AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN: Dinsdag gesloten in Oudenbosch

XXL laminaat

Met XXL laminaat creëer je heel eenvoudig een ruimtelijk gevoel in je woonkamer, gang of slaapkamer. De extra brede planken hebben een prachtige houtlook, met een voelbare structuur. In ons assortiment vind je XXL laminaat van verschillende fabrikanten en in verschillende uitvoeringen. Van de beste kwaliteit en tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

Verschillende soorten XXL laminaat

Bij ons kun je terecht voor XXL laminaat in verschillende uitvoeringen. De kleur is bijvoorbeeld behoorlijk bepalend voor de uitstraling van de ruimte. Naast verschillende kleuren, kun je bij ons ook kiezen uit verschillende afwerkingen en selecteren op het soort gebruik. Wanneer het laminaat intensief belopen wordt, is het bijvoorbeeld verstandig om te kijken naar de dikte van de toplaag. XXL laminaat is voorzien van een kliksysteem, waardoor je het makkelijk legt. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om het door ons te laten leggen. Daarvoor hebben wij een speciale legservice.

Top kwaliteit Laminaat voor lage prijzen

Kom langs bij onze vestigingen

Fabrieksverkoop Genemuiden

Fabrieksverkoop Oudenbosch

XXL laminaat van hoge kwaliteit

Ons assortiment XXL laminaat kopen we rechtstreeks in bij fabrikanten. Hierdoor kunnen wij laminaat van A-merk kwaliteit goedkoop aanbieden. De kwaliteit van het laminaat vertaalt zich in de mate van gebruiksintensiteit; van intensief tot zeer intensief gebruik. Het XXL laminaat is bestand tegen een stootje en kras- en stootbestendig. Wel zo prettig voor bijvoorbeeld een gezin met kinderen of huisdieren. Daarnaast is een aantal typen van dit laminaat ook geschikt voor meer projectmatig gebruik. Zo kun je ook je kantoorvloer voorzien van een mooie vloer in houtlook en je hoeft niet bang te zien dat de vloer beschadigt door wieltjes van je bureaustoel.

Wat zeggen anderen?

Kees van Laar
Kees van Laar
Lees verder
Goede en vriendelijke ontvangst, deskundige uitleg en goede prijs/ kwaliteit verhouding. Aanrader.
Kimberley Timmer
Kimberley Timmer
Lees verder
Het is voor ons een stukje rijden, maar absoluut de moeite waard! Ze hebben zo veel keus en je wordt ontzettend goed gehulpen. Prijs, kwaliteit en service zijn dik in orde! Absoluut een aanrader.
Tiniek Beens
Tiniek Beens
Lees verder
Snelle service,klant vriendelijk en erg veel kwaliteiten! Goede prijs, Kan het zeker aanbevelen.
Vorige
Volgende

Het beste XXL laminaat koop je bij Fabrieksverkoop

Voor goedkoop XXL laminaat van de beste kwaliteit ben je bij ons aan het juiste adres. Je vindt ons assortiment online, maar we laten je het ook graag zien in één van onze showrooms. Je kunt de vloer direct meenemen Meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Kom langs bij onze vestigingen

Fabrieksverkoop Genemuiden
Schering 27, 8281 JW Genemuiden
Fabrieksverkoop Oudenbosch
Klinkstraat 8J, 4731 DM Oudenbosch

Laminaat

Wij adviseren om een ondervloer onder het laminaat te plaatsen. Dit aangezien de ondervloer het laminaat verstevigt, zorgt voor (geluid)demping en betere isolatie.
Ja, het laminaat moet eerst wennen aan de kamertemperatuur voordat je begint met leggen. Dit aangezien laminaat een natuurproduct is en daarom onderhevig is aan invloeden van buitenaf. Het kan dus zijn dat het laminaat nog wat inkrimpt of uitzet. Laat het laminaat eerst 48 uur in de verpakking in de kamer liggen voordat je begint met leggen.
Wanneer er onder het laminaat een juiste ondervloer wordt geplaatst is deze geluiddempend.
Laminaat heeft een beschermende toplaag, maar is niet geheel krasbestendig. Zorg ervoor dat het laminaat zoveel mogelijk zand- en gruisvrij is door een deurmat te gebruiken en regelmatig te stofzuigen, vegen of het laminaat af te nemen met een licht vochtige doek. Het wordt afgeraden het laminaat te dweilen.
Fabrieksverkoop biedt voor elk soort vloer een legservice. De kosten van het leggen is afhankelijk van het type vloer en de oppervlakte. Bezoek een van onze vestigingen voor meer informatie over onze legservice.

Nee, op dit moment is het niet mogelijk om laminaat stalen te bestellen. In onze vestigingen is het mogelijk om verschillende soorten laminaat te bekijken.

Het is mogelijk om laminaat over een bestaande vloer te leggen. We adviseren dan wel gebruik te maken van een ondervloer, de bestaande vloer moet namelijk perfect effen zijn.
Dit verschilt per type laminaat, deze informatie kunt u vinden op de productpagina. Kunt u de informatie niet vinden? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs voor persoonlijk advies.
Bij elk type laminaat hebben we vermeld of deze vochtbestendig is. Bij laminaat dat vochtbestendig is staat het volgende icoon vermeld:
Fabrieksverkoop verkoopt laminaat in de diktes 8 en 10 millimeter. Deze diktes vallen binnen de categorie ‘dik laminaat’ en zijn geschikt voor elke ruimte.
Bij laminaat met een v-groef zit er een smalle v-vormige groef tussen de planken, deze v-groef kan 2-zijdig of 4-zijdig zijn. Bij een 2-zijdige v-groef zitten er aan de lange zijdes van de planken een groef. Bij een 4-zijdigde v-groef loopt de groef rondom de planken.
Voorkom krassen op het laminaat door deze zand- en gruisvrij te houden. Daarnaast helpt het ook om meubelpoten te beschermen met vilt of plastic.
Je kunt het laminaat gerust rondom een kachel plaatsen, dit is geen probleem.

Voor bepaalde soorten laminaat is het mogelijk deze in visgraat te laten leggen. Je kunt hier bij de categoriepagina van laminaat op filteren.