Egger, duurzame vloeren van hoge kwaliteit

Wanneer je kiest voor een Egger vloer ben je verzekerd van een sterke vloer die jarenlang mee zal gaan, ook bij intensief gebruik. Je maakt daarnaast een milieuvriendelijke keuze, aangezien Egger voor de productie van haar vloeren enkel hout uit duurzaam beheerde bossen gebruikt. Ook worden nevenproducten uit zagerijen gebruikt voor de productie en restproducten gerecycled, wat zorgt voor een gesloten materialenkringloop. Dankzij de hoogwaardige productprocessen van Egger zijn deze vloeren slijtvast en kan de langst mogelijke levensduur gegarandeerd worden.

Egger

Egger laminaat is universeel toepasbaar

Het laminaat van Egger kan in (bijna) iedere woonruimte gelegd worden. Binnen het assortiment vind je vele verschillende dessins en kleuren laminaat, waardoor er voor iedere woonstijl een passende vloer te vinden is. Het laminaat kan wel tegen een stootje en is daarom ideaal voor bijvoorbeeld de gang, kinderkamer of slaapkamer. De Aqua+ collectie van Egger is daarnaast ook vochtbestendig. Dit Egger laminaat kan daarom ook goed in bijvoorbeeld de badkamer of keuken gelegd worden!

Egger laminaat

De collectie laminaat van Egger bestaat uit vele verschillende realistische hout-, tegel- en betonlooks. Binnen deze verschillende dessins heb je keuze uit meerdere kleuren. Van chique marmerlook tot stoere donkergrijze betonlook, je vindt het allemaal binnen het ruime assortiment van Egger. Zowel de uitstraling als de textuur van de vloeren is zeer realistisch, waardoor deze bijna niet van een echte houten of stenen vloer te onderscheiden zijn.

Egger vloeren bij Fabrieksverkoop

Bij Fabrieksverkoop vind je een ruime collectie Egger vloeren tegen een scherpe prijs. Ben je er nog niet over uit of je wilt gaan voor een robuuste betonlook of een warme houtlook? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag de Egger vloer te vinden die bij jouw wensen past!

Legservice voor Egger vloeren

Egger vloeren zijn relatief eenvoudig te leggen door het gebruiksvriendelijke kliksysteem. De vloer hoeft niet verlijmd te worden. Ben je niet zo handig of heb je geen tijd om de Egger vloer zelf te leggen? Maak dan gebruik van onze legservice. Onze specialisten komen dan op de door jouw geselecteerde datum langs om de vloer vakkundig te leggen!

Kom langs bij onze vestigingen

Fabrieksverkoop Genemuiden
Schering 27, 8281 JW Genemuiden
Fabrieksverkoop Oudenbosch
Klinkstraat 8J, 4731 DM Oudenbosch