AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN: Dinsdag gesloten in Oudenbosch

Gekleurd kunstgras

Gekleurd kunstgras maakt van jouw dakterras, tuin of beursstand een ware eyecatcher. Met het gekleurde kunstgras van Fabrieksverkoop heb je absoluut iets origineels. Bekijk de verschillende soorten gekleurd kunstgras of bezoek onze showtuin in Genemuiden of Oudenbosch.

Mooi met gekleurd kunstgras

Gras hoeft echt niet altijd groen te zijn. Het kan ook best roze, paars of blauw zijn. Daarom verkopen wij naast ‘gewoon’ groen kunstgras ook gekleurd kunstgras, in uiteenlopende kleuren. Voor als je vindt dat kunstgras mag opvallen.

Gekleurd kunstgras kan buiten én binnen!

Gekleurd kunstgras valt op. Dat is duidelijk. Buiten in de tuin, op het balkon of dakterras zal gekleurd kunstgras onderwerp van gesprek zijn. Leuk toch! Ook binnen kun je gekleurd kunstgras perfect neerleggen. Bijvoorbeeld in de speelkamer of tuinkamer, maar ook in etalages en in beurstands. Het geeft een heerlijk zachte ondergrond en heeft ook binnen weinig onderhoud nodig. Gekleurd kunstgras nodig? Breng ons snel een bezoek. We helpen je graag verder.  

Top kwaliteit kunstgras voor bodemprijzen

Kom langs bij onze vestigingen

Fabrieksverkoop Genemuiden

Fabrieksverkoop Oudenbosch

Ervaar onze kunstgras collectie

De juiste kunstgras kiezen kan lastig zijn, een stalenbox kan hierbij helpen! Klik op de knop hieronder voor meer informatie en ervaar onze kunstgras collectie. Vul het formulier in en vraag gratis een stalenbox aan.

Bekijk ons online assortiment of kom langs voor de beste deals

Verschillende soorten gekleurd kunstgras

Bij ons vind je een bont pallet aan kleuren kunstgras. Zeg maar gerust in alle kleuren van de regenboog. En gekleurd kunstgras doet niet onder voor groen kunstgras als het gaat om kwaliteit. Al ons gekleurde kunstgras is van hoge kwaliteit en verkrijgbaar tegen super lage prijzen. Gekleurd kunstgras is samengesteld uit polyethyleen garen en voelt daarom zacht aan en is sterk. Gekleurd kunstgras is daarom ook geschikt om bijvoorbeeld te gebruiken onder speeltoestellen. Een blauwe grasmat onder een trampoline is weer eens wat anders toch?

Wat zeggen anderen?

Kees van Laar
Kees van Laar
Lees verder
Goede en vriendelijke ontvangst, deskundige uitleg en goede prijs/ kwaliteit verhouding. Aanrader.
Kimberley Timmer
Kimberley Timmer
Lees verder
Het is voor ons een stukje rijden, maar absoluut de moeite waard! Ze hebben zo veel keus en je wordt ontzettend goed gehulpen. Prijs, kwaliteit en service zijn dik in orde! Absoluut een aanrader.
Tiniek Beens
Tiniek Beens
Lees verder
Snelle service,klant vriendelijk en erg veel kwaliteiten! Goede prijs, Kan het zeker aanbevelen.
Vorige
Volgende

Kom gekleurd kunstgras bekijken in onze showtuin

Ook ons assortiment gekleurd kunstgras kun je online bekijken. En omdat we ook gekleurd kunstgras op voorraad hebben kunnen we snel leveren. En het maakt niet uit of je in het noordelijkste puntje van Groningen of in het zuiden van Zeeland woont; we bezorgen door heel Nederland. Natuurlijk ben je ook van harte welkom om alle kleuren kunstgras te komen bewonderen in onze showtuin in Genemuiden of Oudenbosch. Je kunt het gras dan zelfs meteen meenemen. En ook gekleurd kunstgras kunnen we voor je komen leggen!

Kom langs bij onze vestigingen

Fabrieksverkoop Genemuiden
Schering 27, 8281 JW Genemuiden
Fabrieksverkoop Oudenbosch
Klinkstraat 8J, 4731 DM Oudenbosch

Kunstgras

Fabrieksverkoop beschikt over een uitgebreid assortiment aan kunstgras. Je hoeft niet bij ieder type kunstgras zand in te strooien. Dit is afhankelijk van het type en de kwaliteit van het kunstgras. Bij ieder product vind je in de specificaties of het type ingestrooid moet worden met zand.
Bij sommige soorten kunstgras zit er een stabilisatie onderdoek aan het kunstgras gelijmd. Bij deze hoogwaardige soorten kunstgras is een onderdoek dan niet vereist.

Bij kunstgras waarbij het stabilisatie onderdoek niet geïnterfereerd is adviseren wij het gebruik van een onderdoek. Het stabilisatie onderdoek zorg voor een stabielere ondergrond, maakt de kans op beschadigingen kleiner en vergroot de levensduur van het kunstgras.
Alle soorten kunstgras van fabrieksverkoop.nl zijn voorzien van een UV-garantie. De UV-garantie geeft het aantal jaren garantie weer op verkleuring (onder normale omstandigheden).
Fabrieksverkoop heeft een selectie kunstgras dat geschikt is voor huisdieren. Maak gebruik van onze filteringsmogelijkheden om kunstgras te vinden welke geschikt is voor huisdieren.
Fabrieksverkoop heeft een selectie kunstgras dat geschikt is voor kinderen. Soorten kunstgras gelabeld met ‘geschikt voor kinderen’ zijn extra sterk. Wij adviseren bij speelgras altijd gebruik te maken van een onderdoek.
Nee ons kunstgras bevat geen granulieten / is niet schadelijk.

Geen enkel soort kunstgras dat je bij Fabrieksverkoop kunt kopen is schadelijk voor je gezondheid of dat van je huisdier. De soorten kunstgras kunnen worden ingestrooid met zand in plaats van granulaat.
Er spelen meerdere factoren mee om een goed antwoord te kunnen geven op deze vraag. In de meeste gevallen heb je na een flinke regenbui geen last van water dat op het kunstgras blijft staan. De zogenaamde rug van het kunstgras is voorzien van gaatjes, daarmee wordt er voor gezorgd dat het overtollige water makkelijk kan wegstromen. Bij ieder type kunstgras vind je in de specificaties omtrent afwatering onder; waterdoorlatend. Dit type specificatie geeft je inzicht in het aantal liter water dat per m2 doorgelaten wordt door het kunstgras.
In extreme omstandigheden zou het voor kunnen komen dat er onkruid door je kunstgras groeit. Onder normale omstandigheden en met het gebruik van een onderdoek minimaliseer je de kans dat onkruid door het kunstgras heen groeit.

Hier een paar eenvoudige tips om je kunstgras goed te onderhouden:

  • Borstel met een harde bezem het kunstgras regelmatig, zodat het in eerste instantie mooi rechtop blijft staan, maar ook takjes, en blaadjes weghaalt.
  • Mocht je onkruid in het gras aantreffen, dan kun je dit verwijderen met een verdelger, of een hark.
  • Om de levensduur van het kunstgras aanzienlijk te verlengen, is een onderhoudsbeurt 1 maal per jaar een goede optie.
Kunstgras verkleurd niet zomaar wanneer je huisdier hier op plast. Wil je er zeker van zijn dat het kunstgras niet verkleurd wanneer je hond op dezelfde plek plast? Dan adviseren wij de ontlasting weg te spoelen met water.
Het kunstgras dat wij adviseren voor huisdieren is te vinden via onze filtering. Dit type kunstgras is voorzien van extra sterke draden, zodat de kans dat je huisdier het eet wordt verkleint. Mocht je huisdier toch een kleine hoeveelheid kunstgras opeten, dan is dit niet gevaarlijk. Bij twijfel adviseren wij je om een dierenarts te raadplegen.
De zogenaamde rug van het kunstgras is voorzien van gaatjes, daarmee wordt er voor gezorgd dat het overtollige water makkelijk kan wegstromen.
Met onze duidelijke kunstgras leginstructie kun je zelf prima het kunstgras aanleggen, zeker wanneer het oppervlak niet groter is dan de breedte van de kunstgras rol.
Wanneer de tuin breder is dan de rol kunstgras, wordt dit met speciale kunstgras tape aan elkaar gemaakt (of bij grotere velden met lijm en band). Zolang dit op de juiste manier gebeurt zal het niet zichtbaar zijn.
Kunstgras is brandbaar, wanneer je een kleine brandplek heeft kun je dit met een staalborstel herstellen.
Dit kan geen kwaad. Het is zelfs mogelijk om het zwembad het gehele jaar te laten staan.