AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN: Vestiging Oudenbosch 8 maart '24 open van 10uur tot 12uur.

ICT, hoogwaardige natuurlijke luxe tapijten

Luxe tapijten in vele verschillende (natuurlijke) materialen, dat vind je bij ITC Natural Flooring. Binnen het brede assortiment vind je voor iedere toepassing een juist tapijt. Of je nu op zoek bent naar een sfeervol tapijt voor de woonkamer of een geluiddempend tapijt voor het kantoor. De luxe (hand) geweven tapijten van ITC worden gewaardeerd door architecten en interieurontwerpers. Ze worden onder andere geplaatst in hotels, penthouses, woningen, winkels en kantoren. Doordat de vloerbedekking op maat gemaakt wordt én verkrijgbaar is in vele verschillende kleuren en materialen, past deze perfect binnen ieder interieur!

ICT tapijten

ITC tapijten voelen zeer comfortabel aan

De ITC tapijten zijn hoogwaardig, glanzend en héérlijk zacht. Tapijt geeft daarnaast een warme sfeer en werkt geluiddempend. Het onderhouden van een ITC tapijt is relatief eenvoudig. Zeker wanneer je gaat voor de vlek- en waterafstotende collectie van ITC! De luxe tapijten van hoge kwaliteit zijn verkrijgbaar in vele verschillende kleuren, designs en materialen. Je laat het ITC tapijt dan ook eenvoudig aansluiten op jouw interieur, wensen en woonstijl. En ook voor een kantoor- of winkelpand zijn deze tapijten uitermate geschikt. Het ITC tapijt is namelijk zeer sterk, waardoor deze lang mee zal gaan, ook bij intensief gebruik.

Sisaltapijt en projecttapijt van ITC

ITC biedt verschillende soorten natuurlijk geweven tapijten die zijn gemaakt van een verscheidenheid aan vezels, waaronder sisal. Sisaltapijt is uitermate sterk, slijtvast én modieus. Hierdoor is dit tapijt de perfecte keuze voor veel belopen plekken als de trap of gang. Ook voor winkels en kantoorpanden is sisaltapijt een goede keuze. De collectie projecttapijt van ITC bestaat uit verschillende soorten sterke materialen. Deze vloerbedekking kan wel tegen een stootje, waardoor het een uitstekende keuze uit voor bijvoorbeeld bedrijfspanden, horecagelegenheden en hotels.

ITC vloerbedekking bij Fabrieksverkoop

Jouw nieuwe ITC tapijt vind je bij Fabrieksverkoop! Wij kopen deze vloerbedekkingen groot en direct bij de producent in, waardoor we de verkoopprijs laag kunnen houden. Zo geniet jij van een sterke, stijlvolle vloerbedekking zonder hier teveel voor te hoeven betalen. Wil je het tapijt graag laten leggen? Maak dan gebruik van onze legservice. Onze specialisten komen dan op de gewenste datum bij je langs om de vloerbedekking vakkundig te leggen! Wil je het ITC tapijt graag in het echt bekijken? Kom dan langs bij onze showroom in Genemuiden. Neem bij vragen over dit of één van onze andere producten gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.

Kom langs bij onze vestigingen

Fabrieksverkoop Genemuiden
Schering 27, 8281 JW Genemuiden
Fabrieksverkoop Oudenbosch
Klinkstraat 8J, 4731 DM Oudenbosch