Ziet jouw kunstgras er ook nep uit? Lees dan snel verder!

Inhoudsopgave

Kunstgras heeft vele voordelen. Zo gaat het lang mee, vergt het weinig onderhoud en blijft het gedurende alle seizoenen in dezelfde conditie. Toch heeft kunstgras ook nadelen. Een daarvan is dat het er nep uit kan zien. Aangezien kunstgras geen echt gras is, is dat niet vreemd. Gelukkig bestaat er tegenwoordig ook kunstgras dat er wel als echt gras uitziet. Met deze nieuwe ontwikkeling profiteer je van de voordelen van beide werelden. In dit artikel ontdek je alles over het nieuwste kunstgras van Fabrieksverkoop Genemuiden.

Niet van echt gras te onderscheiden

Om te beginnen is het kunstgras om verschillende redenen niet van echt gras te onderscheiden. We zetten er drie voor je op een rij.

Mosdraadjes

Het nieuwste kunstgras wordt voorzien van mosdraadjes. Dit soort bruine krulletjes komen veelvuldig voor bij echt gras en geven het kunstgras daarmee een realistische look. Zelfs wanneer je het kunstgras naast een stuk echt gras legt, is het verschil nauwelijks te zien.

Verschillende kleuren groen

Ook wordt er bij modern kunstgras gebruikgemaakt van verschillende kleuren groen. Aangezien echt gras ook kleurverschillen vertoont, lijkt het kunstgras hierdoor net echt. Uiteraard zijn er verschillende combinaties van de kleuren mogelijk. Zo hebben we onder andere de Valencia, Istanbul of Ibiza stijl.

Speciale zachte garen

Ten derde zijn ook de garen van kunstgras sterk verbeterd. Waar ze vroeger doorgaans hard en stroef waren, zijn ze tegenwoordig net zo zacht en flexibel als echt gras.

De verschillende toepassingen van het kunstgras

Het kunstgras is voor meerdere toepassingen uitermate geschikt. We zetten er graag twee voor je uiteen.

Kunstgras voor je tuin

De meeste mensen kopen kunstgras voor in de achtertuin. Juist in deze toepassing is het extra belangrijk dat het er als echt gras uitziet. Zoek je kunstgras voor in de tuin? Je kunt kiezen uit de landscape-, speel- en sportvariant. Waar landscape kunstgras vooral bedoeld is om je tuin een mooie uitstraling te geven, zijn de andere soorten geschikt om erop te spelen of sporten.

Kunstgras voor je balkon

Een andere sfeervolle toepassing van kunstgras is op het balkon. Hiermee tover je de kille sfeer van beton om naar een rustige, natuurlijke uitstraling. Daarnaast is kunstgras een stuk prettiger om op te lopen. Deze combinatie maakt je balkon met kunstgras een stuk aantrekkelijker om er heerlijk van de zon te genieten.

Kunstgras laten leggen

Bij Fabrieksverkoop Genemuiden begrijpen we dat het lastig kan zijn om het kunstgras op de juiste manier te leggen. Daarom bieden we de mogelijkheid om dit door professionele stoffeerders te laten doen. Hierdoor weet je zeker dat je kunstgras goed wordt gelegd.

Kunstgras bestellen

Ben je klaar om je tuin of balkon een flinke upgrade te geven? Bestel dan nu het nieuwste kunstgras bij Fabrieksverkoop Genemuiden. Hierbij ontvang je niet alleen een certificaat waarmee de kwaliteit wordt gegarandeerd, maar profiteer je ook van de allerlaagste prijs van Nederland. Onze producten worden namelijk rechtstreeks geleverd vanuit de fabriek. Bovendien is al ons kunstgras op voorraad.