4,7
4.5/5
Grote voorraad laminaat bij fabrieksverkoop

Visgraat laminaat

Wij houden van visgraat laminaat! Het visgraatmotief is tijdloos en ontzettend gewild. De liefde voor visgraatvloeren gaat al eeuwen terug. Vroeger vond je ze vooral in de chique herenhuizen. Tegenwoordig vind je visgraatvloeren terug in huizen van alle soorten en maten. Visgraat laminaat is een heel betaalbare vloer en is bij ons verkrijgbaar in verschillende eiken tinten en met de looks van een echte houten visgraat vloer.

Laminaat visgraat past bij elke woonstijl

Visgraat laminaat past bij elk interieur. Of dat nu klassiek of landelijk is, of strak en modern. Het is een vloer die zich aanpast naar jouw woonstijl, maar toch opvalt. Grote kans dat je visite begint over je mooie visgraatvloer. Visgraat laminaat is een stuk voordeliger dan een houten visgraat vloer. En qua onderhoud? Visgraat laminaat heeft geen jaarlijkse wax- of lakbeurt nodig, maar gewoon regelmatig stofzuigen en dweilen is voldoende.

Kom langs bij onze vestigingen

Fabrieksverkoop Genemuiden

Fabrieksverkoop Oudenbosch

Visgraat laminaat functionele vloer

Onze visgraat vloeren zijn voorzien van een sterke toplaag. Dat maakt de vloer geschikt voor intensief gebruik. Visgraat laminaat pas daarom in elk huishouden, maar kan ook prima in bijvoorbeeld kantoorruimtes gebruikt worden. En huisdieren en visgraat laminaat zijn ook een prima combinatie. Het laminaat is bestand tegen krassen en stoten. Het verschuiven van meubels of wieltjes onder speelgoed zijn geen probleem voor deze vloer.

Wat zeggen anderen?

Kees van Laar
Kees van Laar
Lees verder
Goede en vriendelijke ontvangst, deskundige uitleg en goede prijs/ kwaliteit verhouding. Aanrader.
Kimberley Timmer
Kimberley Timmer
Lees verder
Het is voor ons een stukje rijden, maar absoluut de moeite waard! Ze hebben zo veel keus en je wordt ontzettend goed gehulpen. Prijs, kwaliteit en service zijn dik in orde! Absoluut een aanrader.
Tiniek Beens
Tiniek Beens
Lees verder
Snelle service,klant vriendelijk en erg veel kwaliteiten! Goede prijs, Kan het zeker aanbevelen.
Previous
Next

Visgraat laminaat leggen

Je visgraat laminaat zelf leggen? Dat kan, maar is wel ingewikkelder om te leggen dan een gewone laminaatvloer. Ervaring en goed inzicht zijn nodig om deze vloer goed te leggen. Je kunt er daarom ook voor kiezen om de vloer te laten leggen door één van onze stoffeerders. Zo ben je verzekerd van een goed gelegde vloer.

Assortiment visgraat laminaatvloeren

Je vindt bij ons een ruim assortiment visgraat laminaatvloeren. In onze showrooms, maar ook online. Ga voor een mooie warme vloer, of voor rustig licht. En met een voelbare houtstructuur zijn ze bijna niet te onderscheiden van een echt houten visgraat vloer.

Visgraat laminaat bekijken?

Onze collectie visgraat laminaat kun je online bestellen. Natuurlijk kun je ook een bezoekje brengen aan onze showroom in Genemuiden of Oudenbosch. En of je nu voor een online aanschaf gaat, of een showroom bezoekt; we helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

Kom langs bij onze vestigingen

Fabrieksverkoop Genemuiden
Schering 27, 8281 JW Genemuiden
Fabrieksverkoop Oudenbosch
Klinkstraat 8J, 4731 DM Oudenbosch

Laminaat

Wij adviseren om een ondervloer onder het laminaat te plaatsen. Dit aangezien de ondervloer het laminaat verstevigt, zorgt voor (geluid)demping en betere isolatie.
Ja, het laminaat moet eerst wennen aan de kamertemperatuur voordat je begint met leggen. Dit aangezien laminaat een natuurproduct is en daarom onderhevig is aan invloeden van buitenaf. Het kan dus zijn dat het laminaat nog wat inkrimpt of uitzet. Laat het laminaat eerst 48 uur in de verpakking in de kamer liggen voordat je begint met leggen.
Wanneer er onder het laminaat een juiste ondervloer wordt geplaatst is deze geluiddempend.
Laminaat heeft een beschermende toplaag, maar is niet geheel krasbestendig. Zorg ervoor dat het laminaat zoveel mogelijk zand- en gruisvrij is door een deurmat te gebruiken en regelmatig te stofzuigen, vegen of het laminaat af te nemen met een licht vochtige doek. Het wordt afgeraden het laminaat te dweilen.
Fabrieksverkoop biedt voor elk soort vloer een legservice. De kosten van het leggen is afhankelijk van het type vloer en de oppervlakte. Bezoek een van onze vestigingen voor meer informatie over onze legservice.

Nee, op dit moment is het niet mogelijk om laminaat stalen te bestellen. In onze vestigingen is het mogelijk om verschillende soorten laminaat te bekijken.

Het is mogelijk om laminaat over een bestaande vloer te leggen. We adviseren dan wel gebruik te maken van een ondervloer, de bestaande vloer moet namelijk perfect effen zijn.
Dit verschilt per type laminaat, deze informatie kunt u vinden op de productpagina. Kunt u de informatie niet vinden? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs voor persoonlijk advies.
Bij elk type laminaat hebben we vermeld of deze vochtbestendig is. Bij laminaat dat vochtbestendig is staat het volgende icoon vermeld:
Fabrieksverkoop verkoopt laminaat in de diktes 8 en 10 millimeter. Deze diktes vallen binnen de categorie ‘dik laminaat’ en zijn geschikt voor elke ruimte.
Bij laminaat met een v-groef zit er een smalle v-vormige groef tussen de planken, deze v-groef kan 2-zijdig of 4-zijdig zijn. Bij een 2-zijdige v-groef zitten er aan de lange zijdes van de planken een groef. Bij een 4-zijdigde v-groef loopt de groef rondom de planken.
Voorkom krassen op het laminaat door deze zand- en gruisvrij te houden. Daarnaast helpt het ook om meubelpoten te beschermen met vilt of plastic.
Je kunt het laminaat gerust rondom een kachel plaatsen, dit is geen probleem.

Voor bepaalde soorten laminaat is het mogelijk deze in visgraat te laten leggen. Je kunt hier bij de categoriepagina van laminaat op filteren.