Kunstgras

Topkwaliteit kunstgras rechtstreeks uit de fabriek en altijd aantrekkelijk geprijsd. Kunstgras staat voor gemak en blijft natuurlijk altijd groen. Voor elke tuin en elke behoefte hebben wij het juiste kunstgras. Bezoek onze showtuin en zie en voel alle voordelen! 

Kunstgras rechtstreeks uit de fabriek bij Fabrieksverkoop

Kunstgras kopen: natuurlijk bij Fabrieksverkoop!

Er zijn veel kunstgrasaanbieders, maar voor de beste kwaliteit kunstgras tegen aantrekkelijke prijzen ben je bij ons op de juist plek.  Kom langs bij onze vestiging in Genemuiden en kies uit een uitgebreide voorraad kunstgras. Wij adviseren je graag. Voel en ervaar  kunstgras in onze showtuin. Wij helpen je snel en vakkundig bij het kopen van kunstgras dat aan al jouw wensen voldoet!  

Top kwaliteit kunstgras voor bodemprijzen

Kom langs bij onze vestigingen

Fabrieksverkoop Genemuiden

Fabrieksverkoop Oudenbosch

Ervaar onze kunstgras collectie

De juiste kunstgras kiezen kan lastig zijn, een stalenbox kan hierbij helpen! Klik op de knop hieronder voor meer informatie en ervaar onze kunstgras collectie. Vul het formulier in en vraag gratis een stalenbox aan.

Bekijk ons online assortiment of kom langs voor de beste deals

Kunstgras Valencia bij Fabrieksverkoop

Valencia

 14,95

Echtheid
2/5
Zachtheid
3/5
Kunstgras Special bij Fabrieksverkoop

Kunstgras Special

 16,95

Echtheid
2/5
Zachtheid
3/5
Kunstgras Paris bij Fabrieksverkoop

Paris

 27,95

Echtheid
3/5
Zachtheid
5/5
Kunstgras Malaga bij Fabrieksverkoop

Malaga

 16,95

Echtheid
2/5
Zachtheid
4/5

Kunstgras voor je tuin

Topkwaliteit kunstgras in je tuin voor een betaalbare prijs? Wij kopen ons kunstgras groot in en leveren rechtstreeks vanuit de fabriek aan consumenten. Hierdoor kunnen we onze prijzen laag houden. Je vindt altijd het beste kunstgras voor jouw tuin!

Kunstgras voor je balkon

Kunstgras op je balkon is niet alleen mooi en zacht, het geeft je balkon ook extra sfeer. Benieuwd waar je op moet letten voor kunstgras op je balkon? Bekijk onze selectie of laat je adviseren in onze showtuin in Genemuiden of Oudenbosch.

Speelgras

Speelgras moet lekker zacht zijn, zodat kinderen er heerlijk op kunnen spelen. Naast de zachtheid van ons Kunstgras speelgras is kwaliteit net zo belangrijk. Bekijk onze selectie speelgras die voldoet aan deze kwaliteitseisen. Meer weten over speelgras? Bezoek onze showtuin in Genemuiden of Oudenbosch.

Gekleurd kunstgras voor de beste prijzen

Gekleurd kunstgras maakt van jouw dakterras, tuin of beursstand een ware eyecatcher. Met het gekleurde kunstgras van Fabrieksverkoop heb je absoluut iets origineels. Bekijk de verschillende kleuren kunstgras of bezoek onze showtuin in Genemuiden of Oudenbosch.

Kom langs bij onze vestigingen

Fabrieksverkoop Genemuiden
Schering 27, 8281 JW Genemuiden
Fabrieksverkoop Oudenbosch
Klinkstraat 8J, 4731 DM Oudenbosch

Kunstgras: je gras altijd groen!

Je hoeft je niet langer zorgen te maken over je gazon. Koop eersteklas kunstgras bij Fabrieksverkoop Genemuiden. Hierdoor kun je het hele jaar genieten van een groen gazon en heb je een onderhoudsvriendelijke oplossing voor je tuin.

Wat zeggen anderen?

Kees van Laar
Kees van Laar
Lees verder
Goede en vriendelijke ontvangst, deskundige uitleg en goede prijs/ kwaliteit verhouding. Aanrader.
Kimberley Timmer
Kimberley Timmer
Lees verder
Het is voor ons een stukje rijden, maar absoluut de moeite waard! Ze hebben zo veel keus en je wordt ontzettend goed gehulpen. Prijs, kwaliteit en service zijn dik in orde! Absoluut een aanrader.
Tiniek Beens
Tiniek Beens
Lees verder
Snelle service,klant vriendelijk en erg veel kwaliteiten! Goede prijs, Kan het zeker aanbevelen.
Previous
Next

Het kunstgras is niet van echt te onderscheiden

Fabrieksverkoop houdt de markt continu in de gaten en let nauwkeurig op nieuwe ontwikkelingen en de laatste trends. Het kunstgras van tegenwoordig is niet van echt te onderscheiden. Zelfs mosdraadjes worden in het kunstgras verwerkt voor een mooie en realistische uitstraling.

Genemuiden is niet alleen de hoofdstad op het gebied van tapijt, maar ook zeker in de productie van kunstgras. Vanuit Genemuiden worden de grootste projecten en sportaccommodaties over de hele wereld voorzien van het beste kunstgras. Uiteraard wordt er veel kunstgras geproduceerd voor particulier gebruik. Kinderkunstgras: ideaal om op te spelen!

Speciaal voor gezinnen met jonge kinderen hebben wij kinderkunstgras. Met dit kunstgras kunnen kinderen zonder zorgen op het groene gazon spelen. Het gras wordt geproduceerd met speciaal garen waardoor het een heel zacht aanvoelt.  Kinderkunstgras is bovendien erg aantrekkelijk geprijsd. 

Kunstgras uit voorraad leverbaar

Fabrieksverkoop Genemuiden is één van de grootste spelers in de markt als het gaat om kunstgras. Een groot voordeel wanneer u kunstgras koopt bij Fabrieksverkoop Genemuiden is dat de gehele collectie uit voorraad leverbaar is.

Kosten kunstgras

Overweeg je om kunstgras te kopen bij Fabrieksverkoop Genemuiden? Bij ons profiteer je altijd van eersteklas kunstgras tegen de allerlaagste prijs van Nederland. Bij Fabrieksverkoop Genemuiden betaal je ruim 50% onder de winkelprijs voor kwaliteitsproducten. Wanneer je kunstgras bij ons koopt ontvang je een certificaat, die de kwaliteit van het gras garandeert. Bekijk een deel van onze collectie alvast online en bezoek onze showtuin.  

Professioneel kunstgras laten leggen

Heb je kunstgras gekocht bij Fabrieksverkoop Genemuiden? Dan kun je gebruik maken van handige stoffeerders. Zij leggen het kunstgras op de juiste manier aan.  Wij werken enkel samen met de beste stoffeerders van Genemuiden om ook jouw tuin om te toveren tot een schitterend en groen verblijf. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Kom langs bij onze vestigingen

Fabrieksverkoop Genemuiden

Fabrieksverkoop Oudenbosch

Kunstgras

Fabrieksverkoop beschikt over een uitgebreid assortiment aan kunstgras. Je hoeft niet bij ieder type kunstgras zand in te strooien. Dit is afhankelijk van het type en de kwaliteit van het kunstgras. Bij ieder product vind je in de specificaties of het type ingestrooid moet worden met zand.
Bij sommige soorten kunstgras zit er een stabilisatie onderdoek aan het kunstgras gelijmd. Bij deze hoogwaardige soorten kunstgras is een onderdoek dan niet vereist.

Bij kunstgras waarbij het stabilisatie onderdoek niet geïnterfereerd is adviseren wij het gebruik van een onderdoek. Het stabilisatie onderdoek zorg voor een stabielere ondergrond, maakt de kans op beschadigingen kleiner en vergroot de levensduur van het kunstgras.
Alle soorten kunstgras van fabrieksverkoop.nl zijn voorzien van een UV-garantie. De UV-garantie geeft het aantal jaren garantie weer op verkleuring (onder normale omstandigheden).
Fabrieksverkoop heeft een selectie kunstgras dat geschikt is voor huisdieren. Maak gebruik van onze filteringsmogelijkheden om kunstgras te vinden welke geschikt is voor huisdieren.
Fabrieksverkoop heeft een selectie kunstgras dat geschikt is voor kinderen. Soorten kunstgras gelabeld met ‘geschikt voor kinderen’ zijn extra sterk. Wij adviseren bij speelgras altijd gebruik te maken van een onderdoek.
Nee ons kunstgras bevat geen granulieten / is niet schadelijk.

Geen enkel soort kunstgras dat je bij Fabrieksverkoop kunt kopen is schadelijk voor je gezondheid of dat van je huisdier. De soorten kunstgras kunnen worden ingestrooid met zand in plaats van granulaat.
Er spelen meerdere factoren mee om een goed antwoord te kunnen geven op deze vraag. In de meeste gevallen heb je na een flinke regenbui geen last van water dat op het kunstgras blijft staan. De zogenaamde rug van het kunstgras is voorzien van gaatjes, daarmee wordt er voor gezorgd dat het overtollige water makkelijk kan wegstromen. Bij ieder type kunstgras vind je in de specificaties omtrent afwatering onder; waterdoorlatend. Dit type specificatie geeft je inzicht in het aantal liter water dat per m2 doorgelaten wordt door het kunstgras.
In extreme omstandigheden zou het voor kunnen komen dat er onkruid door je kunstgras groeit. Onder normale omstandigheden en met het gebruik van een onderdoek minimaliseer je de kans dat onkruid door het kunstgras heen groeit.

Hier een paar eenvoudige tips om je kunstgras goed te onderhouden:

  • Borstel met een harde bezem het kunstgras regelmatig, zodat het in eerste instantie mooi rechtop blijft staan, maar ook takjes, en blaadjes weghaalt.
  • Mocht je onkruid in het gras aantreffen, dan kun je dit verwijderen met een verdelger, of een hark.
  • Om de levensduur van het kunstgras aanzienlijk te verlengen, is een onderhoudsbeurt 1 maal per jaar een goede optie.
Kunstgras verkleurd niet zomaar wanneer je huisdier hier op plast. Wil je er zeker van zijn dat het kunstgras niet verkleurd wanneer je hond op dezelfde plek plast? Dan adviseren wij de ontlasting weg te spoelen met water.
Het kunstgras dat wij adviseren voor huisdieren is te vinden via onze filtering. Dit type kunstgras is voorzien van extra sterke draden, zodat de kans dat je huisdier het eet wordt verkleint. Mocht je huisdier toch een kleine hoeveelheid kunstgras opeten, dan is dit niet gevaarlijk. Bij twijfel adviseren wij je om een dierenarts te raadplegen.
De zogenaamde rug van het kunstgras is voorzien van gaatjes, daarmee wordt er voor gezorgd dat het overtollige water makkelijk kan wegstromen.
Met onze duidelijke kunstgras leginstructie kun je zelf prima het kunstgras aanleggen, zeker wanneer het oppervlak niet groter is dan de breedte van de kunstgras rol.
Wanneer de tuin breder is dan de rol kunstgras, wordt dit met speciale kunstgras tape aan elkaar gemaakt (of bij grotere velden met lijm en band). Zolang dit op de juiste manier gebeurt zal het niet zichtbaar zijn.
Kunstgras is brandbaar, wanneer je een kleine brandplek heeft kun je dit met een staalborstel herstellen.
Dit kan geen kwaad. Het is zelfs mogelijk om het zwembad het gehele jaar te laten staan.