AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN: Vestiging Oudenbosch 8 maart '24 open van 10uur tot 12uur.

Domo Grass, kunstgras voor een optimaal sportveld

Het kunstgras van Domo Grass is speciaal ontworpen voor sporttoepassingen. De kwalitatieve infullproducten die worden gebruikt in het kunstgras brengen vele voordelen met zich mee. Zo zorgen ze voor verminderde schokabsorptie en rotatieweerstand, waardoor het risico op blessures verminderd wordt. Ook zorgen deze eigenschappen voor een verhoogd speelcomfort. Doordat Domo Grass het complete assortiment product en diensten voor sportgras aanbiedt, kunnen zij een eersteklas sportveld garanderen.

Domo Grass

Domo Grass kunstgras is uitermate duurzaam

De onderdelen van Domo Grass kunstgras bestaan voor een groot deel uit organische materialen en bij de productie wordt er aan alle milieu- en gezondheidsnormen voldaan. Hierdoor is het Domo Grass kunstgras een zeer duurzame keuze. De materialen voldoen daarnaast aan de strengste eisen voor sportgras, waardoor deze een hoog speelcomfort bieden. Met Domo Grass kies je dus voor kwaliteit én milieuvriendelijkheid.

Kunstgras van Domo Grass is geschikt voor vele sporttoepassingen

Domo Grass maakt kunstgrassen voor verschillende sporttoepassingen. Zo vind je binnen het assortiment van Domo onder andere kunstgrassen voor voetbal-, hockey-, tennis-, padel- en rugbyvelden. De multisportvelden van Domo Grass zijn ideaal voor bijvoorbeeld scholen, universiteiten en gezondheidscentra, aangezien deze voor alle sporttoepassingen geschikt zijn. Het kunstgras van Domo Grass is ontworpen voor intensief gebruik, zowel tijdens sporttrainingen als -wedstrijden. De kunstgrasmatten zijn eenvoudig te onderhouden en het hele jaar door groen!

Domo Grass kunstgras bij Fabrieksverkoop

Binnen ons assortiment kunstgrassen vind je ook vele varianten Domo Grass kunstgrassen. En aangezien Fabrieksverkoop deze producten groot en direct bij de leverancier inkoopt, geniet je van een zeer scherpe prijs! Onze verkoopprijzen liggen tot wel 50% onder de reguliere winkelprijzen. Zo genieten jullie van een comfortabele kunstgrasmat zonder hier teveel voor te hoeven betalen. Wil je de kwaliteit van het Domo Grass graag in het echt ervaren? Kom dan langs bij onze showroom in Genemuiden!

Kom langs bij onze vestigingen

Fabrieksverkoop Genemuiden
Schering 27, 8281 JW Genemuiden
Fabrieksverkoop Oudenbosch
Klinkstraat 8J, 4731 DM Oudenbosch