AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN: Vestiging Oudenbosch 8 maart '24 open van 10uur tot 12uur.

Montinique, hoogwaardige vloeren met realistische dessins n

De hoogwaardige vloeren van Montinique zijn te herkennen aan de natuurgetrouwe beton- en houtkleuren en zeer matte afwerking. Binnen het assortiment vind je extra brede en lange planken, houtlook planken in visgraat verband én stoere betonlook vloeren. Montinique biedt dan ook een passende vloer voor iedere woonstijl en woonruimte. Het voordeel van deze vloeren is dat ze geschikt zijn voor vloerverwarming, geluiddempend werken én milieuvriendelijk geproduceerd zijn.

Montinique

Monitinique vloeren brengen vele voordelen met zich mee

De vloeren van Montinique zijn voorzien van natuurgetrouwe hout- en betonlooks. In tegenstelling tot een echte betonnen of houten vloer, is een Montinique vloer geschikt voor vloerverwarming én bestand tegen vocht. Hierdoor kan de vloer ook goed in ‘natte’ ruimtes als de keuken of badkamer gelegd worden. Zo geef je deze ruimtes de unieke uitstraling van beton of hout én profiteer je van de gunstige eigenschappen van PVC. De Montinique vloeren werken daarnaast ook geluiddempend. Hierdoor zijn de vloeren ook ideaal voor veel belopen ruimtes als de gang en overloop.

PVC met realistische hout- en betonlooks

Het PVC van Montinique is opgebouwd uit vier verschillende lagen. De onderste laag, ofwel de rug, bestaat uit zeer stabiel PVC. Hierboven bevindt zich de filmlaag met een realistisch hout- of betonlook dessin. De volgende laag betreft een doorzichtige toplaag van uitermate sterk PVC. En de bovenste laag van de Montinique vloer is een zeer matte, natuurlijke PU toplaag. De PVC planken zijn verkrijgbaar in vele verschillende kleuren, dessins en afmetingen. Zo vind je verschillende soorten XXL PVC, houtlook planken in visgraat verband en betonlook PVC.

Een PVC vloer van Montinique leggen

Deze collectie PVC vloeren van Montinique moet verlijmd worden. Het is daarom belangrijk dat de ondergrond vlak, scheurvrij en vrij van stoffen is. Dit kan er namelijk voor zorgen dat de vloer niet goed aan de ondergrond hecht. Het leggen van een Montinique PVC vloer is een specialistische klus. Voor een optimaal resultaat kun je dit daarom beter door een professional laten uitvoeren. Bij Fabrieksverkoop bieden we legservice aan. We komen dan op een gewenste datum en tijd bij je langs om de vloer vakkundig te leggen! Zo kun jij snel én optimaal genieten van jouw nieuwe Montinique vloer.

Monitinique vloer kopen bij Fabrieksverkoop

Bij Fabrieksverkoop vind je een breed assortiment Montinique vloeren tegen een scherpe prijs. Aangezien wij deze vloeren groot inkopen, kunnen we de verkoopprijs laag houden. Onze prijzen liggen tot wel 50% onder de reguliere winkelprijs! Je kunt de Montinique vloeren online bekijken óf langskomen bij onze showroom in Genemuiden. In onze showroom kun je de vloeren even rustig in het echt bekijken én deze direct meenemen, mits deze op voorraad is.

Kom langs bij onze vestigingen

Fabrieksverkoop Genemuiden
Schering 27, 8281 JW Genemuiden
Fabrieksverkoop Oudenbosch
Klinkstraat 8J, 4731 DM Oudenbosch