4,7
4.5/5

Parador, natuurlijke en duurzame vloeren met vele verschillende dessins

De Parador vloeren binnen ons assortiment bestaan voor bijna 100% uit hout, waardoor het echte natuurproducten zijn. Parador streeft bij de productie van haar producten hoge kwaliteitsnormen na. Je zult daarom lang kunnen genieten van een Parador vloer, ook bij intensief gebruik. Daarnaast kan het kernmateriaal van de Parador vloeren compleet gerecycled worden en draait de fabriek volledig op ecologische stroom. Deze collectie vloeren is daarom naast kwalitatief ook erg milieuvriendelijk.

Parador

Parador vloeren beschikken over zeer realistische dessins

Een Parador vloer is een meer dan waardig alternatief voor een echte houten vloer. De vloeren zijn voorzien van een zeer realistische houtlook. Deze realistische look wordt gecreëerd door prachtige decors én gevarieerde oppervlaktestructuren. Hierdoor zijn de laminaatplanken zowel optisch als voelbaar nauwelijks te onderscheiden van een echte houten vloer. Laminaat biedt daarnaast vele voordelen die een houten vloer niet of in mindere mate heeft. Zo zijn de laminaat vloeren van Parador uitzonderlijk sterk, gemakkelijk te onderhouden, bestand tegen zonlicht en eenvoudig te leggen!

Parador laminaat is snel en eenvoudig te leggen

De laminaatplanken van Parador zijn voorzien van een gebruiksvriendelijk kliksysteem. Dit handige systeem zorgt ervoor dat de planken zwevend gelegd kunnen worden. Het laminaat hoeft niet verlijmd te worden, de planken klikken gemakkelijk in elkaar. Hierdoor kan een Parador vloer snel, eenvoudig en strak gelegd worden. Een ander voordeel van het kliksysteem is dat het laminaat ook weer snel en zonder beschadiging verwijderd kan worden.

Parador vloeren bij Fabrieksverkoop

Bij Fabrieksverkoop vind je een ruim assortiment Parador vloeren. Binnen de laminaatcollectie heb je keuze uit vele verschillende kleuren en dessins. Naast realistische houtlooks vind je ook prachtige beton- en tegellooks. Parador biedt daarom voor iedere woonstijl een geschikte vloer. Twijfel je nog welke Parador vloer het beste bij jouw wensen en stijl past? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag het Parador laminaat te vinden dat aansluit op jouw wensen.

Legservice voor Parador laminaat

Parador laminaat is relatief eenvoudig te leggen vanwege haar gebruiksvriendelijke kliksysteem. Wanneer je niet zo handig bent of onvoldoende tijd hebt, is het handig de vloer door een professional te laten leggen. Je bent dan verzekerd van een optimaal resultaat. Wil je jouw vloer graag laten leggen door een professional? Maak dan gebruik van onze legservice. Onze specialisten komen dan op de door jouw geselecteerde datum bij je langs om de vloer vakkundig te leggen. Een Parador vloer is vaak al binnen één dag gelegd!

Kom langs bij onze vestigingen

Fabrieksverkoop Genemuiden
Schering 27, 8281 JW Genemuiden
Fabrieksverkoop Oudenbosch
Klinkstraat 8J, 4731 DM Oudenbosch