AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN: Dinsdag gesloten in Oudenbosch

Vraag snel een offerte aan bij Fabrieksverkoop

In 3 stappen is alles geregeld

1: kies jouw vloer

Vraag een offerte aan voor jouw vloer, wij reageren zo snel mogelijk met een aanbieding voor jou

2: bezorgen of ophalen

Wil je jouw vloer laten bezorgen of kom je het liever bij onze vestigingen ophalen?

3: Zelf leggen of legservice

Wij kunnen het hele proces voor je verzorgen of je kan er voor kiezen om zelf jouw vloer te leggen en dan zorgen wij voor leginstructies.

Je lijst is leeg, voeg nieuwe producten toe aan de lijst om een aanvraag te versturen

Zoek jouw nieuwe vloer uit

Voer jouw gewenste vloerkeuze(s) in en ontvang een vrijblijvende aanbieding* op maat! We streven ernaar om binnen 24 uur (op een werkdag) te reageren. Deze aanbieding is 3 maanden geldig.
*Zolang de voorraad strekt.

Nadat je akkoord bent gegaan met de prijsopgaaf verwerken we jouw bestelling. Je kunt er vervolgens voor kiezen om je vloer af te halen bij één van onze vestigingen in Oudenbosch Genemuiden. Bij voorkeur zorgen we ervoor dat jouw vloerkeuze dezelfde dag nog voor je klaarligt. Met onze voorraad van meer dan 10.000m2 kunnen we dit vrijwel altijd realiseren, als jouw gekozen vloersoort niet op voorraad is koppelen we dit terug. Je kunt er ook voor kiezen om je vloer te laten bezorgen op een afgesproken leverdatum- en tijdstip. Hier komen uiteraard wel verzendkosten bij.

Afhalen

Als je ervoor kiest om je vloer te komen afhalen, rekenen we een scherpe meeneemprijs. Het is dan ook meteen mogelijk om een tijdstip af te spreken. Wij zorgen dat alles op die tijd voor je klaar staat, inclusief een bakje koffie!

Bezorgen

Als je ervoor kiest om je vloer te laten bezorgen, kun je met ons een leverdatum afspreken. Later spreken we telefonisch nog een aflevertijdstip af.
Wij kunnen het gehele proces voor je verzorgen. Zelf je vloer leggen? Wij leveren leginstructies en een checklist met handige en/of onmisbare tools en gereedschappen. Wil je je vloer toch graag laten leggen door professionals? Maak gebruik van onze ervaren stoffeerders, dan ontlasten wij je van het vervoer én leggen. En dat voor een scherpe prijs op maat!