4,7
4.5/5

Tarkett, stijlvolle en functionele vloeren met oog voor het milieu

Wanneer je op zoek bent naar een stijlvolle vloer waarbij rekening is het gehouden met het milieu, ben je bij Tarkett aan het juiste adres. De vloeren van Tarkett zijn voorzien van moderne dessins en een realistisch reliëf. Tarkett vloeren beschikken daarnaast over een extra sterke toplaag, waardoor ze goed bestand zijn tegen krassen en vlekken. Het productieproces van de vloeren is zo ingericht dat het einde van een productcyclus het begin van de volgende wordt. Naast sterk en stijlvol zijn de Tarkett vloeren dus ook zeer duurzaam.

Tarkett

De innovatieve Tarkett vloeren zijn eenvoudig te plaatsen

De vloeren van Tarkett zijn voorzien van een gebruiksvriendelijk kliksysteem. Door dit innovatieve systeem hoeft de vloer niet aan de ondergrond verlijmd te worden. De verschillende planken of tegels klikken namelijk gemakkelijk in elkaar. Dit maakt dat de Tarkett vloer snel en eenvoudig gelegd én weer verwijderd kan worden. Je kunt de vloer dus ook makkelijk verplaatsen of meeverhuizen! Wanneer je de Tarkett vloeren plaatst voor commercieel gebruik wordt het geadviseerd deze wél te verlijmen. De vloer is verlijmd namelijk beter bestand tegen het ‘zware verkeer’.

Tarkett PVC vloeren met realistische look

Een Tarkett PVC vloer biedt de vele voordelen van een PVC vloer én de uitstraling van een echte houten of tegelvloer. Het PVC is voorzien van een realistische look en voelbaar reliëf, waardoor het niet van echt te onderscheiden is. Door haar extra sterke beschermlaag is de vloer goed bestand tegen strepen, krassen en vlekken. De Tarkett PVC vloeren zijn daarnaast geluiddempend, waterbestendig en onderhoudsvriendelijk. Hierdoor kan de vloer in iedere woonruimte gelegd worden.

Natuurgetrouwe Tarkett laminaat vloeren

Binnen de collectie Tarkett laminaat vloeren vind je verschillende natuurgetrouwe dessins. Ga je voor een warme houtlook of past een stoere tegellook toch beter bij jouw stijl? Naast een natuurgetrouw dessin zijn de laminaat vloeren ook voorzien van een realistisch reliëf. Hierdoor voelt de vloer zelfs hetzelfde aan als een echte houten of tegelvloer. De Tarkett laminaat vloeren zijn dan ook niet van echt te onderscheiden. Maak een keuze uit de vele verschillende kleuren en dessins en geniet van de warme uitstraling van een Tarkett laminaat vloer!

Tarkett vloeren bij Fabrieksverkoop

Bij Fabrieksverkoop vind je een ruim assortiment Tarkett vloeren tegen een scherpe prijs. Aangezien wij de Tarkett vloeren groot en direct bij de producent inkopen, kunnen we prijzen laag houden! Wil je jouw nieuwe Tarkett vloer graag professioneel laten leggen? Maak dan gebruik van onze legservice. Onze specialisten komen dan bij je langs om de vloer vakkundig te leggen. Neem bij vragen gerust vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag verder!

Kom langs bij onze vestigingen

Fabrieksverkoop Genemuiden
Schering 27, 8281 JW Genemuiden
Fabrieksverkoop Oudenbosch
Klinkstraat 8J, 4731 DM Oudenbosch