AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN: Dinsdag gesloten in Oudenbosch

Online Sisal tapijt van Fabrieksverkoop

Mooi sisaltapijt voor absolute bodemprijzen; die vind je in onze outlet. Onze outlet wordt zeer regelmatig aangevuld met nieuwe sisaltapijten. Koop je sisaltapijt in de uitverkoop en profiteer van kortingen die oplopen tot 70%! Weg = weg, dus bezoek ons snel. 

Kom langs in onze showroom

Filter

Kleur
Kleur
Rolbreedte
Rolbreedte

Sisaltapijt outlet van Fabrieksverkoop 

Mooi sisaltapijt voor absolute bodemprijzen; die vind je in onze outlet. Onze outlet wordt zeer regelmatig aangevuld met nieuwe sisaltapijten. Koop je nieuwe sisaltapijt in de uitverkoop en profiteer van kortingen die oplopen tot 70%! Weg = weg, dus bezoek ons snel. 

Super voordelig shoppen in de sisal outlet 

Sisaltapijt hoeft helemaal niet duur te zijn. In onze outlet vind je alle sisaltapijten die we in de uitverkoop doen. Waarom? Om plaats te maken voor de nieuwe collectie, of omdat het een restpartij betreft. Je vindt in de outlet dus altijd coupons of restpartijen van hoge kwaliteit, maar dan voor zeer scherpe meeneemprijzen. En daar is natuurlijk helemaal niks mis mee!  

Groot aanbod sisaltapijt in de sale 

Sisaltapijt wordt gemaakt van de vezels van een sisalplant en het tapijt heeft daardoor een robuust, natuurlijk uiterlijk. Het is een stijlvolle en praktische vloerbedekking en bovendien is het duurzaam en slijtvast. Dit maakt sisaltapijt geschikt voor ruimtes die intensief belopen worden. Daarom wordt dit tapijt ook regelmatig in bijvoorbeeld kantoorruimtes gelegd. Sisaltapijt is verkrijgbaar in verschillende structuren en kleuren. In de Fabrieksverkoop outlet vind je een zeer ruim aanbod sisaltapijt voor super lage prijzen.  

Profiteer van bodemprijzen in onze outlet 

Kleine prijzen, hoge kwaliteit; dat geldt voor het sisaltapijt in onze outlet, maar ook voor alle andere vloeren. Zo bieden we een betaalbare vloer voor elk budget. Met een sisaltapijt haal je een prachtige, duurzame vloer in huis. We adviseren je graag over de juiste vloer, ook in onze outlet. Bezoek onze outlet en laat je overtuigen door ons ruime aanbod en scherpe prijzen!