4,7
4.5/5

Kunstgras balkon

Kunstgras op je balkon is niet alleen mooi en zacht, het geeft je balkon extra sfeer. Benieuwd waar je op moet letten voor kunstgras op je balkon? Bekijk onze selectie of laat je adviseren in onze showtuin in Genemuiden of Oudenbosch.

Kunstgras voor je balkon

Kunstgras is ook voor op je balkon een goede optie! De vloerbedekking van je balkon is erg bepalend voor de sfeer. Vaak bestaat de vloer van een balkon uit beton of tegels, dit zorgt al snel voor een kille sfeer. Kunstgras staat erg mooi op je balkon en het is daarnaast comfortabel om op te lopen. Creëer een gezellige sfeer met groen kunstgras. Gekleurd kunstgras, bijvoorbeeld grijs, zorgt voor een hippe en rustige uitstraling.

Bekijk ons online assortiment of kom langs voor de beste deals

Special

 21,95

 16,95

Echtheid
3/5
Zachtheid
3/5

Arizona

 47,95

 34,95

Echtheid
5/5
Zachtheid
5/5

Texas

 34,95

 24,95

Echtheid
5/5
Zachtheid
4/5

Colorado

 34,95

 24,95

Echtheid
4/5
Zachtheid
4/5

Ervaar onze kunstgras collectie

De juiste kunstgras kiezen kan lastig zijn, een stalenbox kan hierbij helpen! Klik op de knop hieronder voor meer informatie en ervaar onze kunstgras collectie. Vul het formulier in en vraag gratis een stalenbox aan.

Kom langs bij onze vestigingen

Fabrieksverkoop Genemuiden
Schering 27, 8281 JW Genemuiden
Fabrieksverkoop Oudenbosch
Klinkstraat 8J, 4731 DM Oudenbosch

Het juiste type kunstgras voor op het balkon

Kies bij kunstgras voor op het balkon voor een kunstgras dat korter is dan kunstgras voor de tuin. Voor het balkon is een graslengte van 10 tot 15 centimeter ideaal. Deze korte vezels blijven uit zichzelf goed rechtop staan. Hierdoor is het niet nodig de vezels in te strooien met zand.

Verschillende kleurmogelijkheden voor kunstgras op het balkon

Naast groen kun je ook kiezen voor een zwart, grijs of beige kunstgrasmat op je balkon. Je kunt het terras verder opfleuren met gekleurde potten met bloemen. Combineer dit tot een gezellige tuinsfeer of juist tot een hippe, rustige sfeer.

Wat zeggen anderen?

Kees van Laar
Kees van Laar
Lees verder
Goede en vriendelijke ontvangst, deskundige uitleg en goede prijs/ kwaliteit verhouding. Aanrader.
Kimberley Timmer
Kimberley Timmer
Lees verder
Het is voor ons een stukje rijden, maar absoluut de moeite waard! Ze hebben zo veel keus en je wordt ontzettend goed gehulpen. Prijs, kwaliteit en service zijn dik in orde! Absoluut een aanrader.
Tiniek Beens
Tiniek Beens
Lees verder
Snelle service,klant vriendelijk en erg veel kwaliteiten! Goede prijs, Kan het zeker aanbevelen.
Previous
Next

Je legt kunstgras op het balkon makkelijk zelf

Aangezien een balkon meestal niet erg groot is, leg je het kunstgras gemakkelijk zelf. Daarnaast hoef je niet eerst de ondergrond te egaliseren, zoals in de tuin. Het leggen van kunstgras op je balkon is dus zo klaar. Wij sturen je een leginstructie per mail. Leg je het kunstgras toch liever niet zelf? Dan doen wij het voor je. Bestel direct onli

Bekijk jouw Top 3 kunstgras in het echt

Heb je op onze site een paar mooie soorten kunstgras gezien, maar wil je ze eerst even in het echt zien en voelen voordat je beslist? Vraag dan een stalendoosje aan. Wij sturen je dan maximaal drie stalen van jouw keuze toe.

Kom langs bij onze vestigingen

Fabrieksverkoop Genemuiden

Fabrieksverkoop Oudenbosch

Kunstgras

Fabrieksverkoop beschikt over een uitgebreid assortiment aan kunstgras. Je hoeft niet bij ieder type kunstgras zand in te strooien. Dit is afhankelijk van het type en de kwaliteit van het kunstgras. Bij ieder product vind je in de specificaties of het type ingestrooid moet worden met zand.
Bij sommige soorten kunstgras zit er een stabilisatie onderdoek aan het kunstgras gelijmd. Bij deze hoogwaardige soorten kunstgras is een onderdoek dan niet vereist.

Bij kunstgras waarbij het stabilisatie onderdoek niet geïnterfereerd is adviseren wij het gebruik van een onderdoek. Het stabilisatie onderdoek zorg voor een stabielere ondergrond, maakt de kans op beschadigingen kleiner en vergroot de levensduur van het kunstgras.
Alle soorten kunstgras van fabrieksverkoop.nl zijn voorzien van een UV-garantie. De UV-garantie geeft het aantal jaren garantie weer op verkleuring (onder normale omstandigheden).
Fabrieksverkoop heeft een selectie kunstgras dat geschikt is voor huisdieren. Maak gebruik van onze filteringsmogelijkheden om kunstgras te vinden welke geschikt is voor huisdieren.
Fabrieksverkoop heeft een selectie kunstgras dat geschikt is voor kinderen. Soorten kunstgras gelabeld met ‘geschikt voor kinderen’ zijn extra sterk. Wij adviseren bij speelgras altijd gebruik te maken van een onderdoek.
Nee ons kunstgras bevat geen granulieten / is niet schadelijk.

Geen enkel soort kunstgras dat je bij Fabrieksverkoop kunt kopen is schadelijk voor je gezondheid of dat van je huisdier. De soorten kunstgras kunnen worden ingestrooid met zand in plaats van granulaat.
Er spelen meerdere factoren mee om een goed antwoord te kunnen geven op deze vraag. In de meeste gevallen heb je na een flinke regenbui geen last van water dat op het kunstgras blijft staan. De zogenaamde rug van het kunstgras is voorzien van gaatjes, daarmee wordt er voor gezorgd dat het overtollige water makkelijk kan wegstromen. Bij ieder type kunstgras vind je in de specificaties omtrent afwatering onder; waterdoorlatend. Dit type specificatie geeft je inzicht in het aantal liter water dat per m2 doorgelaten wordt door het kunstgras.
In extreme omstandigheden zou het voor kunnen komen dat er onkruid door je kunstgras groeit. Onder normale omstandigheden en met het gebruik van een onderdoek minimaliseer je de kans dat onkruid door het kunstgras heen groeit.

Hier een paar eenvoudige tips om je kunstgras goed te onderhouden:

  • Borstel met een harde bezem het kunstgras regelmatig, zodat het in eerste instantie mooi rechtop blijft staan, maar ook takjes, en blaadjes weghaalt.
  • Mocht je onkruid in het gras aantreffen, dan kun je dit verwijderen met een verdelger, of een hark.
  • Om de levensduur van het kunstgras aanzienlijk te verlengen, is een onderhoudsbeurt 1 maal per jaar een goede optie.
Kunstgras verkleurd niet zomaar wanneer je huisdier hier op plast. Wil je er zeker van zijn dat het kunstgras niet verkleurd wanneer je hond op dezelfde plek plast? Dan adviseren wij de ontlasting weg te spoelen met water.
Het kunstgras dat wij adviseren voor huisdieren is te vinden via onze filtering. Dit type kunstgras is voorzien van extra sterke draden, zodat de kans dat je huisdier het eet wordt verkleint. Mocht je huisdier toch een kleine hoeveelheid kunstgras opeten, dan is dit niet gevaarlijk. Bij twijfel adviseren wij je om een dierenarts te raadplegen.
De zogenaamde rug van het kunstgras is voorzien van gaatjes, daarmee wordt er voor gezorgd dat het overtollige water makkelijk kan wegstromen.
Met onze duidelijke kunstgras leginstructie kun je zelf prima het kunstgras aanleggen, zeker wanneer het oppervlak niet groter is dan de breedte van de kunstgras rol.
Wanneer de tuin breder is dan de rol kunstgras, wordt dit met speciale kunstgras tape aan elkaar gemaakt (of bij grotere velden met lijm en band). Zolang dit op de juiste manier gebeurt zal het niet zichtbaar zijn.
Kunstgras is brandbaar, wanneer je een kleine brandplek heeft kun je dit met een staalborstel herstellen.
Dit kan geen kwaad. Het is zelfs mogelijk om het zwembad het gehele jaar te laten staan.