AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN: Dinsdag gesloten in Oudenbosch

Speelgras

Speelgras moet lekker zacht zijn, zodat kinderen er heerlijk op kunnen spelen. Naast de zachtheid van ons Kunstgras speelgras is kwaliteit net zo belangrijk. Bekijk onze selectie speelgras die voldoet aan deze kwaliteitseisen. Meer weten over speelgras? Bezoek onze showtuin in Genemuiden of Oudenbosch.

Kunstgras voor kinderen

Kinderen moeten lekker buiten kunnen spelen in de tuin. En dat wordt mede mogelijk gemaakt door speelgras! Dat is kunstgras speciaal geschikt voor spelende kinderen. Op speelgras kunnen kinderen onbezorgd spelen en stoeien. Het gras kan tegen een stootje en voelt lekker zacht aan. En na een valpartij op het gras hoef je niet bang te zijn voor vervelende grasvlekken in kleding!

Top kwaliteit kunstgras voor bodemprijzen

Ervaar onze kunstgras collectie

De juiste kunstgras kiezen kan lastig zijn, een stalenbox kan hierbij helpen! Klik op de knop hieronder voor meer informatie en ervaar onze kunstgras collectie. Vul het formulier in en vraag gratis een stalenbox aan.

Kom langs bij onze vestigingen

Fabrieksverkoop Genemuiden

Fabrieksverkoop Oudenbosch

Bekijk ons online assortiment of kom langs voor de beste deals

Speelgras van hoge kwaliteit

Bij ons vind je alleen speelgras dat voldoet aan alle kwaliteitscriteria die wij stellen. Zo kijken wij onder andere naar het uiterlijk van het gras, de zachtheid en het materiaalgebruik. Van speelgras moeten jij en je kinderen jaren plezier hebben, maar het moet ook veilig zijn. Bij ons kun je met een gerust hart speelgras kopen. Wij garanderen een hoge kwaliteit en jaren speelplezier!

Speelgras voor een lage prijs

Naast goede kwaliteit vinden we prijs ook belangrijk. Niets is toch leuker dan een goede aankoop tegen een scherpe prijs? Dat vinden wij in elk geval. Daarom houden we de prijzen van ons kunstgras lekker laag. Dat kan omdat wij rechtstreeks inkopen en in grote aantallen kunnen afnemen. Daar profiteert u van. Met 360.000 m2 speelgras op voorraad heb je bij ons een ruime keuze en altijd tegen lage prijzen.

Wat zeggen anderen?

Kees van Laar
Kees van Laar
Lees verder
Goede en vriendelijke ontvangst, deskundige uitleg en goede prijs/ kwaliteit verhouding. Aanrader.
Kimberley Timmer
Kimberley Timmer
Lees verder
Het is voor ons een stukje rijden, maar absoluut de moeite waard! Ze hebben zo veel keus en je wordt ontzettend goed gehulpen. Prijs, kwaliteit en service zijn dik in orde! Absoluut een aanrader.
Tiniek Beens
Tiniek Beens
Lees verder
Snelle service,klant vriendelijk en erg veel kwaliteiten! Goede prijs, Kan het zeker aanbevelen.
Vorige
Volgende

Lekker zacht speelgras

Speelgras wordt intensief gebruik en daarom moet het naast sterk ook een bepaalde zachtheid hebben. Dat speelt comfortabel, is aangenaam voor blote voetjes en voorkomt pijnlijke schaafplekken. Ons zachte speelgras is bijna niet van echt gras te onderscheiden, met als voordeel dat kinderen er na een flinke plensbui gelijk weer op kunnen spelen. Ook komen er in dit gras geen kale plekken. Ons speelgras is ook heel geschikt om bijvoorbeeld onder een schommel of trampoline te gebruiken.

Speelgras bestel je eenvoudig online

Ons complete assortiment speelgras vind je online en kun je direct bestellen. Wil je het kunstgras liever eerst in het echt zien? Bestel een stalendoosje of bezoek onze showtuin in Genemuiden of Oudenbosch. We helpen je graag verder. Of je nu een kijkje komt nemen in onze showtuin of online bestelt. Je kunt ons bereiken via mail, whatsapp of door te bellen.

Maak gebruik van onze legservice

Zeker weten dat je grasmat snel gelegd wordt? En er strak inligt? Maak dan gebruik van onze legservice. Een afspraak maken kan vaak op korte termijn. Neem contact met ons op en we vertellen je er graag meer over.

Kom langs bij onze vestigingen

Fabrieksverkoop Genemuiden
Schering 27, 8281 JW Genemuiden
Fabrieksverkoop Oudenbosch
Klinkstraat 8J, 4731 DM Oudenbosch

Kunstgras

Fabrieksverkoop beschikt over een uitgebreid assortiment aan kunstgras. Je hoeft niet bij ieder type kunstgras zand in te strooien. Dit is afhankelijk van het type en de kwaliteit van het kunstgras. Bij ieder product vind je in de specificaties of het type ingestrooid moet worden met zand.
Bij sommige soorten kunstgras zit er een stabilisatie onderdoek aan het kunstgras gelijmd. Bij deze hoogwaardige soorten kunstgras is een onderdoek dan niet vereist.

Bij kunstgras waarbij het stabilisatie onderdoek niet geïnterfereerd is adviseren wij het gebruik van een onderdoek. Het stabilisatie onderdoek zorg voor een stabielere ondergrond, maakt de kans op beschadigingen kleiner en vergroot de levensduur van het kunstgras.
Alle soorten kunstgras van fabrieksverkoop.nl zijn voorzien van een UV-garantie. De UV-garantie geeft het aantal jaren garantie weer op verkleuring (onder normale omstandigheden).
Fabrieksverkoop heeft een selectie kunstgras dat geschikt is voor huisdieren. Maak gebruik van onze filteringsmogelijkheden om kunstgras te vinden welke geschikt is voor huisdieren.
Fabrieksverkoop heeft een selectie kunstgras dat geschikt is voor kinderen. Soorten kunstgras gelabeld met ‘geschikt voor kinderen’ zijn extra sterk. Wij adviseren bij speelgras altijd gebruik te maken van een onderdoek.
Nee ons kunstgras bevat geen granulieten / is niet schadelijk.

Geen enkel soort kunstgras dat je bij Fabrieksverkoop kunt kopen is schadelijk voor je gezondheid of dat van je huisdier. De soorten kunstgras kunnen worden ingestrooid met zand in plaats van granulaat.
Er spelen meerdere factoren mee om een goed antwoord te kunnen geven op deze vraag. In de meeste gevallen heb je na een flinke regenbui geen last van water dat op het kunstgras blijft staan. De zogenaamde rug van het kunstgras is voorzien van gaatjes, daarmee wordt er voor gezorgd dat het overtollige water makkelijk kan wegstromen. Bij ieder type kunstgras vind je in de specificaties omtrent afwatering onder; waterdoorlatend. Dit type specificatie geeft je inzicht in het aantal liter water dat per m2 doorgelaten wordt door het kunstgras.
In extreme omstandigheden zou het voor kunnen komen dat er onkruid door je kunstgras groeit. Onder normale omstandigheden en met het gebruik van een onderdoek minimaliseer je de kans dat onkruid door het kunstgras heen groeit.

Hier een paar eenvoudige tips om je kunstgras goed te onderhouden:

  • Borstel met een harde bezem het kunstgras regelmatig, zodat het in eerste instantie mooi rechtop blijft staan, maar ook takjes, en blaadjes weghaalt.
  • Mocht je onkruid in het gras aantreffen, dan kun je dit verwijderen met een verdelger, of een hark.
  • Om de levensduur van het kunstgras aanzienlijk te verlengen, is een onderhoudsbeurt 1 maal per jaar een goede optie.
Kunstgras verkleurd niet zomaar wanneer je huisdier hier op plast. Wil je er zeker van zijn dat het kunstgras niet verkleurd wanneer je hond op dezelfde plek plast? Dan adviseren wij de ontlasting weg te spoelen met water.
Het kunstgras dat wij adviseren voor huisdieren is te vinden via onze filtering. Dit type kunstgras is voorzien van extra sterke draden, zodat de kans dat je huisdier het eet wordt verkleint. Mocht je huisdier toch een kleine hoeveelheid kunstgras opeten, dan is dit niet gevaarlijk. Bij twijfel adviseren wij je om een dierenarts te raadplegen.
De zogenaamde rug van het kunstgras is voorzien van gaatjes, daarmee wordt er voor gezorgd dat het overtollige water makkelijk kan wegstromen.
Met onze duidelijke kunstgras leginstructie kun je zelf prima het kunstgras aanleggen, zeker wanneer het oppervlak niet groter is dan de breedte van de kunstgras rol.
Wanneer de tuin breder is dan de rol kunstgras, wordt dit met speciale kunstgras tape aan elkaar gemaakt (of bij grotere velden met lijm en band). Zolang dit op de juiste manier gebeurt zal het niet zichtbaar zijn.
Kunstgras is brandbaar, wanneer je een kleine brandplek heeft kun je dit met een staalborstel herstellen.
Dit kan geen kwaad. Het is zelfs mogelijk om het zwembad het gehele jaar te laten staan.