Vinyl betonlook

Betonlook vloeren zijn helemaal van nu. Een robuuste vloer die goed past bij de industriële woonstijl. Met een vinyl creëer je in een handomdraai een vloer in betonlook. Met de prachtige dessins is een vinyl vloer in betonlook al bijna niet meer van een echte beton- of gietvloer te onderscheiden.

Betonlook vinylvloer – goede kwaliteit, weinig onderhoud

Een betonlook vinylvloer is veel eenvoudiger te leggen dan een echte gietvloer. Afhankelijk van de grootte van de ruimte ligt een vinylvloer vaak binnen enkele uren tot een dag. En daarna kun je meteen over de vloer lopen. En waar een echte gietvloer koud kan aanvoelen, voelt een vinylvloer juist zacht en warm aan. De afgelopen jaren zijn vinylvloeren kwalitatief steeds beter geworden, met als resultaat een sterke vloer. Een vloer die best bestand is tegen een stootje. En waar een echte betonvloer nogal eens de neiging heeft om te gaan scheuren, hoef je daar bij een betonlook vinyl vloer niet bang voor te zijn. En het is ook nog eens een onderhoudsvriendelijke vloer. Regelmatig stofzuigen en dweilen is genoeg.

Vinyl Vloeren van A merken voor lage prijzen

Kom langs bij onze vestigingen

Fabrieksverkoop Genemuiden

Fabrieksverkoop Oudenbosch

Voordelen vinylvloer in betonlook

•Sterke vloer
•Comfortabel aan de voeten
•Verkrijgbaar in verschillende betondessins
•Verkrijgbaar in verschillende kleuren
•Geschikt voor woningen, kantoren en winkels

Betonlook vinylvloer; een fijne vloer in je woning

Vroeger had vinyl een niet al te best imago. Het was een saaie plastic vloer voor weinig geld. Tegenwoordig ontdekken steeds meer mensen het gemak, de kwaliteit en veelzijdigheid van een vinylvloer. Een betonlook vinylvloer speelt helemaal in op de huidige woontrends. Het is een vloer die zowel mooi staat in de keuken en gang, als in de woonkamer en slaapkamer. Een betonlook vinylvloer is eenvoudig te combineren met verschillende materialen en trendkleuren.

Wat zeggen anderen?

Kees van Laar
Kees van Laar
Lees verder
Goede en vriendelijke ontvangst, deskundige uitleg en goede prijs/ kwaliteit verhouding. Aanrader.
Kimberley Timmer
Kimberley Timmer
Lees verder
Het is voor ons een stukje rijden, maar absoluut de moeite waard! Ze hebben zo veel keus en je wordt ontzettend goed gehulpen. Prijs, kwaliteit en service zijn dik in orde! Absoluut een aanrader.
Tiniek Beens
Tiniek Beens
Lees verder
Snelle service,klant vriendelijk en erg veel kwaliteiten! Goede prijs, Kan het zeker aanbevelen.
Previous
Next

Ruime keuze goedkope vinylvloeren in betonlook

Je vindt bij ons betonlook vinylvloeren in verschillende uitvoeringen en van verschillende A-merk fabrikanten. In prachtige, robuuste steenlook en in verschillende natuurlijke tinten, zoals antraciet, beige, lichtgrijs en zwart. Omdat wij rechtstreeks bij de fabrikant inkopen en in grote aantallen, kunnen wij vinylvloeren tegen lage prijzen aanbieden.

Bestel online of bezoek onze showroom

Bestel jouw favoriete betonlook vinylvloer eenvoudig online. We bezorgen door heel Nederland. Natuurlijk ben je ook welkom in onze showroom in Genemuiden. Daar laten we je graag de complete collectie vinylvloeren in betonlook zien. En omdat we alle vloeren op voorraad hebben, kun je er zelfs voor kiezen de vloer meteen mee te nemen. Meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Kom langs bij onze vestigingen

Fabrieksverkoop Genemuiden
Schering 27, 8281 JW Genemuiden
Fabrieksverkoop Oudenbosch
Klinkstraat 8J, 4731 DM Oudenbosch

Vinyl vloeren

Nee dit is niet nodig, Vinyl heeft een dempende werking. Mits de betonvloer goed is kun je de Vinyl vloer verlijmen.

Ja, het Vinyl moet eerst wennen aan de kamertemperatuur voordat je begint met leggen. Laat het Vinyl eerst 48 uur in de verpakking in de kamer liggen voordat je begint met leggen

Ja, een Vinyl vloer heeft een geluiddempende werking.

Kruimels of stof kunnen verwijderd worden met een stofzuiger of zachte bezem. Voor het reinigen van de Vinyl vloer kun je het beste producten gebruiken welke speciaal gemaakt zijn om een Vinyl vloer mee te onderhouden. Voorkom putjes in het Vinyl door onder de stoelpoten viltdoppen te plaatsen.

Fabrieksverkoop biedt voor elk soort vloer een legservice. De kosten van het leggen is afhankelijk van het type vloer en de oppervlakte. Bezoek een van onze vestigingen voor meer informatie over onze legservice.

Nee, op dit moment is het niet mogelijk om Vinyl vloerstalen te bestellen. In onze vestigingen is het mogelijk om verschillende soorten Vinyl vloeren te bekijken.

Over het algemeen wordt het plaatsen van een Vinyl vloer over een bestaande vloer afgeraden. De kans op ‘doordruk’ is bij Vinyl namelijk relatief groot.

Bij ieder type Vinyl vloer hebben we vermeld of deze geschikt is voor vloerverwarming.
Bij elk type Vinyl vloer hebben we vermeld of deze vochtbestendig is.