AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN: Vestiging Oudenbosch 8 maart '24 open van 10uur tot 12uur.

Kronotex, duurzame vloeren van hoge kwaliteiten

De vloeren van Kronotex worden geproduceerd volgens de strengste (milieu)eisen. Kronotex vloeren zijn dan ook zeer sterk en slijtvast. Binnen het assortiment vind je vloeren met verschillende gebruiksklassen. Zo ook een zeer sterke gebruiksklasse welke geschikt is voor bijvoorbeeld winkels en kantoorpanden. Een Kronotex vloer is eenvoudig te onderhouden, de gesloten gladde oppervlaktes zijn namelijk vuilafstotend! Deze vloeren zijn dan ook geschikt voor vele verschillende toepassingen.

Kronotex

Kronotex vloeren – Kwaliteitsvloeren voor het leven

De Kronotex vloeren zijn van hoge kwaliteit, slijtvast, licht- en vlekbestendig en eenvoudig te onderhouden. Deze kwaliteitsvloeren worden daarom ook wel ‘vloeren voor het leven’ genoemd. Binnen het brede assortiment vind je een geschikte vloer voor iedere stijl en toepassing. Kronotex vloeren hebben een prachtige natuurlijke uitstraling. De vloer geeft iedere ruimte een warme en gezellige sfeer. Kronotex vloeren zijn geschikt voor vele verschillende toepassingen. Je vind binnen het assortiment vloeren voor woongebruik, commercieel gebruik en industrieel gebruik.

Kronotex laminaat vloeren

De laminaat vloeren van Kronotex zijn voorzien van een realistisch dessin. Hierdoor zijn de vloeren nauwelijks te onderscheiden van een echte houten vloer. Een laminaatvloer is, in tegenstelling tot een echte houten vloer, eenvoudig te plaatsen en onderhoudsvriendelijk. Binnen het brede assortiment van Kronotex vind je ook laminaatvloeren met een stoere tegellook. Het voordeel van een laminaatvloer is dat deze een stuk warmer aanvoelt dan een tegelvloer. Met Kronotex laminaat vloeren profiteer je dus van vele voordelen én de unieke uitstraling van een tegel- of houten vloer.

Breed assortiment Kronotex vloeren bij Fabrieksverkoop

Bij Fabrieksverkoop vind je een breed assortiment Kronotex vloeren welke geschikt zijn voor verschillende toepassingen. Het Kronotex laminaat is bij ons zeer scherp geprijsd aangezien we deze vloeren groot en direct bij de leverancier inkopen. Onze prijzen liggen tot wel 50% onder de winkelprijzen. Bij Fabrieksverkoop geniet je dus van een kwalitatieve Kronotex vloer voor een scherpe prijs! Twijfel je nog welke Kronotex vloer het beste bij jouw wensen past? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.

Legservice voor Kronotex laminaat

Het Kronotex laminaat is voorzien van een gebruiksvriendelijk kliksysteem. De vloer is hierdoor eenvoudig te leggen. De verschillende planken klikken namelijk gemakkelijk in elkaar. Voor het optimale resultaat is het echter wel verstandig de vloer door een professional te laten leggen. Je kunt hiervoor gebruik maken van onze legservice. Onze specialisten komen dan bij je langs om het Kronotex laminaat vakkundig te leggen. De vloer is vaak al binnen één dag geplaatst!

Kom langs bij onze vestigingen

Fabrieksverkoop Genemuiden
Schering 27, 8281 JW Genemuiden
Fabrieksverkoop Oudenbosch
Klinkstraat 8J, 4731 DM Oudenbosch