AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN: Vestiging Oudenbosch 8 maart '24 open van 10uur tot 12uur.

Afdektapijt

Afdektapijt is een ideaal tapijt om tijdelijk te gebruiken. Het is goedkoop tapijt dat misschien niet direct de show steelt, maar wel doet wat het moet doen. Afdektapijten zien we veel terug in beursstands, feesttenten en bij evenementen. En daarnaast worden ze natuurlijk gebruikt als bouwtapijt. Het afdektapijt biedt dan bescherming voor de vloer. Er kan onbezorgd overheen gelopen worden met vieze schoenen. Na gebruik gooi je het tapijt weg.

Goedkoop afdektapijt

De belangrijkste voorwaarde voor de aanschaf van afdektapijt is misschien wel de prijs. Afdektapijt moet goedkoop zijn, want het gebruik is puur functioneel en tijdelijk. Bij ons koop je al afdektapijt vanaf €1,95 per m2. Hiermee zijn we één van de goedkoopste aanbieders van afdektapijt van Nederland.

Voorkom spijt, gebruik bouwtapijt

Bescherm uw vloer met bouwtapijt! Als u aan het verbouwen bent is het zeer verstandig om uw vloer af te dekken en te beschermen.

Ook voor aannemers

Als aannemer wilt u er natuurlijk voor zorgen dat de vloeren van uw klanten intact blijven. Leg daarom altijd een tijdelijk tapijt over de vloer, dit kost weinig maar kan veel bespraren.

Bouwtapijt voor de beste prijs

Vraag een offerte aan en ontvang de beste prijs. Of kom langs bij een van onze vestigingen voor advies en neem je aankopen gelijk mee!

Kom langs bij onze vestigingen

Fabrieksverkoop Genemuiden

Fabrieksverkoop Oudenbosch

Wat zeggen anderen?

Kees van Laar
Kees van Laar
Lees verder
Goede en vriendelijke ontvangst, deskundige uitleg en goede prijs/ kwaliteit verhouding. Aanrader.
Kimberley Timmer
Kimberley Timmer
Lees verder
Het is voor ons een stukje rijden, maar absoluut de moeite waard! Ze hebben zo veel keus en je wordt ontzettend goed gehulpen. Prijs, kwaliteit en service zijn dik in orde! Absoluut een aanrader.
Tiniek Beens
Tiniek Beens
Lees verder
Snelle service,klant vriendelijk en erg veel kwaliteiten! Goede prijs, Kan het zeker aanbevelen.
Previous
Next

Afdektapijt voor jouw evenement of klus

Online en in onze vestiging in Genemuiden vind je een ruim assortiment afdektapijt. Met ruim 40.000 m2 afdektapijt op voorraad hebben we altijd wel een afdektapijt dat geschikt is voor jouw evenement of klus. Je kunt zelfs kiezen uit een aantal verschillende kleuren. Verbouwen wordt misschien wel leuker met een rood afdektapijt. En we kunnen ons voorstellen dat je voor de aankleding van een evenement op zoek bent naar een afdektapijt in een bepaalde kleur.

Bestel je afdektapijt online of bezoek onze showroom

Maak het jezelf makkelijk en bestel je afdektapijt direct hier. Ons complete assortiment vind je online. We leveren door heel Nederland en met korte levertijden. Je bent ook welkom in onze showroom in Genemuiden. Je kunt er dan voor kiezen het tapijt direct mee te nemen.

Tapijt

Nee dit is niet nodig, Tapijt heeft een dempende werking. Mits de betonvloer goed is kun je het tapijt verlijmen.

Om te voorkomen dat het tapijt na het leggen gaat krimpen of uitzetten is het verstandig deze minimaal 12 uur te laten acclimatiseren in de ruimte waar het tapijt wordt gelegd.

Ja tapijt is geluiddempend. Over het algemeen geldt: hoe dikker het tapijt, hoe beter de geluidsisolatie.

Kruimels en stof kunnen verwijderd worden met een stofzuiger. Vloeibare vlekken eerst deppend met een schone, droge doek zoveel mogelijk proberen te verwijderen. Vervolgens kun je vlekverwijderaar gebruiken, je kunt het beste een schoonmaakmiddel gebruiken dat speciaal ontwikkeld is voor tapijt. Gebruik een kleine hoeveelheid tapijtreiniger, laat het middel een tijdje intrekken en dep van buiten naar binnen. Herhaal dit tot de vlek weg is. Reinig de plek vervolgens met lauw water en een droge doek totdat het schoonmaakmiddel weg is. 

In principe wordt het afgeraden tapijt te gebruiken als ondervloer. Met tapijt als ondervloer heb je kans op schimmel en oneffenheden.

Fabrieksverkoop biedt voor elk soort vloer een legservice. De kosten van het leggen is afhankelijk van het type vloer en de oppervlakte. Bezoek een van onze vestigingen voor meer informatie over onze legservice.

Nee, op dit moment is het niet mogelijk om voor tapijt stalen te bestellen. In onze vestigingen is het mogelijk om verschillende soorten tapijt te bekijken.

Het tapijt kan, mits de bestaande vloer egaal is, over de bestaande vloer gelegd worden. Houdt er wel rekening mee dat drempels en deuren wellicht aangepast moeten worden.

Bij ieder type tapijt hebben we vermeld of deze geschikt is voor vloerverwarming. Bij tapijt dat geschikt is voor vloerverwarming staat het volgende icoon vermeld:

Bij honden en katten in het huis is het verstandig om te kiezen voor een tapijt dat bestand is tegen vocht. Op de categoriepagina van tapijt kun je filteren op vochtbestendig.

Naaldvilt tapijt kun je buiten leggen. Voor andere soorten tapijt raden wij het af om deze buiten te leggen.

Kies in verband met intensief gebruik bij tapijt als trapbekleding voor een laagpolig tapijt met gebruikersklasse ‘Project’ (slijtvaste kwaliteit).

Kom langs bij onze vestigingen

Fabrieksverkoop Genemuiden
Schering 27, 8281 JW Genemuiden
Fabrieksverkoop Oudenbosch
Klinkstraat 8J, 4731 DM Oudenbosch

Offerte aanvragen