PVC vloeren tegels

Warm, super licht in gewicht, praktisch en mooi; onze collectie pvc- tegels. Met pvc-tegels kun je een mooie strakke look creëren in de ruimte. Pvc-tegels zijn dan ook erg geliefd bij een industriële of moderne woonstijl. Maar eigenlijk past een vloer van pvc-tegels bij elke woonstijl. De robuuste uitstraling van de tegels geeft karakter en maakt je interieur echt af.

De voordelen van pvc-tegels

Zo op het oog is een pvc-tegel nauwelijks te onderscheiden van een plavuis of natuurstenen vloer. Plavuizen waren jarenlang één van de favoriete vloerbedekkingen. Een degelijke vloer, die makkelijk te onderhouden is. Maar ook een vloer waarin barstjes en scheuren kunnen ontstaan, voegen lelijk worden en zonder vloerverwarming koud aan de voeten. De pvc-tegel biedt dan de oplossing! Het is een comfortabele vloer, die maar weinig onderhoud nodig heeft. En je hoeft niet bang te zijn voor scheuren en vieze voegen. Ook glijd je hier minder snel op uit, omdat de pvc-tegel doorgaans veel stroever is. Deze vloer voelt nooit echt koel aan en kan ook nog eens heel goed tegen vocht.

PVC Vloeren van A merken voor lage prijzen

Kom langs bij onze vestigingen

Fabrieksverkoop Genemuiden

Fabrieksverkoop Oudenbosch

PVC vloeren tegels

PVC vloertegels combineert het gemak van een kunststofvloer met de uitstraling van een natuurstenen vloer. Geschikt voor ruimtes met vloerverwarming. Creëer makkelijk verschillende legpatronen voor een speels effect. Vind je perfecte pvc vloertegels bij ons!

Pvc-tegels in elke ruimte

Het mooie van een pvc-tegel is dat het zich naadloos aanpast aan elke ruimte. Zo passen pvc-tegels perfect in de woonkamer en keuken. Maar ook in de slaapkamer en in de gang komen ze goed tot hun recht. En omdat ze prima bestand zijn tegen vocht, kunnen ze ook als vloerbedekking in de badkamer of toilet gebruikt worden. Kortom; de pvc-tegel is een echte allrounder.

Ruime collectie pvc-tegels

Pvc-tegels zijn er in verschillende soorten, maten en dessins. We zien dat de grote pvc-tegels erg in trek zijn. Het leuke aan pvc-tegels is dat je ze op verschillende manieren kunt leggen. Strak naast elkaar, of voor een meer speels effect in wildverband. Onze pvc-tegels zijn van uitstekende kwaliteit en ook nog eens heel voordelig. Zo betaal je nooit teveel voor je vloer.

Wat zeggen anderen?

Kees van Laar
Kees van Laar
Lees verder
Goede en vriendelijke ontvangst, deskundige uitleg en goede prijs/ kwaliteit verhouding. Aanrader.
Kimberley Timmer
Kimberley Timmer
Lees verder
Het is voor ons een stukje rijden, maar absoluut de moeite waard! Ze hebben zo veel keus en je wordt ontzettend goed gehulpen. Prijs, kwaliteit en service zijn dik in orde! Absoluut een aanrader.
Tiniek Beens
Tiniek Beens
Lees verder
Snelle service,klant vriendelijk en erg veel kwaliteiten! Goede prijs, Kan het zeker aanbevelen.
Previous
Next

We helpen je graag!

Wij weten alles van vloeren. Heb je een vraag over onze pvc-tegels? Of over een andere vloer? Wij weten het antwoord. We ontvangen je graag in onze showroom. En je favoriete vloer gevonden? Laat ons je vloer leggen. Zo weet je zeker dat het vakkundig gelegd wordt. Zo is het bij een pvc-vloer belangrijk dat de ondervloer eerst geëgaliseerd wordt. Dat is een nauwkeurige klus die je met een gerust hart aan onze vakmensen kunt overlaten.

Kom langs bij onze vestigingen

Fabrieksverkoop Genemuiden
Schering 27, 8281 JW Genemuiden
Fabrieksverkoop Oudenbosch
Klinkstraat 8J, 4731 DM Oudenbosch

PVC vloeren

Ja PVC heeft een ondervloer nodig. Wij adviseren Egaline te gebruiken om zo te zorgen voor een sterke en flexibele ondervloer.

Ja een PVC vloer moet absoluut acclimatiseren. Leg het PVC 48 uur voordat je begint in de desbetreffende kamer zodat het PVC kan acclimatiseren voordat het gelegd wordt.

Ja, een PVC vloer is geluiddempend.

Je kunt de PVC vloer stofzuigen of vegen met een zachte bezem. De vloer kan periodiek gereinigd worden met verdunde allesreiniger, gebruik hiervoor een goed uitgewrongen mop met overlappende streken.

Fabrieksverkoop biedt voor elk soort vloer een legservice. De kosten van het leggen is afhankelijk van het type vloer en de oppervlakte. Bezoek een van onze vestigingen voor meer informatie over onze legservice.

Nee, op dit moment is het niet mogelijk om PVC vloerstalen te bestellen. In onze vestigingen is het mogelijk om verschillende soorten laminaat te bekijken

Ja, dat kan. Zorg om oneffenheden te voorkomen wel voor een ondervloer.

Bij ieder type PVC vloer hebben we vermeld of deze geschikt is voor vloerverwarming. Bij PVC vloer dat geschikt is voor vloerverwarming staat het volgende icoon vermeld.

Bij elk type PVC vloer hebben we vermeld of deze vochtbestendig is.

Voor bepaalde soorten PVC is het mogelijk deze in visgraat te laten leggen. Je kunt hier bij de categoriepagina van PVC vloeren op filteren.