4,7
4.5/5

Kaindl, kwaliteitsvloeren met unieke dessins

De hoogwaardige vloeren van Kaindl worden gemaakt in Salzburg, Oostenrijk. Kaindl baseert de dessins van haar vloeren op de natuur en ontdekt nieuwe trendsettende ontwerpen. Binnen het assortiment vind je vloeren in verschillende houtsoorten, dessins en kleuren. En ook wat betreft lengte- en breedtematen van de planken heb je veel keuze. Kaindl is een toonaangevend fabrikant van laminaat en PVC vloeren en biedt een uitgebreide collectie. Met haar creatieve decors zet Kaindl voornamelijk in op moderne interieurdesigns.

Kaindl

Kaindl vloeren geven een warme uitstraling

De dessins van de Kaindl vloeren zijn gebaseerd op de natuur. Je hebt keuze uit vele verschillende realistische houtlooks en kleuren. De vloeren lijken niet alleen op een echte houten vloer, maar hebben ook dezelfde structuur! Hierdoor is vloer van Kaindl nauwelijks van een echte houten vloer te onderscheiden. Een Kaindl vloer geeft met haar prachtige houtlook dessin een warme, gezellige sfeer aan iedere woonruimte. En in tegenstelling tot een echte houten vloer is een laminaat of PVC vloer makkelijk schoon te maken, krasvast én eenvoudig te leggen.

Laminaat van Kaindl brengt vele voordelen met zich mee

Kaindl laminaat is met haar houtlook uitstraling én structuur nauwelijks te onderscheiden van een echte houten vloer. Het laminaat is voorzien van een kliksysteem, waardoor deze eenvoudig te leggen is. De verschillende planken klikken gemakkelijk in elkaar. Verder is het laminaat van Kaindl slijtvast, onderhoudsvriendelijk en voordelig geprijsd. Binnen het assortiment laminaat vind je naast houtlook planken ook laminaat met tegel-, steen- en betonlook. Hierdoor vind je binnen de collectie van Kaindl altijd een laminaatvloer die past bij jouw stijl.

Kaindl PVC vloeren zijn geschikt voor iedere ruimte

Of je nu een vloer zoekt voor een woning, kantoor- of bedrijfspand, binnen de collectie PVC vloeren van Kaindl vind je voor iedere ruimte een geschikte vloer. PVC is vochtbestendig, onderhoudsvriendelijk en te combineren met vloerverwarming. Dankzij de gebruiksvriendelijke klikverbindingstechniek is ook deze vloer eenvoudig te leggen. Zowel wat betreft afmetingen als dessin heb je veel keuze binnen het assortiment van Kaindl. Je vindt hier verschillende kleuren hout-, steen en betonlooks. Zo laat je het Kaindl PVC perfect aansluiten op jouw stijl en de (woon)ruimte!

Jouw nieuwe Kaindl vloer bij Fabrieksverkoop

Binnen het assortiment van Fabrieksverkoop vind je verschillende Kaindl vloeren. Als groothandel kunnen wij deze vloeren in grote hoeveelheden en direct bij de leverancier inkopen. Hierdoor is het Kaindl laminaat en PVC van Fabrieksverkoop zeer scherp geprijsd. Het leggen van de vloer is relatief eenvoudig door het gebruiksvriendelijke kliksysteem. Wil je de vloer toch liever door een professional laten leggen? Maak dan gebruik van onze legservice.

Kom langs bij onze vestigingen

Fabrieksverkoop Genemuiden
Schering 27, 8281 JW Genemuiden
Fabrieksverkoop Oudenbosch
Klinkstraat 8J, 4731 DM Oudenbosch