Pvc vloeren betonlook

Laat je verrassen door een stevige vloer met de looks van beton en het gemak van kunststof. Maak kennis met onze fantastische collectie pvc-vloeren met betonlook. Een pvc-vloer is al een aantal jaar een populaire vloer en steeds meer mensen kiezen voor deze kunststof vloer in betonlook. Waarom? Daar weten wij wel het antwoord wel op!

Stoere uitstraling met betonlook pvc

Een betonlook pvc-vloer geeft rust aan een ruimte en zorgt tegelijkertijd voor een stoer karakter. Het is een vloer die veel gekozen wordt in combinatie met een industriële woonstijl, maar die ook prima past bij een moderne woonstijl. Zelfs bij een meer landelijke woonstijl past een pvc-vloer met betonlook. Het geeft dan een net wat stoerdere uitstraling zonder kil te worden. De betonlook past ook nog eens heel goed bij verschillende materiaalsoorten. Denk bijvoorbeeld aan glas, staal en hout.

PVC Vloeren van A merken voor lage prijzen

Kom langs bij onze vestigingen

Fabrieksverkoop Genemuiden

Fabrieksverkoop Oudenbosch

PVC vloeren betonlook

Stoer, industrieel, prachtig…pvc vloeren met betonlook! De betonlook is helemaal van nu. Kies bij ons je favoriete pvc vloer met betonlook. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en van verschillende merken. Altijd tegen de scherpste prijs van Nederland.

Betonlook pvc in diverse kleuren

Onze betonlook pvc-vloeren zijn verkrijgbaar in diverse grijstinten en bijna niet te onderscheiden van een echte betonvloer. Het kleurschakeringen van de tegels zorgen voor een realistische look. Ook heel mooi; een zwarte pvc-vloer met betonlook. De robuuste uitstraling van deze tegels hebben een echte wow-factor.

In elke ruimte past een pvc-vloer met betonlook

Een pvc-vloer kan in elke ruimte gelegd worden. Dat geldt dus ook voor een pvc-vloer met betonlook. Staat mooi in je woonkamer, slaapkamer, hal of kantoor. En in je badkamer of keuken? Ook dan is deze vloer uitermate geschikt. Een pvc-vloer is vochtbestendig en heel makkelijk in onderhoud. Een echte betonnen kan best koud aanvoelen en glad zijn, dat is bij een pvc-vloer niet het geval. Een pvc-vloer met betonlook voelt juist heel aangenaam voor je voeten. Ideaal dus als je met blote voeten door de badkamer loopt.

Wat zeggen anderen?

Kees van Laar
Kees van Laar
Lees verder
Goede en vriendelijke ontvangst, deskundige uitleg en goede prijs/ kwaliteit verhouding. Aanrader.
Kimberley Timmer
Kimberley Timmer
Lees verder
Het is voor ons een stukje rijden, maar absoluut de moeite waard! Ze hebben zo veel keus en je wordt ontzettend goed gehulpen. Prijs, kwaliteit en service zijn dik in orde! Absoluut een aanrader.
Tiniek Beens
Tiniek Beens
Lees verder
Snelle service,klant vriendelijk en erg veel kwaliteiten! Goede prijs, Kan het zeker aanbevelen.
Previous
Next

De voordelen van een betonlook pvc-vloer

Net benoemden wel al dat de betonlook pvc-vloeren vochtbestendig zijn en makkelijk in onderhoud. In tegenstelling tot een echte betonvloer verschijnen er in een pvc-vloer ook geen scheuren of verkleuringen. Daarnaast dempt een betonlookvloer van pvc veel beter het geluid van voetstappen en is het na verloop van tijd zonder grof geschut te vervangen door een nieuwe vloer.

Pvc-vloer met een click

Nog een voordeel van onze pvc-vloeren met betonlook? Dat ze relatief eenvoudig te leggen zijn, door middel van een clicksysteem. Zorg wel altijd voor een egale, stevige en schone ondervloer. Zo geniet je optimaal van een strak gelegde betonlook pvc-vloer. Natuurlijk kunnen wij de vloer voor je leggen. Wij werken daarvoor enkel samen met de beste stoffeerders.

Meer weten over onze pvc-vloeren met betonlook?

Mail of bel ons gerust. We helpen je graag. Of bezoek één van onze showrooms en bekijk de collectie pvc-vloeren in het echt.

Kom langs bij onze vestigingen

Fabrieksverkoop Genemuiden
Schering 27, 8281 JW Genemuiden
Fabrieksverkoop Oudenbosch
Klinkstraat 8J, 4731 DM Oudenbosch

PVC vloeren

Ja PVC heeft een ondervloer nodig. Wij adviseren Egaline te gebruiken om zo te zorgen voor een sterke en flexibele ondervloer.

Ja een PVC vloer moet absoluut acclimatiseren. Leg het PVC 48 uur voordat je begint in de desbetreffende kamer zodat het PVC kan acclimatiseren voordat het gelegd wordt.

Ja, een PVC vloer is geluiddempend.

Je kunt de PVC vloer stofzuigen of vegen met een zachte bezem. De vloer kan periodiek gereinigd worden met verdunde allesreiniger, gebruik hiervoor een goed uitgewrongen mop met overlappende streken.

Fabrieksverkoop biedt voor elk soort vloer een legservice. De kosten van het leggen is afhankelijk van het type vloer en de oppervlakte. Bezoek een van onze vestigingen voor meer informatie over onze legservice.

Nee, op dit moment is het niet mogelijk om PVC vloerstalen te bestellen. In onze vestigingen is het mogelijk om verschillende soorten laminaat te bekijken

Ja, dat kan. Zorg om oneffenheden te voorkomen wel voor een ondervloer.

Bij ieder type PVC vloer hebben we vermeld of deze geschikt is voor vloerverwarming. Bij PVC vloer dat geschikt is voor vloerverwarming staat het volgende icoon vermeld.

Bij elk type PVC vloer hebben we vermeld of deze vochtbestendig is.

Voor bepaalde soorten PVC is het mogelijk deze in visgraat te laten leggen. Je kunt hier bij de categoriepagina van PVC vloeren op filteren.