4,7
4.5/5
Fabrieksverkoop tapijtrollen

Wollen tapijt

Wollen tapijt is een zeer aangename vloerbedekking welke veelal gebruikt wordt voor in woonkamers, slaapkamers en kantoren. Wollen tapijt is uiterst duurzaam en loopt zichzelf schoon. In onze vestiging in Genemuiden vind je grote voorraden wollen tapijt in verschillende kleuren en stijlen. Hierdoor kun je het nieuwe wollen tapijt vaak al direct meenemen!

Wollen tapijt een aangename vloerbedekking

Ben je op zoek naar wollen tapijt voor een scherpe prijs? Kom dan langs bij Fabrieksverkoop Genemuiden en bespaar flink op je nieuwe wollen vloerbedekking. Fabrieksverkoop heeft grote collecties wollen vloerbedekking van de beste merken die ruim 50% onder de winkelprijs liggen. Deze lage prijzen kunnen wij onze klanten bieden omdat wij in grote partijen inkopen. Fabrieksverkoop heeft altijd 20.000 m² wollen vloerbedekking uit voorraad leverbaar. Kom langs in onze vestiging Genemuiden en bespaar flink op je nieuwe vloer!

Bekijk ons online assortiment of kom langs voor de beste deals

Kom langs bij onze vestigingen

Fabrieksverkoop Genemuiden

Fabrieksverkoop Oudenbosch

Wollen vloerbedekking is duurzaam en sfeervol

Wollen vloerbedekking wordt veelal gebruikt voor in de woonkamer, slaapkamer en binnen kantoren. De unieke eigenschappen van een Wollen tapijt maken dit soort vloerbedekking een favoriet bij veel van onze klanten. Wollen tapijt is warm qua uitstraling en voor je voeten. Daarnaast is algemeen bekend dat Wollen vloeren uiterst duurzaam zijn in gebruik en het zichtzelf schoon loopt. Dagelijks kopen wij nieuwe restpartijen wollen vloerbedekking in, waardoor wij altijd verschillende kleuren en stijlen op voorraad hebben. Vind je het lastig om de juiste vloerbedekking te kiezen, neem dan contact op met onze klantenservice of bezoek onze vestiging in Genemuiden

Wat zeggen anderen?

Kees van Laar
Kees van Laar
Lees verder
Goede en vriendelijke ontvangst, deskundige uitleg en goede prijs/ kwaliteit verhouding. Aanrader.
Kimberley Timmer
Kimberley Timmer
Lees verder
Het is voor ons een stukje rijden, maar absoluut de moeite waard! Ze hebben zo veel keus en je wordt ontzettend goed gehulpen. Prijs, kwaliteit en service zijn dik in orde! Absoluut een aanrader.
Tiniek Beens
Tiniek Beens
Lees verder
Snelle service,klant vriendelijk en erg veel kwaliteiten! Goede prijs, Kan het zeker aanbevelen.
Previous
Next

Wollen tapijt bekijken en direct meenemen

Fabrieksverkoop heeft altijd grote voorraden wollen vloerbedekking in meerdere kleuren en stijlen. Doordat wij een vloerengroothandel zijn hoef je nooit lang te wachten op je nieuwe vloer. In veel gevallen is het zelfs mogelijk je nieuwe wollen tapijt direct mee te nemen en dat voor een scherpe prijs! Fabrieksverkoop kan indien gewenst ook je aankoop bezorgen en leggen. Ons team professionele vloerenleggers werken door heel europa. Neem contact op voor de prijzen van onze legservice of bezoek onze vestiging in Genemuiden. Mensen die hun vak verstaan. Bespaar uzelf de moeite. Laat het tapijtleggen aan ons over! Let op! In onze vestiging in Oudenbosch kun je terecht voor laminaat, PVC vloeren en kunstgras. In Genemuiden ook voor tapijt, vinyl en sisaltapijt!

Tapijt

Nee dit is niet nodig, Tapijt heeft een dempende werking. Mits de betonvloer goed is kun je het tapijt verlijmen.

Om te voorkomen dat het tapijt na het leggen gaat krimpen of uitzetten is het verstandig deze minimaal 12 uur te laten acclimatiseren in de ruimte waar het tapijt wordt gelegd.

Ja tapijt is geluiddempend. Over het algemeen geldt: hoe dikker het tapijt, hoe beter de geluidsisolatie.

Kruimels en stof kunnen verwijderd worden met een stofzuiger. Vloeibare vlekken eerst deppend met een schone, droge doek zoveel mogelijk proberen te verwijderen. Vervolgens kun je vlekverwijderaar gebruiken, je kunt het beste een schoonmaakmiddel gebruiken dat speciaal ontwikkeld is voor tapijt. Gebruik een kleine hoeveelheid tapijtreiniger, laat het middel een tijdje intrekken en dep van buiten naar binnen. Herhaal dit tot de vlek weg is. Reinig de plek vervolgens met lauw water en een droge doek totdat het schoonmaakmiddel weg is. 

In principe wordt het afgeraden tapijt te gebruiken als ondervloer. Met tapijt als ondervloer heb je kans op schimmel en oneffenheden.

Fabrieksverkoop biedt voor elk soort vloer een legservice. De kosten van het leggen is afhankelijk van het type vloer en de oppervlakte. Bezoek een van onze vestigingen voor meer informatie over onze legservice.

Nee, op dit moment is het niet mogelijk om voor tapijt stalen te bestellen. In onze vestigingen is het mogelijk om verschillende soorten tapijt te bekijken.

Het tapijt kan, mits de bestaande vloer egaal is, over de bestaande vloer gelegd worden. Houdt er wel rekening mee dat drempels en deuren wellicht aangepast moeten worden.

Bij ieder type tapijt hebben we vermeld of deze geschikt is voor vloerverwarming. Bij tapijt dat geschikt is voor vloerverwarming staat het volgende icoon vermeld:

Bij honden en katten in het huis is het verstandig om te kiezen voor een tapijt dat bestand is tegen vocht. Op de categoriepagina van tapijt kun je filteren op vochtbestendig.

Naaldvilt tapijt kun je buiten leggen. Voor andere soorten tapijt raden wij het af om deze buiten te leggen.

Kies in verband met intensief gebruik bij tapijt als trapbekleding voor een laagpolig tapijt met gebruikersklasse ‘Project’ (slijtvaste kwaliteit).

Kom langs bij onze vestigingen

Fabrieksverkoop Genemuiden
Schering 27, 8281 JW Genemuiden
Fabrieksverkoop Oudenbosch
Klinkstraat 8J, 4731 DM Oudenbosch