AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN: Vestiging Oudenbosch 8 maart '24 open van 10uur tot 12uur.

Quick-Step, Kwalitatieve vloeren voor iedere ruimte

De vloeren van Quick-Step zijn van hoge kwaliteit. Slimme innovaties zorgen ervoor dat de vloeren beschermd zijn tegen krassen, vlekken en vochtigheid. Hierdoor zijn de vloeren van Quick-Step geschikt voor iedere woonruimte. Binnen deze ruime collectie vloeren vind je altijd de vloer met tegel-, hout- of betonlook die bij jouw wensen past!

Quick-Step – Vind de droomvloer die bij jouw woning past!

Het brede assortiment van Quick-Step biedt een passende vloer voor iedere stijl, woning en ruimte. De vloeren zijn waterbestendig én geschikt voor vloerverwarming en daarom ook ideaal voor de keuken en badkamer. Alle Quick-Step vloeren zijn voorzien van een gebruiksvriendelijk kliksysteem, waardoor deze eenvoudig te plaatsen zijn. De natuurlijke dessins van de vloeren zorgen voor een warme sfeer.

Quick-Step pvc-vloeren

De laminaat collectie van Quick-Step is uitgebreid en van hoge kwaliteit. De vloeren zijn voorzien van een realistisch dessin, een beschermende toplaag en een gebruiksvriendelijk kliksysteem. Deze laminaat vloeren zijn daarnaast 100% vochtbestendig én geschikt voor vloerverwarming. Je hebt keuze uit verschillende kleuren houtlook, van het klassieke eik natuur tot het zachte eik grijs.

Condor Grass kunstgras bij Fabrieksverkoop

Binnen de uitgebreide Quick-Step pvc-collectie vind je tegels en planken in vele verschillende dessins. De vloeren zijn voorzien van een zeer realistische beton-, hout- of tegellook. Ook deze vloeren zijn vochtbestendig en geschikt voor vloerverwarming. Het pvc voelt comfortabel aan en werkt geluiddempend. Kortom, de ideale vloer voor iedere woonruimte!

Quick-Step vloeren bij Fabrieksverkoop

Bij Fabrieksverkoop vind je een ruime collectie Quick-Step laminaat en pvc-vloeren. Aangezien wij deze vloeren groot inkopen, kunnen we de prijs laag houden. Onze verkoopprijzen liggen tot wel 50% onder de reguliere winkelprijzen! Twijfel je nog welke Quick-Step vloer het beste aansluit op jouw wensen? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag de vloer te vinden die bij jou past.

Legservice voor Quick-Step vloeren

De Quick-Step vloeren beschikken over een gebruiksvriendelijk kliksysteem, waardoor deze vloeren relatief eenvoudig te leggen zijn. Ben je niet zo handig of heb je geen tijd om de vloer zelf te leggen? Maak dan gebruik van onze legservice! Onze specialisten komen dan op de door jouw geselecteerde dag langs om de Quick-Step vloer vakkundig te leggen.

Nog vragen? Wij zijn er voor jou!​

Heb je nog vragen over het Quick-Step of één van onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.

Kom langs bij onze vestigingen

Fabrieksverkoop Genemuiden
Schering 27, 8281 JW Genemuiden
Fabrieksverkoop Oudenbosch
Klinkstraat 8J, 4731 DM Oudenbosch