Vtwonen, stijlvolle vloeren voor iedere woonstijl

Vtwonen biedt naast veel wooninspiratie ook een ruim assortiment modieuze vloeren. Vloeren die worden gelegd in het welbekende programma ‘Weer verliefd op je huis’ vind je vaak ook terug in het vtwonen vloerenassortiment. Binnen dit assortiment vind je voor elke smaak en woonstijl een passende vloer. De pvc en laminaat vloeren van vtwonen zijn sterk en relatief eenvoudig te leggen.

Vtwonen

Vtwonen – Een stijlvol interieur begint bij een goede vloer

De vloeren van vtwonen vormen een goede basis voor een stijlvol en warm interieur. Het ruime assortiment biedt een passende vloer voor iedere woonstijl en ruimte. Vtwonen volgt de nieuwste trends op de voet en dat zie je zeker terug in haar assortiment modieuze vloeren. Naast zeer stijlvol zijn de laminaat en pvc-vloeren van vtwonen eenvoudig te onderhouden.

Vtwonen laminaat vloeren

De laminaat vloeren van vtwonen zijn zeer sterk en nauwelijks van een echte beton- of houten vloer te onderscheiden. Het kliklaminaat is eenvoudig te leggen en gemakkelijk te onderhouden. Binnen het assortiment vind je verschillende designs met beton- en houtlook. De laminaat vloeren uit de vtwonen collectie zijn voorzien van een geluiddempende onderlaag.

Vtwonen pvc-vloeren

Het vtwonen pvc biedt vele voordelen. De vloeren zijn geluiddempend, zeer sterk en eenvoudig te onderhouden. Daarnaast is het pvc van vtwonen geschikt voor vloerverwarming en waterbestendig. Deze stijlvolle vloeren zijn daarom ook zeer geschikt voor de badkamer of keuken! Het pvc kan zwevend worden gelegd of worden verlijmd op de vloer. De pvc-vloer is verkrijgbaar in verschillende hout- en tegellooks.

Vtwonen vloeren bij Fabrieksverkoop

Bij Fabrieksverkoop vind je een ruim assortiment vtwonen laminaat en pvc tegen zeer scherpe prijzen. Twijfel je welke vloer het beste bij jouw stijl en wensen past? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag de vtwonen vloer te vinden die bij jou past! Fabrieksverkoop biedt ook legservice aan voor dit assortiment vloeren. Onze specialisten komen dan bij je langs om de vtwonen vloer vakkundig te leggen.

Kom langs bij onze vestigingen

Fabrieksverkoop Genemuiden
Schering 27, 8281 JW Genemuiden
Fabrieksverkoop Oudenbosch
Klinkstraat 8J, 4731 DM Oudenbosch