AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN: Dinsdag gesloten in Oudenbosch

Projecttapijt

Bij Fabrieksverkoop in Genemuiden hebben we een ruime keuze uit verschillende soorten projecttapijt op voorraad. Projecttapijt wordt gebruikt voor het bedekken van vloeren in bijvoorbeeld bedrijven, winkels, zorginstellingen en horecagelegenheden. Dit aangezien projecttapijt een stuk sterker en meer slijtvast is dan tapijt voor in woonhuizen. Hierdoor is de vloer makkelijk te onderhouden.

Projecttapijt voor kantoren, hotels: veel keus, lage prijzen

Een kantoor of bedrijfsruimte voorzien van nieuwe projectvloerbedekking? Dan is Fabrieksverkoop Genemuiden de juiste keuze! Wij hebben een zeer ruime collectie projecttapijt van uitstekende kwaliteit. En altijd voor de laagste prijs van Nederland!

Goedkoop tapijt van de beste kwaliteit

Kom langs bij onze vestigingen

Fabrieksverkoop Genemuiden

Fabrieksverkoop Oudenbosch

Topkwaliteit projecttapijt

Projecttapijt wordt gebruikt voor het bedekken van vloeren in bijvoorbeeld bedrijven, winkels, zorginstellingen en horecagelegenheden. Plekken waar veel gelopen wordt en in ruimtes waarvan intensief gebruik wordt gemaakt. Projecttapijt is een stuk sterker dan tapijt voor in woonhuizen. Het is bijzonder slijtvast en is vuilwerend. Dat maakt de vloer makkelijker in onderhoud.

Wat zeggen anderen?

Kees van Laar
Kees van Laar
Lees verder
Goede en vriendelijke ontvangst, deskundige uitleg en goede prijs/ kwaliteit verhouding. Aanrader.
Kimberley Timmer
Kimberley Timmer
Lees verder
Het is voor ons een stukje rijden, maar absoluut de moeite waard! Ze hebben zo veel keus en je wordt ontzettend goed gehulpen. Prijs, kwaliteit en service zijn dik in orde! Absoluut een aanrader.
Tiniek Beens
Tiniek Beens
Lees verder
Snelle service,klant vriendelijk en erg veel kwaliteiten! Goede prijs, Kan het zeker aanbevelen.
Vorige
Volgende

Groot inkopen, groot voordeel

Fabrieksverkoop Genemuiden koopt groot in en heeft goede contacten met verschillende tapijtfabrieken. We leveren rechtsreeks vanuit de fabriek en hierdoor kunnen we onze topproducten een laagsteprijsgarantie geven. In een gewone winkel betaal je voor een projectvloerbedekking al snel tussen de €15,95 en €39,50 per vierkante meter. Bij ons is dat slechts tussen de €2,95 en €14 per vierkante meter. Dat scheelt fors! Op zoek naar tapijt van hoge kwaliteit en met een lange levensduur? Speciaal geschikt voor commerciële toepassingen. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

De ongekende mogelijkheden van ons projecttapijt

Bij Fabrieksverkoop hebben we projecttapijten in verschillende kleuren en dessins. Of het nu gaat om opvallend projecttapijt voor in een trendy kantoor of een neutrale vloerbedekking voor in een ingetogen vergaderruimte. Wij hebben het; projecttapijt geschikt voor ieder bedrijf of instelling. Het enige verschil met de reguliere winkels is de prijs. Omdat wij een groothandel zijn, kunnen we goede vloerbedekking tegen bodemprijzen aanbieden. Zo hoeft het inrichten van een pand niet onnodig veel te kosten!

Goed advies en laagste prijs

Bij Fabrieksverkoop Genemuiden hebben we ruime ervaring met projecttapijt. Op zoek naar een mooi projecttapijt voor in een winkel, bedrijf of instelling? We nodigen je van harte uit om te komen kijken in onze vestiging in Genemuiden. Onze medewerkers geven deskundig advies en denken mee.

Projecttapijt laten leggen

Projecttapijt laten leggen? Wij werken uitsluitend samen met ervaren stoffeerders. Vraag naar de mogelijkheden.

Tapijt

Nee dit is niet nodig, Tapijt heeft een dempende werking. Mits de betonvloer goed is kun je het tapijt verlijmen.

Om te voorkomen dat het tapijt na het leggen gaat krimpen of uitzetten is het verstandig deze minimaal 12 uur te laten acclimatiseren in de ruimte waar het tapijt wordt gelegd.

Ja tapijt is geluiddempend. Over het algemeen geldt: hoe dikker het tapijt, hoe beter de geluidsisolatie.

Kruimels en stof kunnen verwijderd worden met een stofzuiger. Vloeibare vlekken eerst deppend met een schone, droge doek zoveel mogelijk proberen te verwijderen. Vervolgens kun je vlekverwijderaar gebruiken, je kunt het beste een schoonmaakmiddel gebruiken dat speciaal ontwikkeld is voor tapijt. Gebruik een kleine hoeveelheid tapijtreiniger, laat het middel een tijdje intrekken en dep van buiten naar binnen. Herhaal dit tot de vlek weg is. Reinig de plek vervolgens met lauw water en een droge doek totdat het schoonmaakmiddel weg is. 

In principe wordt het afgeraden tapijt te gebruiken als ondervloer. Met tapijt als ondervloer heb je kans op schimmel en oneffenheden.

Fabrieksverkoop biedt voor elk soort vloer een legservice. De kosten van het leggen is afhankelijk van het type vloer en de oppervlakte. Bezoek een van onze vestigingen voor meer informatie over onze legservice.

Nee, op dit moment is het niet mogelijk om voor tapijt stalen te bestellen. In onze vestigingen is het mogelijk om verschillende soorten tapijt te bekijken.

Het tapijt kan, mits de bestaande vloer egaal is, over de bestaande vloer gelegd worden. Houdt er wel rekening mee dat drempels en deuren wellicht aangepast moeten worden.

Bij ieder type tapijt hebben we vermeld of deze geschikt is voor vloerverwarming. Bij tapijt dat geschikt is voor vloerverwarming staat het volgende icoon vermeld:

Bij honden en katten in het huis is het verstandig om te kiezen voor een tapijt dat bestand is tegen vocht. Op de categoriepagina van tapijt kun je filteren op vochtbestendig.

Naaldvilt tapijt kun je buiten leggen. Voor andere soorten tapijt raden wij het af om deze buiten te leggen.

Kies in verband met intensief gebruik bij tapijt als trapbekleding voor een laagpolig tapijt met gebruikersklasse ‘Project’ (slijtvaste kwaliteit).

Kom langs bij onze vestigingen

Fabrieksverkoop Genemuiden
Schering 27, 8281 JW Genemuiden
Fabrieksverkoop Oudenbosch
Klinkstraat 8J, 4731 DM Oudenbosch