AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN: Dinsdag gesloten in Oudenbosch

Beurstapijt

Een stuk tapijt nodig voor tijdelijk gebruik? Ons beurstapijt en evenementtapijt is in vele kleuren beschikbaar en zeer geschikt voor bijvoorbeeld beurzen, bedrijfsfeesten of winkelopeningen. In onze vestiging in Genemuiden vind je veel verschillende beurstapijten tot wel 50% onder de reguliere winkelprijs. Vanwege onze grote voorraad kun je het beurstapijt vaak al direct meenemen!

Beurstapijt voor tijdelijk gebruik

Een stuk tapijt nodig voor tijdelijk gebruik? Bijvoorbeeld voor de aankleding van een stand of hal? Fabrieksverkoop Genemuiden helpt graag verder. Wij beschikken altijd over voldoende voorraad goedkoop beurstapijt voor tijdelijk gebruik. Leverbaar in breedtes van twee en vier meter. En makkelijk uit te rollen.

Goedkoop tapijt voor jouw evenement

Kom langs bij onze vestigingen

Fabrieksverkoop Genemuiden

Fabrieksverkoop Oudenbosch

Beurstapijt voor lage prijzen

Beurstapijt is bestemd voor tijdelijk gebruik. En omdat het maar kort gebruikt wordt, is een lage prijs vaak een belangrijke voorwaarde. Kom daarom kijken bij Fabrieksverkoop Genemuiden. Wij hebben altijd de laagste prijs van Nederland. Dat geldt ook voor beurstapijt.

Toepassingen van beurstapijt

Beurstapijt is ideaal voor gebruik bij:

  • Beurzen
  • Evenementen
  • Showrooms
  • Stands
  • Kantoren
  • Sporthallen
  • Feesttenten

Denk ook eens aan toepassing voor tijdelijke bewoning en aan bescherming van de vloer tijdens schilder- of stucwerkzaamheden! Ook dan is beurstapijt een prima oplossing. Natuurlijk kun je ook kijken tussen onze restpartijen naaldvilt tapijt of afdektapijt.

Beurstapijt voor elke gelegenheid

Fabrieksverkoop Genemuiden biedt een zeer ruime keuze evenemententapijt en beurstapijt. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van dit soort tijdelijke tapijten kunnen we goed adviseren. Een goed beurstapijt geeft vaak net dat beetje extra. De ruimte ziet er aantrekkelijker en verzorgder uit. Voor een lage prijs vind je bij ons het juiste stuk tapijt voor elke gelegenheid en in elke kleur en kwaliteit. Een rode loper gewenst? Of op zoek naar een tapijt met een representatieve uitstraling voor in een evenementenhal of in een stand? Een beurstapijt dat past bij het bedrijfslogo of de huisstijl? Kom langs. We beschikken over een enorme tapijtcollectie en hebben altijd voldoende op voorraad.

Wat zeggen anderen?

Kees van Laar
Kees van Laar
Lees verder
Goede en vriendelijke ontvangst, deskundige uitleg en goede prijs/ kwaliteit verhouding. Aanrader.
Kimberley Timmer
Kimberley Timmer
Lees verder
Het is voor ons een stukje rijden, maar absoluut de moeite waard! Ze hebben zo veel keus en je wordt ontzettend goed gehulpen. Prijs, kwaliteit en service zijn dik in orde! Absoluut een aanrader.
Tiniek Beens
Tiniek Beens
Lees verder
Snelle service,klant vriendelijk en erg veel kwaliteiten! Goede prijs, Kan het zeker aanbevelen.
Vorige
Volgende

Kunstgras in uw stand of showroom

Opvallen op een evenement of de showroom iets bijzonder geven? Denk dan eens aan kunstgras in plaats van aan beurstapijt. Met kunstgras creëer je een speels effect en haal je buiten een beetje naar binnen.

Beurstapijt laten leggen

Tijdelijk tapijt laten leggen door Fabrieksverkoop Genemuiden? Ook dat is mogelijk. Voor het leggen van vloerbedekking werken we nauw samen met de beste stoffeerders van tapijthoofdstad Genemuiden. Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Tapijt

Nee dit is niet nodig, Tapijt heeft een dempende werking. Mits de betonvloer goed is kun je het tapijt verlijmen.

Om te voorkomen dat het tapijt na het leggen gaat krimpen of uitzetten is het verstandig deze minimaal 12 uur te laten acclimatiseren in de ruimte waar het tapijt wordt gelegd.

Ja tapijt is geluiddempend. Over het algemeen geldt: hoe dikker het tapijt, hoe beter de geluidsisolatie.

Kruimels en stof kunnen verwijderd worden met een stofzuiger. Vloeibare vlekken eerst deppend met een schone, droge doek zoveel mogelijk proberen te verwijderen. Vervolgens kun je vlekverwijderaar gebruiken, je kunt het beste een schoonmaakmiddel gebruiken dat speciaal ontwikkeld is voor tapijt. Gebruik een kleine hoeveelheid tapijtreiniger, laat het middel een tijdje intrekken en dep van buiten naar binnen. Herhaal dit tot de vlek weg is. Reinig de plek vervolgens met lauw water en een droge doek totdat het schoonmaakmiddel weg is. 

In principe wordt het afgeraden tapijt te gebruiken als ondervloer. Met tapijt als ondervloer heb je kans op schimmel en oneffenheden.

Fabrieksverkoop biedt voor elk soort vloer een legservice. De kosten van het leggen is afhankelijk van het type vloer en de oppervlakte. Bezoek een van onze vestigingen voor meer informatie over onze legservice.

Nee, op dit moment is het niet mogelijk om voor tapijt stalen te bestellen. In onze vestigingen is het mogelijk om verschillende soorten tapijt te bekijken.

Het tapijt kan, mits de bestaande vloer egaal is, over de bestaande vloer gelegd worden. Houdt er wel rekening mee dat drempels en deuren wellicht aangepast moeten worden.

Bij ieder type tapijt hebben we vermeld of deze geschikt is voor vloerverwarming. Bij tapijt dat geschikt is voor vloerverwarming staat het volgende icoon vermeld:

Bij honden en katten in het huis is het verstandig om te kiezen voor een tapijt dat bestand is tegen vocht. Op de categoriepagina van tapijt kun je filteren op vochtbestendig.

Naaldvilt tapijt kun je buiten leggen. Voor andere soorten tapijt raden wij het af om deze buiten te leggen.

Kies in verband met intensief gebruik bij tapijt als trapbekleding voor een laagpolig tapijt met gebruikersklasse ‘Project’ (slijtvaste kwaliteit).

Kom langs bij onze vestigingen

Fabrieksverkoop Genemuiden
Schering 27, 8281 JW Genemuiden
Fabrieksverkoop Oudenbosch
Klinkstraat 8J, 4731 DM Oudenbosch