AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN: Vestiging Oudenbosch 8 maart '24 open van 10uur tot 12uur.

Floorlife laminaat, een mooie vloer tegen een scherpe prijs

Floorlife weet dat het kiezen van een nieuwe vloer niet eenvoudig is. Floorlife laminaat past bij jouw wensen en is afgestemd op de huidige woontrends. Floorlife laminaat wordt geproduceerd met aandacht voor kwaliteit, levensduur, onderhoud en prijs. Ook voor een Floorlife laminaatvloer ben je bij Fabrieksverkoop aan het juiste adres!

Floorlife

Voor elke woonwens laminaat van Floorlife

Floorlife laminaat is niet te onderscheiden van een echte houten vloer, met zelfs een voelbare structuur. De planken van Floorlife laminaat zijn voorzien van trendy decors en voorzien van solide klikverbindingen, waardoor de vloer senl en eenvoudig gelegd kan worden. Het laminaat van Floorlife is eenvoudig in onderhoud, is zeer goed bestand tegen krassen en is makkelijk schoon te maken. En dat is vooral heel fijn als er huisdieren of kinderen in huis rondlopen.

Floorlife laminaat verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen

Laat je verrassen door de laminaatcollectie van Floorlife die gewoonweg ontzettend veelzijdig is. De collectie is samengesteld uit een diversiteit aan decors. Van naaldhout- tot eikendecor. En met een rustieke uitstraling door het houtreliëf, tot een stoere tegel- betonlook. Floorlife heeft het allemaal!

Floorlife laminaat kopen bij Fabrieksverkoop

Onze zeer uitgebreide laminaatcollectie bevat natuurlijk ook laminaat van Floorlife. Betaalbaar laminaat van topkwaliteit. En waarom Floorlife laminaat bij Fabrieksverkoop kopen? Omdat wij de laagste prijs van Nederland hebben en omdat we ook Floorlife op voorraad hebben. Je kunt je nieuwe Floorlife vloer dus meteen meenemen! En bestel je online? Dan leveren we snel en door heel Nederland.

Kom langs bij onze vestigingen

Fabrieksverkoop Genemuiden
Schering 27, 8281 JW Genemuiden
Fabrieksverkoop Oudenbosch
Klinkstraat 8J, 4731 DM Oudenbosch