AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN: Dinsdag gesloten in Oudenbosch

Houtlook

Een pvc-vloer met houtlook wordt vaak gekozen omdat het een gezellige uitstraling heeft. Het fijne van een houtlook pvc-vloer is dat het ontzettend goed combineert met verschillende woonstijlen en materialen. Heb je een Scandinavische woonstijl met veel natuurlijke materialen? Onze pvc-vloeren met houtlook matchen perfect. Net als bij een moderne woonstijl of een retro-chique woonstijl. Kortom, met een houtlook pvc-vloer leg je de perfecte basis voor de rest van je interieur.

PVC vloeren houtlook

Klassiek, maar toch ook modern. Strak, maar toch ook warm. Praktisch, maar ook comfortabel. Dat zijn onze pvc-vloeren met houtlook. In deze vloer wordt het beste van twee werelden gecombineerd. Een houten vloer wordt nog veelvuldig gekozen. Een pvc-vloer wint de laatste jaren steeds meer terrein. Wil je graag een vloer die weinig onderhoud vergt, maar zie je ook wel een houten vloer in je huis liggen? Kies dan voor een houtlook pvc-vloer. Grote kans dat je visite de vloer niet kan onderscheiden van een echte houten vloer. De hoge kwaliteit en het reliëf leveren een belangrijke bijdrage hieraan.

PVC Vloeren van A merken voor lage prijzen

Kom langs bij onze vestigingen

Fabrieksverkoop Genemuiden

Fabrieksverkoop Oudenbosch

PVC vloeren houtlook

Bijna niet van echt te onderscheiden; pvc vloeren met houtlook. Maar dan een stuk makkelijker in onderhoud en vochtbestendig. Geef je woonruimte een warme uitstraling met onze houtlook pvc vloeren. Vind bij ons pvc in houtlook in verschillende kleuren.

Houtlook pvc-vloer onderhoudsvrij

Een echte houten vloer heeft best veel aandacht nodig en moet periodiek onderhouden worden. Hout kan niet goed tegen vocht en is behoorlijk vlek- en krasgevoelig. Bij een pvc-vloer met houtlook hoef je je geen zorgen te maken over een omgevallen glas water, gemorste olijfolie of een kras doordat je een stoel verschoven hebt. Deze pvc-vloer heeft verder als voordeel dat het vochtbestendig is. Het is dus ook een fijne vloer voor in de badkamer, toilet of keuken. En waar je bij een echte houten vloer voetstappen duidelijk kunt horen, is een houtlook pvc-vloer juist geluiddempend. Ook kan de vloer prima gecombineerd worden met vloerverwarming, dat is bij een echte houten vloer vaak niet het geval.

Wat zeggen anderen?

Kees van Laar
Kees van Laar
Lees verder
Goede en vriendelijke ontvangst, deskundige uitleg en goede prijs/ kwaliteit verhouding. Aanrader.
Kimberley Timmer
Kimberley Timmer
Lees verder
Het is voor ons een stukje rijden, maar absoluut de moeite waard! Ze hebben zo veel keus en je wordt ontzettend goed gehulpen. Prijs, kwaliteit en service zijn dik in orde! Absoluut een aanrader.
Tiniek Beens
Tiniek Beens
Lees verder
Snelle service,klant vriendelijk en erg veel kwaliteiten! Goede prijs, Kan het zeker aanbevelen.
Vorige
Volgende

Pvc-vloeren met houtlook van hoge kwaliteit

Al onze vloeren zijn van prima kwaliteit. Dat geldt dus ook voor onze pvc-vloeren met houtlook. We selecteren onze vloeren onder andere op kwaliteit en duurzaamheid. Zo garanderen wij u een goede vloer, maar wel altijd tegen een vriendelijke prijs. Houtlook pvc-vloeren zijn gewild omdat ze zo veelzijdig zijn. Je vindt bij ons een ruim assortiment houtlookvloeren, waaronder ook de populaire pvc-vloeren met visgraatmotief en natuurlijk ook de stroken pvc met houtlook.

Houtlook pvc-vloer leggen

Een pvc-vloer komt pas goed tot haar recht als ze goed gelegd is. Je kunt ervoor kiezen de vloer zelf te leggen, zorg dan wel altijd voor een egale ondervloer. Laat je deze klus liever over aan vakmensen? Dan kunnen wij de vloer voor je leggen. Wij werken uitsluitend met gekwalificeerde stoffeerders.

Meer weten? Kom langs!

Neem gerust contact met ons op, of bezoek onze showroom. We adviseren je graag. Of je nu op zoek bent naar een pvc-vloer met houtlook of een ander soort vloer.

Kom langs bij onze vestigingen

Fabrieksverkoop Genemuiden
Schering 27, 8281 JW Genemuiden
Fabrieksverkoop Oudenbosch
Klinkstraat 8J, 4731 DM Oudenbosch

PVC vloeren

Ja PVC heeft een ondervloer nodig. Wij adviseren Egaline te gebruiken om zo te zorgen voor een sterke en flexibele ondervloer.

Ja een PVC vloer moet absoluut acclimatiseren. Leg het PVC 48 uur voordat je begint in de desbetreffende kamer zodat het PVC kan acclimatiseren voordat het gelegd wordt.

Ja, een PVC vloer is geluiddempend.

Je kunt de PVC vloer stofzuigen of vegen met een zachte bezem. De vloer kan periodiek gereinigd worden met verdunde allesreiniger, gebruik hiervoor een goed uitgewrongen mop met overlappende streken.

Fabrieksverkoop biedt voor elk soort vloer een legservice. De kosten van het leggen is afhankelijk van het type vloer en de oppervlakte. Bezoek een van onze vestigingen voor meer informatie over onze legservice.

Nee, op dit moment is het niet mogelijk om PVC vloerstalen te bestellen. In onze vestigingen is het mogelijk om verschillende soorten laminaat te bekijken

Ja, dat kan. Zorg om oneffenheden te voorkomen wel voor een ondervloer.

Bij ieder type PVC vloer hebben we vermeld of deze geschikt is voor vloerverwarming. Bij PVC vloer dat geschikt is voor vloerverwarming staat het volgende icoon vermeld.

Bij elk type PVC vloer hebben we vermeld of deze vochtbestendig is.

Voor bepaalde soorten PVC is het mogelijk deze in visgraat te laten leggen. Je kunt hier bij de categoriepagina van PVC vloeren op filteren.