Soorten PVC vloeren

Met een pvc vloer haal je een supersterke vloer in huis. Een vloer die heel wat kan hebben en eigenlijk past in elke ruimte. Vloerverwarming- of verkoeling en een pvc vloer gaan ook nog eens heel goed samen. Pvc-vloeren zijn tegenwoordig bijna niet meer van echt hout of beton te onderscheiden, dat maakt ze geliefd. Dankzij deze veelzijdigheid wordt deze vloer veel gekozen voor in woningen, maar ook voor in kantoren en winkels. Met onze ruime keuze aan verschillende soorten pvc vloeren, hebben we voor elke woonstijl een pvc vloer.

€3,21

€1,23

Pvc vloeren in verschillende uitvoeringen

De kwaliteit van pvc vloeren is de laatste jaren steeds beter geworden. En dat blijkt ook wel uit de populariteit van de vloer. Pvc vloeren zijn in verschillende uitvoeringen en kleuren verkrijgbaar. In betonlook, houtlook, met visgraatmotief of als tegels. Dankzij het aangebrachte reliëf zijn de vloeren bijna niet van een echte houten -of betonvloer te onderscheiden. En welke soort pvc vloer je ook kiest, je bent verzekerd van een goede vloer voor een heel aantrekkelijke prijs.

Kom langs bij onze vestigingen

Fabrieksverkoop Genemuiden
Schering 27, 8281 JW Genemuiden
Fabrieksverkoop Oudenbosch
Klinkstraat 8J, 4731 DM Oudenbosch

Veelzijdigheid van een pvc vloer

Een pvc vloer kun je in elke ruimte van je woning leggen. Ook in de keuken en badkamer, want pvc kan heel goed tegen vocht en water. Het voordeel van een pvc-vloer in de badkamer is natuurlijk dat het minder koud aanvoelt dan een tegelvloer en dat het minder glad is. Een pvc vloer is een duurzame vloer die jaren meegaat. Een ander aspect dat bijdraagt aan de duurzaamheid is het feit dat de vloer recyclebaar is.

Een pvc vloer leggen

Een pvc vloer past in elke woning! Heb je hulp nodig bij je keuze? Omdat je twijfelt tussen verschillende soorten of wilt weten welk soort pvc het best past bij jouw situatie? Bezoek gerust één van onze showrooms. De meeste vloeren hebben we gewoon op voorraad. We geven je graag advies. Natuurlijk kun je ook een stalenbox aanvragen. Wij helpen je ook graag bij het leggen van je nieuwe pvc vloer. Ervaren stoffeerders zorgen er dan voor dat de vloer strak en netjes gelegd wordt. Zo heb jij jaren plezier van je vloer!

Wat zeggen anderen?

Kees van Laar
Kees van Laar
Lees verder
Goede en vriendelijke ontvangst, deskundige uitleg en goede prijs/ kwaliteit verhouding. Aanrader.
Kimberley Timmer
Kimberley Timmer
Lees verder
Het is voor ons een stukje rijden, maar absoluut de moeite waard! Ze hebben zo veel keus en je wordt ontzettend goed gehulpen. Prijs, kwaliteit en service zijn dik in orde! Absoluut een aanrader.
Tiniek Beens
Tiniek Beens
Lees verder
Snelle service,klant vriendelijk en erg veel kwaliteiten! Goede prijs, Kan het zeker aanbevelen.
Previous
Next

Kom langs bij onze vestigingen

Fabrieksverkoop Genemuiden

Fabrieksverkoop Oudenbosch