Moduleo, luxe vloeren, geïnspireerd door de natuur

Moduleo wordt bij het ontwerpen van haar vloeren geïnspireerd door de natuur. Dit is terug te zien in de uitermate realistische steen- en houtlook designs. De luxe pvc-vloeren kunnen wel tegen een stootje en zijn dan ook geschikt voor iedere woonruimte. Moduleo vloeren werken daarnaast geluiddempend, waardoor voetstappen minder hoorbaar zullen zijn en de akoestiek van de ruimte verbeterd wordt

Moduleo

Moduleo vloeren kunnen in iedere ruimte gelegd worden

De Moduleo pvc-vloeren zijn voorzien van een beschermende toplaag. Deze toplaag zorgt voor bescherming tegen slijtage, krassen en vlekken. De vloer stoot daarnaast vuil af, waardoor het onderhouden van de pvc-vloer erg eenvoudig is. Al deze positieve eigenschappen van een Moduleo vloer maken deze geschikt voor iedere woonruimte. Kies je favoriete design en creëer een unieke sfeer in iedere ruimte.

Moduleo pvc-vloeren met hyperrealistisch design

Jouw hyperrealistische Moduleo vloer vind je bij Fabrieksverkoop. Aangezien wij deze vloeren groot en direct bij de producent inkopen, kunnen we de prijzen laag houden. Kom onze collectie Moduleo vloeren gerust eens in het echt bekijken bij onze showroom in Genemuiden. Heb je nog vragen over deze praktische pvc vloeren? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.

Het installeren van Moduleo vloeren

Afhankelijk van het type Moduleo vloer zal deze verlijmd of zwevend gelegd moeten worden. Wanneer de vloer aan de ondergrond verlijmd moet worden, moet deze waterpas, hard én droog zijn. Een specialistische klus, die je dan ook beter aan een professional uit kunt besteden. Een Moduleo pvc-vloer met kliksysteem kan eenvoudiger gelegd worden. Dit handige systeem zorgt ervoor dat de planken of tegels eenvoudig in elkaar klikken. Wanneer je gegarandeerd wilt zijn van het beste resultaat, kun je de installatie van de pvc-vloer het beste uitbesteden aan een professional. Wanneer je gebruik maakt van de legservice van Fabrieksverkoop komen onze specialisten op de door jouw geselecteerde datum bij je langs om de vloer vakkundig te leggen!

Kom langs bij onze vestigingen

Fabrieksverkoop Genemuiden
Schering 27, 8281 JW Genemuiden
Fabrieksverkoop Oudenbosch
Klinkstraat 8J, 4731 DM Oudenbosch