AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN: Dinsdag gesloten in Oudenbosch

Het assortiment van Fabrieksverkoop

In onze vloeren outlet verkopen wij onze topkwaliteit vloeren voor een scherpe prijs. Wij kopen onze vloeren in grote hoeveelheden in en kunnen er daarom een zeer aantrekkelijk prijskaartje aan hangen. Binnen ons vloeren outlet assortiment vind je veel verschillende soorten vloeren, waardoor er voor elk wat wils is. Een nieuwe vloer voor een aantrekkelijke prijs? Bekijk ons assortiment hieronder en laat je inspireren!

Vloeren outlet, dé oplossing

Ben jij toe aan een nieuwe vloer in huis? Misschien heb je wel verhuisplannen, of is je huidige vloer aan vervanging toe. Of heb je net een nieuwe camper gekocht, of een uitbouw van het huis laten maken? De reden maakt niet uit; als je op zoek bent naar een topkwaliteit vloer voor een scherpe prijs ben je bij Fabrieksverkoop aan het juiste adres. In ons vloeren outlet assortiment bieden wij verschillende soorten vloeren aan, waarbij elke soort vloer weer uit meerdere variaties bestaat. Op die manier kan iedereen slagen voor een mooie nieuwe vloer met een betaalbaar prijskaartje.

Onze vloeren outlet voor particulieren én bedrijven

Niet alleen particulieren slagen elke dag weer bij ons, ook hebben wij al veel bedrijven mogen bedienen met een nieuwe passende vloer. Een vloer waar onze klanten blij van worden en trots op zijn. Hoe we dat doen? Door passend advies te geven op basis van de verwachtingen en eisen per klant als individu. Want iedere klant is anders en iedere klant verdient een passend, professioneel en persoonlijk advies. Na het geven van advies aan onze particuliere en zakelijke klanten, komen we samen tot een beslissing en leveren wij onze topkwaliteit vloeren tegen een prijs. Bekijk dus zeker ons grote vloeren outlet assortiment en laat je overtuigen.

Bekijk de vloeren outlet van dé vloerengroothandel

Wij zijn sinds 1989 uitgegroeid tot één van de grootste spelers op de vloerenmarkt. Met onze jarenlange kennis en ervaring bedienen wij elke dag weer onze klanten met plezier en passie. Een positieve klantervaring is wat wij hoog in ons vaandel hebben staan. En daar hoort niet alleen een topkwaliteit assortiment bij, maar ook een scherpe prijs! In onze vloeren outlet bieden wij de combinatie van topkwaliteit producten voor een aantrekkelijke prijs, zodat we onze klanten blij kunnen maken met een nieuwe vloer.

Ons complete vloeren assortiment

Wij bieden een breed én diep assortiment aan vloeren. Zo kun je denken aan laminaat en PVC, (sisal)tapijt en vinyl, maar ook kunstgras voor binnen én buiten. Op deze manier zorgen wij ervoor dat wij een complete collectie vloeren bieden aan onze klanten. Zo willen wij graag voor elk budget, elke ligging en elk doeleind een oplossing bieden, zodat iedereen bij ons terecht kan. Met onder andere onze vloeren outlet maken wij dit mogelijk.

Goedkoopste vloer garantie

Offerte ontvangen van een concurrent? Stuur 'm ons. En wij bieden jou dezelfde of een soortgelijk tapijt voor een goedkopere prijs. Gegarandeerd!