4,7
4.5/5

Vinyl tegelmotief

Een mooie tegelvloer staat goed binnen iedere woonruimte. We zien deze vloer vaak in de keuken, hal en badkamer liggen, maar ook in de woonkamer komt de tegelvloer goed tot haar recht. Verder is er, door de ruime keuze in designs, voor iedere woonstijl een passende tegelvloer te vinden. Toch kent deze stijlvolle vloer ook nadelen. Een tegelvloer is hard en kan erg koud aanvoelen. Ook zijn tegels glad, zeker wanneer deze vochtig zijn. Wil je liever geen koude voeten, maar wél een tegelmotief in huis? Dan biedt ons vinyl met tegelmotief de uitkomst.

Vinyl met de uitstraling van een tegelvloer

Deze unieke vinyl collectie van Fabrieksverkoop heeft de uitstraling van een tegelvloer én de voordelen van een vinylvloer. Vinyl bestaat uit meerdere lagen kunststof, hierdoor voelt de vloer zacht aan. Ook voelt vinyl warmer aan dan een tegelvloer. Wanneer je deze ook nog combineert met vloerverwarming ben je verzekerd van warme voeten. De toplaag van de vloer is sterk en vuilafstotend. Het vinyl met tegelmotief is daarom slijtvast, duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Je vindt binnen ons assortiment vele kleuren en patronen vinyl tegelmotief. Of je nu houdt van strakke, landelijke of klassieke tegels, Fabrieksverkoop heeft voor iedere stijl een passend vinyl met tegelmotief.

Kom langs bij onze vestigingen

Fabrieksverkoop Genemuiden
Schering 27, 8281 JW Genemuiden
Fabrieksverkoop Oudenbosch
Klinkstraat 8J, 4731 DM Oudenbosch

Eenvoudig te onderhouden

De sterke toplaag van het vinyl met tegelmotief beschermt de vloer en werkt vuilafstotend. Dus niet krachtig boenen met reinigingsmiddel zoals bij een echte tegelvloer, maar enkel af en toe stofzuigen. Wanneer nodig is het ook mogelijk de vloer te dweilen. De tussenlaag van het vinyl zorgt er namelijk voor dat de vloer vochtafstotend is. Het vinyl met tegelmotief kan daarom ook in vochtige ruimtes als de keuken of badkamer gelegd worden. Wanneer de vloer secuur gelegd is, beschermt deze zelfs beter tegen vocht dan tegels. Daarnaast is de vinylvloer minder slipgevaarlijk, wat zeker in een vochtige badkamer voordelig is.

Wat zeggen anderen?

Kees van Laar
Kees van Laar
Lees verder
Goede en vriendelijke ontvangst, deskundige uitleg en goede prijs/ kwaliteit verhouding. Aanrader.
Kimberley Timmer
Kimberley Timmer
Lees verder
Het is voor ons een stukje rijden, maar absoluut de moeite waard! Ze hebben zo veel keus en je wordt ontzettend goed gehulpen. Prijs, kwaliteit en service zijn dik in orde! Absoluut een aanrader.
Tiniek Beens
Tiniek Beens
Lees verder
Snelle service,klant vriendelijk en erg veel kwaliteiten! Goede prijs, Kan het zeker aanbevelen.
Previous
Next

Snel en gemakkelijk te plaatsen

Het plaatsen van tegels is over het algemeen een heel karwei. Spandraden zetten, tegellijm maken, tegels op maat snijden, tegels plaatsen en dan natuurlijk ook nog voegen. In tegenstelling tot een echte tegelvloer, is het vinyl met tegelmotief zo geplaatst. Dit komt voornamelijk door de afmeting van het vinyl. Met een gemiddelde rolbreedte van 400 centimeter, is de afmeting van vinyl een stuk groter dan die van de gemiddelde tegel. Door haar grote afmeting bevat het vinyl met tegelmotief ook veel minder naden dan een echte tegelvloer. De vloer is hierdoor extra hygiënisch, aangezien er vaak vuil en vocht in de naden van een vloer gaan zitten.

Vinyl met tegelmotief kopen?

In onze webshop vind je ons brede assortiment vinyl met tegelmotief. Hier kun je jouw nieuwe vloer eenvoudig online bestellen. De meeste vinylvloeren met tegelmotief kunnen direct uit voorraad geleverd worden. Wil je de vloer liever in het echt bekijken? Kom dan langs bij onze showroom in Genemuiden. Onze medewerkers helpen je hier graag verder.

Kom langs bij onze vestigingen

Fabrieksverkoop Genemuiden

Fabrieksverkoop Oudenbosch

Vinyl vloeren

Nee dit is niet nodig, Vinyl heeft een dempende werking. Mits de betonvloer goed is kun je de Vinyl vloer verlijmen.

Ja, het Vinyl moet eerst wennen aan de kamertemperatuur voordat je begint met leggen. Laat het Vinyl eerst 48 uur in de verpakking in de kamer liggen voordat je begint met leggen

Ja, een Vinyl vloer heeft een geluiddempende werking.

Kruimels of stof kunnen verwijderd worden met een stofzuiger of zachte bezem. Voor het reinigen van de Vinyl vloer kun je het beste producten gebruiken welke speciaal gemaakt zijn om een Vinyl vloer mee te onderhouden. Voorkom putjes in het Vinyl door onder de stoelpoten viltdoppen te plaatsen.

Fabrieksverkoop biedt voor elk soort vloer een legservice. De kosten van het leggen is afhankelijk van het type vloer en de oppervlakte. Bezoek een van onze vestigingen voor meer informatie over onze legservice.

Nee, op dit moment is het niet mogelijk om Vinyl vloerstalen te bestellen. In onze vestigingen is het mogelijk om verschillende soorten Vinyl vloeren te bekijken.

Over het algemeen wordt het plaatsen van een Vinyl vloer over een bestaande vloer afgeraden. De kans op ‘doordruk’ is bij Vinyl namelijk relatief groot.

Bij ieder type Vinyl vloer hebben we vermeld of deze geschikt is voor vloerverwarming.
Bij elk type Vinyl vloer hebben we vermeld of deze vochtbestendig is.