AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN: Dinsdag gesloten in Oudenbosch

Mflor, duurzame en sfeervolle pvc-vloeren

De pvc-vloeren van Mflor hebben naast een natuurgetrouwe uitstraling ook de textuur van een echte houten of stenen vloer. Het dessin van deze realistische vloeren is volledig gebaseerd op de natuur. Geen boom of steen is hetzelfde en daarom is ook iedere pvc plank of tegel van Mflor voorzien van een uniek patroon. De vloeren bieden daarnaast veel praktische voordelen. Een Mflor pvc-vloer is ijzersterk, kras- en vlekbestendig, geluiddempend en uitermate comfortabel!

Mflor

Een Mflor vloer is geschikt voor iedere woonruimte

Vanwege haar vele positieve eigenschappen kan een Mflor vloer in iedere ruimte geplaatst worden. De pvc-vloeren zijn waterbestendig én geschikt voor vloerverwarming en daarom ideaal voor bijvoorbeeld de badkamer of keuken. Ook is het pvc kras- en vlekbestendig en geluiddempend. Dit maakt de vloer ook een goede keuze voor bijvoorbeeld de kinderkamer, gang of slaapkamer. Een Mflor vloer is daarnaast 100% recyclebaar en daarom ook een zeer duurzame keuze. Het pvc is ijzersterk en zal daarom jarenlang meegaan, ook bij intensief gebruik.

Mflor pvc-vloeren

De collectie pvc-vloeren van Mflor bestaat uit vele verschillende steen-, tegel- en houtlook dessins. Ga je voor een stoere grijze tegellook of toch voor een warme bruine houtlook? Het assortiment vloeren van Mflor biedt voor iedere stijl een geschikte optie. Binnen de ruime collectie vind je daarnaast ook pvc-vloeren welke geschikt zijn voor projectmatig en industrieel gebruik. Kies de vloer die bij jouw wensen past en geniet jarenlang van deze praktische pvc-vloer!

Mflor vloeren bij Fabrieksverkoop

Fabrieksverkoop biedt de realistische en praktische pvc-vloeren van Mflor aan tegen een zeer scherpe prijs. Binnen onze collectie vind je Mflor pvc in vele verschillende dessins, kleuren en maten. De vloeren zijn geschikt voor iedere woonruimte. Twijfel je welke Mflor pvc-vloer het beste bij jouw wensen past? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag de juiste Mflor vloer te vinden.

Legservice voor Mflor vloeren

Voor een gegarandeerd optimaal resultaat kun je de Mflor pvc-vloer het beste door een professional laten leggen. Fabrieksverkoop biedt legservice aan waarbij onze specialisten de Mflor vloer vakkundig bij je komen leggen. De vloer is in de meeste gevallen al binnen één dag gelegd! Zo kun jij snel en optimaal genieten van jouw praktische en stijlvolle Mflor pvc-vloer.

Kom langs bij onze vestigingen

Fabrieksverkoop Genemuiden
Schering 27, 8281 JW Genemuiden
Fabrieksverkoop Oudenbosch
Klinkstraat 8J, 4731 DM Oudenbosch