4,7
4.5/5

Cotap, al meer dan 80 jaar specialist en vloeren

Cotap biedt een breed assortiment vloeren van hoge kwaliteit. Het bedrijf startte in 1940 met de productie van biezen en kokosmatten. Tegenwoordig is het assortiment een stuk breder en vind je vele verschillende Cotap tapijt, pvc, laminaat en vinyl vloeren. De vloeren van Cotap zijn zeer duurzaam en van hoge kwaliteit. Binnen het vloerenassortiment vind je een passende vloer voor iedere woonruimte en stijl!

Cotap

Cotap pvc-vloeren

De pvc-vloeren van Cotap zijn sterk, vormvast en eenvoudig te onderhouden. De vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende realistische hout-, tegel- en betonlooks. Deze realistische looks zijn ontwikkeld met moderne scantechnieken. Bij de pvc-vloeren van Cotap profiteer je van een natuurlijke uitstraling én de vele voordelen van dit type vloer. Het pvc is namelijk krasvast, vochtbestendig en geschikt voor vloerwarming. Deze vloer van hoge kwaliteit is daarom geschikt voor iedere woonruimte!

Cotap laminaat vloeren

Ook binnen het assortiment laminaat vloeren van Cotap heb je veel keuze. Het laminaat is voorzien van een zeer realistische houtlook, waardoor deze nauwelijks te onderscheiden is van een echte houten vloer. Het assortiment bestaat uit vele verschillende kleuren, van lichtgrijs tot klassiek eiken. De Cotap laminaat vloeren zijn voorzien van een gebruiksvriendelijk kliksysteem. Dit maakt het leggen van de vloer erg eenvoudig!

Cotap vinyl vloeren

De vinyl vloeren van Cotap voelen uitermate zacht en comfortabel aan. De vloeren zijn verkrijgbaar in eindeloos veel kleuren en dessins, van natuurlijke lichtbruine houtlooks tot stoere grijze betonlooks. De vloeren zijn voorzien van een sterke toplaag, waardoor deze geschikt zijn voor iedere woonruimte. En ook wel zo praktisch; de vloeren zijn erg eenvoudig te onderhouden!

Cotap tapijt

Binnen de collectie tapijt van Cotap heb je keuze uit vele verschillende materialen, kleuren en diktes. Je vind er tapijten voor zowel woon- als projectgebruik met comfortclasses van 1 tot 5. Een deel van de tapijten zijn daarnaast geschikt voor vloerverwarming. Het tapijt van Cotap voelt zacht en comfortabel aan en geeft een warme sfeer aan de ruimte. Verder is het tapijt geluiddempend en zorgt deze voor een betere akoestiek. Bij Fabrieksverkoop vind je een ruim assortiment Cotap vloeren tegen een aantrekkelijke prijs. Ook bieden wij voor deze vloeren een legservice aan. Onze specialisten komen de Cotap vloer dan op de door jouw geselecteerde datum leggen. Twijfel je nog welke vloer het beste aansluit bij jouw woning en wensen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Kom langs bij onze vestigingen

Fabrieksverkoop Genemuiden
Schering 27, 8281 JW Genemuiden
Fabrieksverkoop Oudenbosch
Klinkstraat 8J, 4731 DM Oudenbosch