AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN: Dinsdag gesloten in Oudenbosch

Kunstgras Coupon

Op zoek naar een nog goedkoper stukje kunstgras? Kom dan snel langs  in Genemuiden of Oudenbosch en vind de perfecte kunstgras coupon voor een super lage prijs. Het is heel goed mogelijk dat er een  kunstgras coupon tussen zit, die precies in jouw tuin of op je balkon past. En anders snijden we het even voor je op maat. Wij hebben rollen van 40 meter lang en 4 meter breed. Hier kunnen wij ongetwijfeld ook het stuk kunstgras dat jij zoekt vanaf snijden. Ook voor een kunstgras coupon ga je naar Fabrieksverkoop! 

Wat is een kunstgras coupon?

Wij snijden kunstgras altijd ter plekke op maat voor onze klanten. En soms houden we een stuk kunstgras over. Dat noemen we een coupon kunstgras. En dat stuk kan net genoeg zijn om je tuin, balkon of dakterras te voorzien van een nieuwe kunstgrasmat. Ook een kunstgras coupon snijden we gewoon op maat. 

Prijzen kunstgras coupon

De prijs van een coupon kunstgras is afhankelijk van de soort kunstgras en de afmetingen van de coupon. Je vindt bij ons al een kunstgras coupon van eersteklas kunstgras vanaf € 2,95 per m². Ga je voor de crème de la crème van ons kunstgras, dan betaal je slechts € 15,95 per m² voor een coupon kunstgras. Dat zijn nog eens fijne prijzen! Zoek je een kunstgras coupon voor een specifiek doel? Vraag ons gerust om advies. 

Kunstgras coupon rechtstreeks uit de fabriek

Bij Fabrieksverkoop koop je kunstgras rechtstreeks uit de fabriek. Hierdoor kunnen wij je zeer lage prijzen aanbieden, voor kunstgras van hoge kwaliteit. Voor een kunstgras coupon liggen deze prijzen vaak nog lager. Het assortiment kunstgras coupons wordt regelmatig aangevuld, zodat er altijd wel een kunstgras coupon bij zit die voldoet aan jouw wensen. 

Top kwaliteit kunstgras voor bodemprijzen

Kom langs bij onze vestigingen

Fabrieksverkoop Genemuiden

Fabrieksverkoop Oudenbosch

Kunstgras

Fabrieksverkoop beschikt over een uitgebreid assortiment aan kunstgras. Je hoeft niet bij ieder type kunstgras zand in te strooien. Dit is afhankelijk van het type en de kwaliteit van het kunstgras. Bij ieder product vind je in de specificaties of het type ingestrooid moet worden met zand.
Bij sommige soorten kunstgras zit er een stabilisatie onderdoek aan het kunstgras gelijmd. Bij deze hoogwaardige soorten kunstgras is een onderdoek dan niet vereist.

Bij kunstgras waarbij het stabilisatie onderdoek niet geïnterfereerd is adviseren wij het gebruik van een onderdoek. Het stabilisatie onderdoek zorg voor een stabielere ondergrond, maakt de kans op beschadigingen kleiner en vergroot de levensduur van het kunstgras.
Alle soorten kunstgras van fabrieksverkoop.nl zijn voorzien van een UV-garantie. De UV-garantie geeft het aantal jaren garantie weer op verkleuring (onder normale omstandigheden).
Fabrieksverkoop heeft een selectie kunstgras dat geschikt is voor huisdieren. Maak gebruik van onze filteringsmogelijkheden om kunstgras te vinden welke geschikt is voor huisdieren.
Fabrieksverkoop heeft een selectie kunstgras dat geschikt is voor kinderen. Soorten kunstgras gelabeld met ‘geschikt voor kinderen’ zijn extra sterk. Wij adviseren bij speelgras altijd gebruik te maken van een onderdoek.
Nee ons kunstgras bevat geen granulieten / is niet schadelijk.

Geen enkel soort kunstgras dat je bij Fabrieksverkoop kunt kopen is schadelijk voor je gezondheid of dat van je huisdier. De soorten kunstgras kunnen worden ingestrooid met zand in plaats van granulaat.
Er spelen meerdere factoren mee om een goed antwoord te kunnen geven op deze vraag. In de meeste gevallen heb je na een flinke regenbui geen last van water dat op het kunstgras blijft staan. De zogenaamde rug van het kunstgras is voorzien van gaatjes, daarmee wordt er voor gezorgd dat het overtollige water makkelijk kan wegstromen. Bij ieder type kunstgras vind je in de specificaties omtrent afwatering onder; waterdoorlatend. Dit type specificatie geeft je inzicht in het aantal liter water dat per m2 doorgelaten wordt door het kunstgras.
In extreme omstandigheden zou het voor kunnen komen dat er onkruid door je kunstgras groeit. Onder normale omstandigheden en met het gebruik van een onderdoek minimaliseer je de kans dat onkruid door het kunstgras heen groeit.

Hier een paar eenvoudige tips om je kunstgras goed te onderhouden:

  • Borstel met een harde bezem het kunstgras regelmatig, zodat het in eerste instantie mooi rechtop blijft staan, maar ook takjes, en blaadjes weghaalt.
  • Mocht je onkruid in het gras aantreffen, dan kun je dit verwijderen met een verdelger, of een hark.
  • Om de levensduur van het kunstgras aanzienlijk te verlengen, is een onderhoudsbeurt 1 maal per jaar een goede optie.
Kunstgras verkleurd niet zomaar wanneer je huisdier hier op plast. Wil je er zeker van zijn dat het kunstgras niet verkleurd wanneer je hond op dezelfde plek plast? Dan adviseren wij de ontlasting weg te spoelen met water.
Het kunstgras dat wij adviseren voor huisdieren is te vinden via onze filtering. Dit type kunstgras is voorzien van extra sterke draden, zodat de kans dat je huisdier het eet wordt verkleint. Mocht je huisdier toch een kleine hoeveelheid kunstgras opeten, dan is dit niet gevaarlijk. Bij twijfel adviseren wij je om een dierenarts te raadplegen.
De zogenaamde rug van het kunstgras is voorzien van gaatjes, daarmee wordt er voor gezorgd dat het overtollige water makkelijk kan wegstromen.
Met onze duidelijke kunstgras leginstructie kun je zelf prima het kunstgras aanleggen, zeker wanneer het oppervlak niet groter is dan de breedte van de kunstgras rol.
Wanneer de tuin breder is dan de rol kunstgras, wordt dit met speciale kunstgras tape aan elkaar gemaakt (of bij grotere velden met lijm en band). Zolang dit op de juiste manier gebeurt zal het niet zichtbaar zijn.
Kunstgras is brandbaar, wanneer je een kleine brandplek heeft kun je dit met een staalborstel herstellen.
Dit kan geen kwaad. Het is zelfs mogelijk om het zwembad het gehele jaar te laten staan.