AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN: Vestiging Oudenbosch 8 maart '24 open van 10uur tot 12uur.

Edel Grass, kunstgras gemaakt om te winnen!

Het kunstgras van Edel Grass is geproduceerd vanuit sport oogpunt. Dit kunstgras kan dan ook zeker wel tegen een stootje en is gemaakt om hoogwaardig gebruik te bieden. Edel Grass gebruik enkel materialen van de hoogste kwaliteit en werkt samen met leveranciers die aan de veeleisende kwaliteitsnormen kunnen voldoen. Het kunstgras van Edel Grass bestaat uit verschillende lagen welke zorgen voor de verschillende positieve eigenschappen van het gras. Zo zorgt de toplaag van vezel, rug en vulmateriaal voor lage glijweerstand en de nodige wrijvingsweerstand. De onderlaag van het kunstgras zorgt voor onder andere schokabsorptie en het terugveren van de bal.

Edel Grass

Edel Grass kunstgras voor sporttoepassingen

Edel Grass heeft een hoogwaardig kunstgrassysteem ontwikkeld welke het kunstgras uitermate geschikt maakt voor sporttoepassingen. De verschillende lagen van het kunstgras zorgen voor een perfecte prestatie vanuit het veld. De materialen die door Edel Grass gebruikt worden voor dit hoogwaardige kunstgras zorgen ervoor dat het gras onder iedere weersomstandigheid kan worden gebruikt. Edel Grass zorgt zelf voor het gehele productieproces van haar sportgras. Zo wordt het kunstgrassysteem door hen ontworpen, geproduceerd, getest en verfijnd. Met Edel Grass kunstgras ben je dan ook verzekerd van een kwalitatieve grasmat voor alle sporttoepassingen.

Kunstgras van Edel Grass is geschikt voor vele doeleinden

Naast een uitgebreide kunstgras collectie voor sporttoepassingen biedt Edel Grass ook kwalitatief kunstgras voor in de tuin. Ook dit kunstgras wordt door Edel Grass zelf ontworpen, geproduceerd, getest en verfijnd. De collectie Edel Grass kunstgras voor in de tuin is ‘Gemaakt om te ontspannen’. Het gras is sterk, onderhoudsvriendelijk en heerlijk zacht. Zo kun jij het hele jaar door genieten van een mooie groene grasmat, zonder hier al te veel omkijken naar te hebben! Grasmaaien, sproeien, verticuteren en bemesten is met het kunstgras van Edel Grass verleden tijd.

Edel Grass kunstgras bij Fabrieksverkoop

Bij Fabrieksverkoop vind je een ruim assortiment Edel Grass kunstgras. Aangezien we dit kwalitatieve kunstgras groot en direct bij de leverancier inkopen, kunnen we onze prijzen laag houden! Onze prijzen liggen tot wel 50% onder de reguliere winkelprijzen. Kies voor Edel Grass van Fabrieksverkoop en geniet van dit kwalitatieve kunstgras voor een zeer scherpe prijs.

Kom langs bij onze vestigingen

Fabrieksverkoop Genemuiden
Schering 27, 8281 JW Genemuiden
Fabrieksverkoop Oudenbosch
Klinkstraat 8J, 4731 DM Oudenbosch