruik!

COREtec laminaat voelt zeer comfortabel aan

Het innovatieve COREtec laminaat voelt door haar duurzame opbouw en geïntegreerde kurklaag warm en comfortabel aan. Deze praktische vloeren zorgen daarnaast voor een geluiddempend effect. Het COREtec laminaat is daarom ideaal voor veel belopen ruimtes. Het laminaat is voorzien van zowel natuurgetrouwe decors als zeer realistische reliëfdrukken. Hierdoor lijkt én voelt het laminaat hetzelfde als een echte houten of stenen vloer. Door te kiezen voor een dessin en kleur laminaat dat bij jouw stijl past, laat je de COREtec vloer eenvoudig aansluiten op de rest van je interieur.

COREtec vloeren bij Fabrieksverkoop

Vind de ideale COREtec vloer voor jouw woonstijl bij Fabrieksverkoop! Wij bieden een ruim assortiment COREtec laminaat in verschillende dessins, kleuren en afmetingen. Aangezien wij deze vloeren groot en direct bij de producten inkopen, kunnen we de verkoopprijs laag houden. Onze prijzen liggen tot wel 50% onder de winkelprijzen! Twijfel je nog welke COREtec vloer het beste bij jouw wensen past? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

COREtec laminaat inmeten en leggen

Het COREtec laminaat is voorzien van een handig kliksysteem. De vloer hoeft daarom niet aan de ondergrond verlijmd te worden. De planken kunnen namelijk eenvoudig in elkaar geklikt worden. Ben je niet zo handig of heb je geen tijd om de COREtec vloer zelf te leggen? Maak dan gebruik van onze inmeet- en legservice. Onze specialisten komen dan bij je langs om de vloer in te meten en te leggen. Zo ben je verzekerd van een optimaal resultaat! Een COREtec laminaat vloer is vaak al binnen één dag gelegd. Door te kiezen voor onze legservice kun je snel genieten van jouw nieuwe, sfeervolle COREtec laminaat vloer!

Kom langs bij onze vestigingen

Fabrieksverkoop Genemuiden
Schering 27, 8281 JW Genemuiden
Fabrieksverkoop Oudenbosch
Klinkstraat 8J, 4731 DM Oudenbosch