AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN: Dinsdag gesloten in Oudenbosch

Desso, hoogwaardige tapijten voor particulieren en bedrijven

Wij zijn blij met de tapijten van Desso in ons assortiment. Dit bekende merk levert al meer dan 80 jaar hoogwaardige tapijttegels en kamerbreed tapijten voor het topsegment van de markt. Desso tapijttegels en tapijten zijn veelzijdig en trendy. Geschikt voor zowel particulier als zakelijk gebruik en je vindt ze terug in menig huiskamer, in kantoren, bankgebouwen, winkels, openbare gebouwen, scholen, universiteiten en zorginstellingen. Laat je verrassen door de eigentijdse vloerbedekking van Desso.

Desso

Producten van Desso

Nog geen producten in dit overzicht

Desso tapijt met oog voor het milieu

De Desso collectie verrast elke keer weer, met grote keuze uit verschillende soorten kleuren, patronen en materialen. De tapijten passen simpelweg bij elke woonstijl en in elke ruimte. Desso volgt te laatste trends op de voet en speelt daar op in met de prachtigste tapijten en tapijttegels. Daarnaast produceert Desso vloerbedekking volgens de Cradle to Cradle filosofie, waarbij onder andere het hergebruik van materialen centraal staat. De tapijten zelf zijn 100% recyclebaar. Desso staat garant voor jaren duurzaam plezier!

Desso tapijt

Ga voor stijlvol; kies een Desso kamerbreed tapijt. Desso tapijten zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit en gemaakt van materialen als wol en polyamide. Desso tapijt geeft een warme uitstraling en voelt heerlijk comfortabel.

Desso tapijttegels

Tapijttegels zijn mooi en functioneel. Desso tapijttegels zijn slijtvast en gaan daardoor jaren mee. Tapijttegels van Desso zijn stijlvol en verkrijgbaar in verschillende kleuren, materialen en structuren. Combineer verschillende tapijttegels met elkaar voor een gedurfd effect!

Desso vloerbedekking bij Fabrieksverkoop

Het complete assortiment van Desso vind je bij Fabrieksverkoop. Natuurlijk tegen zeer scherpe prijzen. Weten welk Desso tapijt het beste bij jou past? We adviseren je graag. Bestel je Desso tapijt of tapijttegels online of bezoek onze showroom. Je kunt je tapijt meteen meenemen of laten bezorgen.

Desso tapijt laten leggen

Laat je Desso tapijt vakkundig door ons leggen. Wij werken samen met professionele tapijtleggers uit Genemuiden. Mensen die hun vak verstaan en die je woning, winkel, kantoor of bedrijfspand in een ommezien voorzien van een mooi gelegde vloerbedekking.

Kom langs bij onze vestigingen

Fabrieksverkoop Genemuiden
Schering 27, 8281 JW Genemuiden
Fabrieksverkoop Oudenbosch
Klinkstraat 8J, 4731 DM Oudenbosch