4,7
4.5/5
Fabrieksverkoop tapijtrollen

Naaldvilt tapijt

In ruimtes waar veel gelopen wordt is goede vloerbedekking belangrijk. Vloerbedekking die er tegen bestand is dat het intensief belopen wordt. In deze gevallen wordt vaak gekozen voor naaldvilt tapijt. Naaldvilt tapijt bestaat uit sterke vezels en daardoor geschikt voor veel loopverkeer. Maar naaldvilt tapijt heeft nog een aantal voordelen.

Naaldvilt tapijt is slijtvast, vuilafstotend en brandvertragend

Dankzij de stevige vezels is naaldvilt tapijt slijtvast. Zo is het voor dit tapijt geen probleem als er bijvoorbeeld veelvuldig overheen wordt gerold met de wieltjes van een bureaustoel of ander meubilair. Naaldvilt tapijt is ook vlekafstotend. De vezels zorgen ervoor dat een vlek niet in het tapijt trekt. Een vlek kan snel en eenvoudig verwijderd worden met lauwwarm water en eventueel wat tapijtreiniger. Daarnaast is naaldvilt tapijt brandvertragend en heeft het een antistatische werking.

Kom langs bij onze vestigingen

Fabrieksverkoop Genemuiden

Fabrieksverkoop Oudenbosch

Tapijt dat overal op de vloer kan

Naaldvilt tapijt is met name geschikt voor gebruik in commerciële ruimtes. Het kan op de vloeren gelegd worden, maar naaldvilt tapijt is ook heel geschikt om trappen mee te bekleden. Het voordeel ten opzichte van een gladde vloer of trap is natuurlijk dat er veel minder kans is op uitglijden. Het is ook een comfortabele vloerbedekking en kan goed in combinatie met vloerverwarming gebruikt worden.

Naaldvilt tapijt in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar

Een naaldvilt tapijt is al lang niet saai meer. Vroeger had je misschien keuze uit een aantal standaard kleuren, zoals zwart en blauw. Tegenwoordig heb je keuze uit veel meer trendkleuren en zelfs naaldvilt tapijt met een dessin. Nu kun je naaldvilt tapijt kiezen die past bij de sfeer en het interieur van de ruimte. Je hebt bij ons keuze uit verschillende soorten naaldvilt tapijt tegen lage prijzen.

Wat zeggen anderen?

Kees van Laar
Kees van Laar
Lees verder
Goede en vriendelijke ontvangst, deskundige uitleg en goede prijs/ kwaliteit verhouding. Aanrader.
Kimberley Timmer
Kimberley Timmer
Lees verder
Het is voor ons een stukje rijden, maar absoluut de moeite waard! Ze hebben zo veel keus en je wordt ontzettend goed gehulpen. Prijs, kwaliteit en service zijn dik in orde! Absoluut een aanrader.
Tiniek Beens
Tiniek Beens
Lees verder
Snelle service,klant vriendelijk en erg veel kwaliteiten! Goede prijs, Kan het zeker aanbevelen.
Previous
Next

Naaldvilt tapijt van goede kwaliteit & betaalbaar

Wij kopen grote partijen naaldvilt tapijt in en onze voorwaarde is altijd dat het tapijt van goede kwaliteit is, zodat het duurzaam gebruikt kan worden. Omdat we rechtstreeks bij fabrikanten inkopen kunnen wij de prijzen van al onze naaldvilt tapijten laag houden. Zelfs ruim 50% onder de reguliere winkelprijzen. Zo maken wij kwaliteit betaalbaar. Alle naaldvilt tapijten liggen bij ons op voorraad. Hierdoor kunt u het tapijt direct meenemen. En kiest u voor bezorgen, dan zijn de levertijden kort.

Bestel je naaldvilt tapijt online

Ons complete assortiment naaldvilt tapijt vind je in onze vestiging in Genemuiden, maar ook online. Bestellen gaat eenvoudig. We bezorgen door heel Nederland en met korte levertijden. Ook kun je gebruik maken van onze legservice. Onze ervaren stoffeerders zorgen er dan voor dat de vloer snel en vakkundig gelegd wordt in de door jouw gewenste ruimte(s).

Tapijt

Nee dit is niet nodig, Tapijt heeft een dempende werking. Mits de betonvloer goed is kun je het tapijt verlijmen.

Om te voorkomen dat het tapijt na het leggen gaat krimpen of uitzetten is het verstandig deze minimaal 12 uur te laten acclimatiseren in de ruimte waar het tapijt wordt gelegd.

Ja tapijt is geluiddempend. Over het algemeen geldt: hoe dikker het tapijt, hoe beter de geluidsisolatie.

Kruimels en stof kunnen verwijderd worden met een stofzuiger. Vloeibare vlekken eerst deppend met een schone, droge doek zoveel mogelijk proberen te verwijderen. Vervolgens kun je vlekverwijderaar gebruiken, je kunt het beste een schoonmaakmiddel gebruiken dat speciaal ontwikkeld is voor tapijt. Gebruik een kleine hoeveelheid tapijtreiniger, laat het middel een tijdje intrekken en dep van buiten naar binnen. Herhaal dit tot de vlek weg is. Reinig de plek vervolgens met lauw water en een droge doek totdat het schoonmaakmiddel weg is. 

In principe wordt het afgeraden tapijt te gebruiken als ondervloer. Met tapijt als ondervloer heb je kans op schimmel en oneffenheden.

Fabrieksverkoop biedt voor elk soort vloer een legservice. De kosten van het leggen is afhankelijk van het type vloer en de oppervlakte. Bezoek een van onze vestigingen voor meer informatie over onze legservice.

Nee, op dit moment is het niet mogelijk om voor tapijt stalen te bestellen. In onze vestigingen is het mogelijk om verschillende soorten tapijt te bekijken.

Het tapijt kan, mits de bestaande vloer egaal is, over de bestaande vloer gelegd worden. Houdt er wel rekening mee dat drempels en deuren wellicht aangepast moeten worden.

Bij ieder type tapijt hebben we vermeld of deze geschikt is voor vloerverwarming. Bij tapijt dat geschikt is voor vloerverwarming staat het volgende icoon vermeld:

Bij honden en katten in het huis is het verstandig om te kiezen voor een tapijt dat bestand is tegen vocht. Op de categoriepagina van tapijt kun je filteren op vochtbestendig.

Naaldvilt tapijt kun je buiten leggen. Voor andere soorten tapijt raden wij het af om deze buiten te leggen.

Kies in verband met intensief gebruik bij tapijt als trapbekleding voor een laagpolig tapijt met gebruikersklasse ‘Project’ (slijtvaste kwaliteit).

Kom langs bij onze vestigingen

Fabrieksverkoop Genemuiden
Schering 27, 8281 JW Genemuiden
Fabrieksverkoop Oudenbosch
Klinkstraat 8J, 4731 DM Oudenbosch