4,7
4.5/5

Parade, luxe en comfortabele vloerbedekking

Het ruime assortiment Parade tapijten biedt voor iedere woonstijl een passende vloerbedekking. De tapijten zijn in vele verschillende kleuren verkrijgbaar en hebben een sfeervolle uitstraling. Deze luxe vloerbedekking voelt heerlijk zacht en comfortabel aan. Het Parade tapijt werkt daarnaast geluiddempend en warmte-isolerend en is daarom ideaal voor bijvoorbeeld de trap, hal of slaapkamer.

Creëer een gezellige sfeer met Parade tapijt

Het tapijt van Parade is verkrijgbare in vele verschillende warme kleuren. Deze warme kleuren zorgen in combinatie met de hoge zachtheid van het tapijt voor een gezellige sfeer. Het zachte tapijt biedt daarnaast een veilige ondergrond voor spelende kinderen of ouderen die minder goed te been zijn. Parade tapijt werkt namelijk antislip waardoor de kans op vallen kleiner is.

Parade tapijt

Het tapijt van Parade vormt een rustige basis voor ieder interieur. De warme kleuren zorgen voor een echt thuisgevoel en passen goed binnen iedere woonstijl. Deze vloerbedekking brengt daarnaast ook praktische voordelen met zich mee. Het Parade tapijt werkt namelijk geluiddempend en warmte-isolerend. Hierdoor wordt de akoestiek in de ruimte verbeterd én bespaar je op de energierekening!

Parade projecttapijt

Het Parade projecttapijt is zeer sterk en geschikt voor intensief projectgebruik. Het projecttapijt is verkrijgbaar in verschillende kleuren met een warme uitstraling. Parade projecttapijt voelt comfortabel aan, is duurzaam en verbeterd de akoestiek. Het projecttapijt zal jarenlang meegaan, ook bij intensief gebruik.

Parade vloerbedekking bij Fabrieksverkoop

Fabrieksverkoop biedt een ruim assortiment Parade tapijt tegen een scherpe prijs. Onze verkoopprijzen liggen tot wel 50% onder de reguliere winkelprijzen! Kom gerust langs bij onze showroom in Genemuiden om de Parade vloerbedekking in het echt te bekijken. Twijfel je nog welk Parade tapijt het beste bij jouw wensen past? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag verder.

Legservice voor Parade tapijt

Het leggen van tapijt is een specialistische klus. Voor een optimaal resultaat kun je dit daarom beter laten doen door een professional. Bij Fabrieksverkoop bieden we een legservice aan voor het Parade tapijt. Onze professionals komen dan op de door jouw geselecteerde datum bij je langs om de vloerbedekking vakkundig te leggen.

Nog vragen? Wij zijn er voor jou!​

Heb je nog vragen over het Parade of één van onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.

Kom langs bij onze vestigingen

Fabrieksverkoop Genemuiden
Schering 27, 8281 JW Genemuiden
Fabrieksverkoop Oudenbosch
Klinkstraat 8J, 4731 DM Oudenbosch