AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN: Dinsdag gesloten in Oudenbosch

Vinyl tegels

Met vinyl tegels kun je heel veel kanten op! Je kunt de gewenste ruimte voorzien van een unieke look; door jou zelf bedacht. Je kunt verschillende soorten tegels met elkaar combineren en strakke, of juist speelse patronen creëren. Je vindt bij ons vinyl tegels in verschillende uitvoeringen, kleuren en dessins. Met vinyl tegels maak je een eigentijdse vloer in je woning. Steeds meer mensen worden fan van deze veelzijdige tegels!
Vinyl sfeerfoto - Vinyl vloeren voor de beste prijzen

De voordelen van vinyl tegels

Ons aanbod vinyl tegels is van uitstekende kwaliteit. De laatste jaren is veel aandacht besteed aan de ontwikkeling van vinyl. En dat is te zien en merken. Vaak zijn vinyl tegels nauwelijks nog te onderscheiden van een plavuis of vloer van natuursteen. Daarentegen zijn vinyl tegels een stuk goedkoper, maar ook comfortabeler. Vinyl tegels zijn heel eenvoudig te leggen. Je kunt met bepaalde patronen werken, of kiezen voor een strakke vloer. Er komen geen voegwerkzaamheden kijken bij deze vloer en je hoeft ook niet bang te zijn voor barstjes en scheuren. Verder hebben vinyl tegels weinig onderhoud nodig. Gewoon regelmatig stofzuigen en dweilen. Vinyl tegels zijn ook nog eens goed bestand tegen vocht.

Vinyl Vloeren van A merken voor lage prijzen

Kom langs bij onze vestigingen

Fabrieksverkoop Genemuiden

Fabrieksverkoop Oudenbosch

Vinyl tegels voor elke ruimte in je woning

Met vinyl tegels kun je echt elke vloer in je woning bekleden. Door de sterke toplaag van het vinyl is de tegel geschikt voor intensief gebruik. Vinyl tegels vinden we daarom terug in woningen, maar ook in kantoren en winkels. Door de vochtbestendigheid is een vinyl tegelvloer ook heel geschikt voor in de badkamer. Het voordeel is ook nog eens dat een vinyl tegelvloer stroever is dan echte plavuizen, waardoor uitglijgevaar vermindert

Wat zeggen anderen?

Kees van Laar
Kees van Laar
Lees verder
Goede en vriendelijke ontvangst, deskundige uitleg en goede prijs/ kwaliteit verhouding. Aanrader.
Kimberley Timmer
Kimberley Timmer
Lees verder
Het is voor ons een stukje rijden, maar absoluut de moeite waard! Ze hebben zo veel keus en je wordt ontzettend goed gehulpen. Prijs, kwaliteit en service zijn dik in orde! Absoluut een aanrader.
Tiniek Beens
Tiniek Beens
Lees verder
Snelle service,klant vriendelijk en erg veel kwaliteiten! Goede prijs, Kan het zeker aanbevelen.
Vorige
Volgende

Goedkope vinyltegels vind je bij Fabrieksverkoop

Laat je verrassen door ons ruime assortiment goedkope vinyl tegels. Maar dan wel van goede kwaliteit, zodat je er jaren mee vooruit kunt. Je vindt bij ons de laatste collecties van gerenommeerde merken. Wij kunnen de prijzen laag houden, omdat we de vinyl tegels rechtstreeks bij de fabrikant opkopen en in grote aantallen. Je weet bij ons zeker dat je nooit teveel betaalt voor je vloer.

Bestel je vinyl tegels online of bezoek onze showroom

We maken je het graag makkelijk, daarom kun je jouw vloer ook gewoon online bestellen. We bezorgen je aankoop graag thuis. Toch liever de vloer in het echt zien? Bezoek dan één van onze showrooms. We nemen je dan graag mee in de wereld van vinyl tegels. Meer informatie? Bel of mail ons.

Kom langs bij onze vestigingen

Fabrieksverkoop Genemuiden
Schering 27, 8281 JW Genemuiden
Fabrieksverkoop Oudenbosch
Klinkstraat 8J, 4731 DM Oudenbosch

Vinyl vloeren

Nee dit is niet nodig, Vinyl heeft een dempende werking. Mits de betonvloer goed is kun je de Vinyl vloer verlijmen.

Ja, het Vinyl moet eerst wennen aan de kamertemperatuur voordat je begint met leggen. Laat het Vinyl eerst 48 uur in de verpakking in de kamer liggen voordat je begint met leggen

Ja, een Vinyl vloer heeft een geluiddempende werking.

Kruimels of stof kunnen verwijderd worden met een stofzuiger of zachte bezem. Voor het reinigen van de Vinyl vloer kun je het beste producten gebruiken welke speciaal gemaakt zijn om een Vinyl vloer mee te onderhouden. Voorkom putjes in het Vinyl door onder de stoelpoten viltdoppen te plaatsen.

Fabrieksverkoop biedt voor elk soort vloer een legservice. De kosten van het leggen is afhankelijk van het type vloer en de oppervlakte. Bezoek een van onze vestigingen voor meer informatie over onze legservice.

Nee, op dit moment is het niet mogelijk om Vinyl vloerstalen te bestellen. In onze vestigingen is het mogelijk om verschillende soorten Vinyl vloeren te bekijken.

Over het algemeen wordt het plaatsen van een Vinyl vloer over een bestaande vloer afgeraden. De kans op ‘doordruk’ is bij Vinyl namelijk relatief groot.

Bij ieder type Vinyl vloer hebben we vermeld of deze geschikt is voor vloerverwarming.
Bij elk type Vinyl vloer hebben we vermeld of deze vochtbestendig is.