4,7
4.5/5

Hebeta, eigentijds wonen en werken op een Hebeta vloer

Hebeta vloeren zijn verkrijgbaar in alle soorten en maten en alle vloeren van Hebeta zijn 100% duurzaam en ecologisch gecertificeerd. Hebeta staat bekend om haar collectie pvc-vloeren, maar levert ook tapijt, karpetten en laminaat. Door de esthetische uitstraling van echt hout of beton en de praktische voordelen van pvc zijn de pvc-vloeren van Hebeta populair in woningen en commerciële ruimtes.

Hebeta

Vloerbedekking van Hebeta is stijlvol en betaalbaar

Voor elke smaak heeft Hebeta een vloer! Of je nu gaat voor pvc, laminaat of vloerbedekking. En je bent verzekerd van een stijlvolle A-merk vloer tegen een betaalbare prijs. Speciaal voor pvc hout-imitatievloeren heeft Hebeta een eigen productlijn ontwikkeld. Hiermee speelden zij in op de opkomende trend van pvc-vloeren met een realistische houtlook. Maar Hebeta heeft meer! Met hun laminaat vloeren en tapijten onderscheiden ze zich door een eigenzinnige keuze in design van hoge kwaliteit.

Hebeta pvc planken en visgraat

Met de moderne collectie pvc-vloeren bootst Hebeta een echt houten vloer perfect na! Dus geen repetitieve ondergrond met op elke plek dezelfde knoest of een glanzend, glad oppervlak, maar een natuurgetrouwe look van een echte houten vloer. Compleet met matte uitstraling en voelbare structuur. Hebeta pvc in houtlook is verkrijgbaar in planken met verschillende breedtes en als visgraat. Het matte pvc visgraat, maar ook de planken zijn door de gebruikte technieken bijna niet meer van een echte houten vloer te onderscheiden.

Hebeta betonlook pvc

De pvc- betontegels van Hebeta hebben een robuuste uitstraling en geven de ruimte een industriële look. Ze zijn voorzien van een fotografisch perfecte betonopdruk en ook de structuur van het beton is tot in detail nagemaakt. De toplaag is extra mat en daarmee wordt de perfecte beton-illusie gecreëerd. Omdat pvc vochtbestendig is, is Hebeta beonlook pvc bijvoorbeeld prachtig in de badkamer. Maar ook in andere ruimtes komt dit betonlook pvc van Hebeta tot zijn recht. En ook hier geldt; pvc in betonlook is een stuk makkelijker in onderhoud dan een echte betonnen vloer. Het absorbeert niet en is erg slijtvast.

Hebeta tapijt

Tapijt voor thuis of op kantoor? Hebeta heeft een grote en innovatieve collectie tapijten, die geschikt zijn voor verschillende omstandigheden. Van bijna onverslijtbare projectvloerbedekking tot trendy tapijten voor thuis in moderne prints. Hebeta tapijt geeft meteen sfeer aan de ruimte en met een heerlijk loopcomfort.

Collectie Hebeta bij Fabrieksverkoop verkrijgbaar

Ook voor je Hebeta vloer ga je naar Fabrieksverkoop. Omdat we groots inkopen is jouw Hebeta vloer bij ons extra voordelig, met prijzen die tot 50% onder de reguliere winkelprijs liggen. Bekijk onze Hebeta collectie online of bezoek onze showroom in Genemuiden of Oudenbosch. We vertellen je graag meer over dit mooie merk en alle voordelen.

Kom langs bij onze vestigingen

Fabrieksverkoop Genemuiden
Schering 27, 8281 JW Genemuiden
Fabrieksverkoop Oudenbosch
Klinkstraat 8J, 4731 DM Oudenbosch