Click laminaat

Click je laminaatvloer! Dat is een hele snelle en makkelijke manier van een vloer leggen. Click laminaat is in verschillende uitvoeringen en in verschillende kleuren verkrijgbaar bij Fabrieksverkoop. Een laminaat clickvloer is een sfeervolle vloer waar je niet snel op raakt uitgekeken! Bekijk ons ruime aanbod op je gemak. Online of in onze showroom in Genemuiden of Oudenbosch.
laminaat showroom Fabrieksverkoop

Click laminaat in verschillende uitvoeringen

Click laminaat van goede kwaliteit lijkt op een echte houten vloer. Maar wist je dat we ook click laminaat in betonlook en als visgraat in ons assortiment hebben? Click laminaat gaat moeiteloos mee met de laatste vloerentrends. Click laminaat in betonlook is verkrijgbaar in verschillende kleuren als zwart, grijs en zandkleur. En met deze betonlook vloer geef je je woonkamer of slaapkamer een industriële uitstraling. Het grote voordeel van click laminaat in betonlook is natuurlijk dat het een stuk goedkoper is dan een echte gietvloer en natuurlijk door het clicksysteem heel makkelijk zelf te leggen. Onze visgraat laminaatvloeren zijn verkrijgbaar met prachtige, warme houtdessins. Deze vloeren geven instant sfeer aan je ruimte met een patroon dat helemaal van nu is.

Top kwaliteit Laminaat voor lage prijzen

Kom langs bij onze vestigingen

Fabrieksverkoop Genemuiden

Fabrieksverkoop Oudenbosch

Click laminaat is onderhoudsvrij en gaat jaren mee

Click laminaat is ook een hele fijne vloer als het gaat om onderhoud en levensduur. Je hoeft de vloer, in tegenstelling tot een echte houten vloer, niet jaarlijks in de was te zetten of te lakken. Je laminaatvloer regelmatig stofzuigen en dweilen is voldoende. Een vloer van click laminaat heeft ook een lange levensduur. De beschermende toplaag zorgt ervoor dat het laminaat bestand is tegen krassen en stoten, maar ook tegen verkleuringen door zonlicht en intrekken van vlekken, zoals olie en rode wijn. Click laminaat is daarom geschikt om in verschillende ruimtes te leggen.

Wat zeggen anderen?

Kees van Laar
Kees van Laar
Lees verder
Goede en vriendelijke ontvangst, deskundige uitleg en goede prijs/ kwaliteit verhouding. Aanrader.
Kimberley Timmer
Kimberley Timmer
Lees verder
Het is voor ons een stukje rijden, maar absoluut de moeite waard! Ze hebben zo veel keus en je wordt ontzettend goed gehulpen. Prijs, kwaliteit en service zijn dik in orde! Absoluut een aanrader.
Tiniek Beens
Tiniek Beens
Lees verder
Snelle service,klant vriendelijk en erg veel kwaliteiten! Goede prijs, Kan het zeker aanbevelen.
Previous
Next

Clicklaminaat is eenvoudig te leggen

De planken van click laminaat haak je aan elkaar door het clicksysteem. Daarom is het een vloer die je relatief eenvoudig zelf kunt leggen. Wil je een zo natuurlijk mogelijk effect? Pak dan planken uit verschillende verpakkingen en leg ze door elkaar heen. En voorzie de vloer ook altijd van een ondervloer. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om de vloer door ons te laten leggen, dan ben je verzekerd van een vakkundig eindresultaat.

Hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs

Ons click laminaat kopen wij in bij A-merk leveranciers en we selecteren altijd op hoge kwaliteit. Doordat wij rechtstreeks en in grote aantallen inkopen kunnen wij u A-merk vloeren tegen lage prijzen aanbieden. Bestel uw click laminaat eenvoudig online of bezoek één van onze showrooms.

Kom langs bij onze vestigingen

Fabrieksverkoop Genemuiden
Schering 27, 8281 JW Genemuiden
Fabrieksverkoop Oudenbosch
Klinkstraat 8J, 4731 DM Oudenbosch

Laminaat

Wij adviseren om een ondervloer onder het laminaat te plaatsen. Dit aangezien de ondervloer het laminaat verstevigt, zorgt voor (geluid)demping en betere isolatie.
Ja, het laminaat moet eerst wennen aan de kamertemperatuur voordat je begint met leggen. Dit aangezien laminaat een natuurproduct is en daarom onderhevig is aan invloeden van buitenaf. Het kan dus zijn dat het laminaat nog wat inkrimpt of uitzet. Laat het laminaat eerst 48 uur in de verpakking in de kamer liggen voordat je begint met leggen.
Wanneer er onder het laminaat een juiste ondervloer wordt geplaatst is deze geluiddempend.
Laminaat heeft een beschermende toplaag, maar is niet geheel krasbestendig. Zorg ervoor dat het laminaat zoveel mogelijk zand- en gruisvrij is door een deurmat te gebruiken en regelmatig te stofzuigen, vegen of het laminaat af te nemen met een licht vochtige doek. Het wordt afgeraden het laminaat te dweilen.
Fabrieksverkoop biedt voor elk soort vloer een legservice. De kosten van het leggen is afhankelijk van het type vloer en de oppervlakte. Bezoek een van onze vestigingen voor meer informatie over onze legservice.

Nee, op dit moment is het niet mogelijk om laminaat stalen te bestellen. In onze vestigingen is het mogelijk om verschillende soorten laminaat te bekijken.

Het is mogelijk om laminaat over een bestaande vloer te leggen. We adviseren dan wel gebruik te maken van een ondervloer, de bestaande vloer moet namelijk perfect effen zijn.
Dit verschilt per type laminaat, deze informatie kunt u vinden op de productpagina. Kunt u de informatie niet vinden? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs voor persoonlijk advies.
Bij elk type laminaat hebben we vermeld of deze vochtbestendig is. Bij laminaat dat vochtbestendig is staat het volgende icoon vermeld:
Fabrieksverkoop verkoopt laminaat in de diktes 8 en 10 millimeter. Deze diktes vallen binnen de categorie ‘dik laminaat’ en zijn geschikt voor elke ruimte.
Bij laminaat met een v-groef zit er een smalle v-vormige groef tussen de planken, deze v-groef kan 2-zijdig of 4-zijdig zijn. Bij een 2-zijdige v-groef zitten er aan de lange zijdes van de planken een groef. Bij een 4-zijdigde v-groef loopt de groef rondom de planken.
Voorkom krassen op het laminaat door deze zand- en gruisvrij te houden. Daarnaast helpt het ook om meubelpoten te beschermen met vilt of plastic.
Je kunt het laminaat gerust rondom een kachel plaatsen, dit is geen probleem.

Voor bepaalde soorten laminaat is het mogelijk deze in visgraat te laten leggen. Je kunt hier bij de categoriepagina van laminaat op filteren.