4,7
4.5/5

Kunstgras tuin

Topkwaliteit kunstgras rechtstreeks uit de fabriek. Ervaar het gemak van kunstgras. Altijd een mooie uitstraling en kies het juiste soort kunstgras. Wij leveren kunstgras ruit de fabriek aan de consument. Hierdoor kunnen we u kunstgras aanbieden tot wel 50% onder de winkelprijs.

€24,95

€4,95​

Kunstgras voor je tuin

Ons kunstgras is door haar hoge kwaliteit niet te onderscheiden van echt gras. Deze ‘echtheid’ wordt onder andere gecreëerd door de verschillende vezels. Hierdoor lijkt het net of er wat verkleurde grassprietjes in het gras zitten. Met als voordeel dat deze grasmat er elk seizoen perfect uitziet. En dat terwijl je er bijna niks voor hoeft te doen! Het gras moet hooguit eens opgeborsteld worden met een harde bezem wanneer het plat ligt.

Bekijk ons online assortiment of kom langs voor de beste deals

Hydepark

 26,95

 22,95

Echtheid
4/5
Zachtheid
4/5

Outdoor 33

 22,95

 16,95

Echtheid
3/5
Zachtheid
3/5

Monza

 13,95

 9,95

Echtheid
2/5
Zachtheid
2/5

Special

 21,95

 16,95

Echtheid
3/5
Zachtheid
3/5

Ervaar onze kunstgras collectie

De juiste kunstgras kiezen kan lastig zijn, een stalenbox kan hierbij helpen! Klik op de knop hieronder voor meer informatie en ervaar onze kunstgras collectie. Vul het formulier in en vraag gratis een stalenbox aan.

Kom langs bij onze vestigingen

Fabrieksverkoop Genemuiden
Schering 17a, 8281 JW Genemuiden
Fabrieksverkoop Oudenbosch
Klinkstraat 8J, 4731 DM Oudenbosch

Welk kunstgras past het beste past bij jouw tuin?

Welk kunstgras het beste in jouw tuin past is afhankelijk van hoe intensief deze gebruikt wordt. Je kunt kiezen uit drie soorten:

  • Landscape kunstgras, dit betreft kunstgras waar niet (veel) op gelopen wordt.
  • Speelgras, op dit kunstgras kan lekker gespeeld en geravot worden.
  • Sport kunstgras, dit kunstgras kan echt tegen een stootje waardoor je er op kunt voetballen, hockeyen of tennissen.

Bij ieder kunstgras product vind je iconen die aangeven voor welke toepassing het geschikt is.

Vervolgens kies je de kleur van je kunstgras. Ons assortiment bevat verschillende groentinten, maar ook zwart, grijs of naturel (beige) kleurig zijn opties. Gekleurd gras is tegenwoordig erg hip in de tuin. Bekijk de verschillende kleuren. Wij verkopen kunstgras van verschillende Europese topmerken, welke gemaakt zijn volgens de West-Europese normen. Je kunt er dus vanuit gaan dat de kwaliteit uitstekend is, daar krijg je ook garantie op. De prijs is afhankelijk van de hoogte van het gras en de kwaliteit.

Wat zeggen anderen?

Kees van Laar
Kees van Laar
Lees verder
Goede en vriendelijke ontvangst, deskundige uitleg en goede prijs/ kwaliteit verhouding. Aanrader.
Kimberley Timmer
Kimberley Timmer
Lees verder
Het is voor ons een stukje rijden, maar absoluut de moeite waard! Ze hebben zo veel keus en je wordt ontzettend goed gehulpen. Prijs, kwaliteit en service zijn dik in orde! Absoluut een aanrader.
Tiniek Beens
Tiniek Beens
Lees verder
Snelle service,klant vriendelijk en erg veel kwaliteiten! Goede prijs, Kan het zeker aanbevelen.
Previous
Next

Bekijk jouw Top 3 kunstgras in het echt

Heb je op onze site een paar mooie soorten kunstgras gezien, maar wil je ze eerst even in het echt zien en voelen voordat je beslist? Vraag dan een stalendoosje aan. Wij sturen je dan maximaal drie stalen van jouw keuze toe.

Kunstgras in je tuin leggen

Het is niet moeilijk om zelf je kunstgras te leggen. Je krijgt van ons een eenvoudige leginstructie via de mail. Wil je toch liever dat wij het leggen? Dat kan, we hebben vakkundige mensen voor je in dienst. Het is ook mogelijk dat je alvast het voorbereidende werk doet, zoals het weggraven van de oude grasmat. Bel of mail ons voor de mogelijkheden.

Kom langs bij onze vestigingen

Fabrieksverkoop Genemuiden
Schering 17a, 8281 JW Genemuiden
Fabrieksverkoop Oudenbosch
Klinkstraat 8J, 4731 DM Oudenbosch

Kunstgras

Fabrieksverkoop beschikt over een uitgebreid assortiment aan kunstgras. Je hoeft niet bij ieder type kunstgras zand in te strooien. Dit is afhankelijk van het type en de kwaliteit van het kunstgras. Bij ieder product vind je in de specificaties of het type ingestrooid moet worden met zand.
Bij sommige soorten kunstgras zit er een stabilisatie onderdoek aan het kunstgras gelijmd. Bij deze hoogwaardige soorten kunstgras is een onderdoek dan niet vereist.

Bij kunstgras waarbij het stabilisatie onderdoek niet geïnterfereerd is adviseren wij het gebruik van een onderdoek. Het stabilisatie onderdoek zorg voor een stabielere ondergrond, maakt de kans op beschadigingen kleiner en vergroot de levensduur van het kunstgras.
Alle soorten kunstgras van fabrieksverkoop.nl zijn voorzien van een UV-garantie. De UV-garantie geeft het aantal jaren garantie weer op verkleuring (onder normale omstandigheden).
Fabrieksverkoop heeft een selectie kunstgras dat geschikt is voor huisdieren. Maak gebruik van onze filteringsmogelijkheden om kunstgras te vinden welke geschikt is voor huisdieren.
Fabrieksverkoop heeft een selectie kunstgras dat geschikt is voor kinderen. Soorten kunstgras gelabeld met ‘geschikt voor kinderen’ zijn extra sterk. Wij adviseren bij speelgras altijd gebruik te maken van een onderdoek.
Nee ons kunstgras bevat geen granulieten / is niet schadelijk.

Geen enkel soort kunstgras dat je bij Fabrieksverkoop kunt kopen is schadelijk voor je gezondheid of dat van je huisdier. De soorten kunstgras kunnen worden ingestrooid met zand in plaats van granulaat.
Er spelen meerdere factoren mee om een goed antwoord te kunnen geven op deze vraag. In de meeste gevallen heb je na een flinke regenbui geen last van water dat op het kunstgras blijft staan. De zogenaamde rug van het kunstgras is voorzien van gaatjes, daarmee wordt er voor gezorgd dat het overtollige water makkelijk kan wegstromen. Bij ieder type kunstgras vind je in de specificaties omtrent afwatering onder; waterdoorlatend. Dit type specificatie geeft je inzicht in het aantal liter water dat per m2 doorgelaten wordt door het kunstgras.
In extreme omstandigheden zou het voor kunnen komen dat er onkruid door je kunstgras groeit. Onder normale omstandigheden en met het gebruik van een onderdoek minimaliseer je de kans dat onkruid door het kunstgras heen groeit.

Hier een paar eenvoudige tips om je kunstgras goed te onderhouden:

  • Borstel met een harde bezem het kunstgras regelmatig, zodat het in eerste instantie mooi rechtop blijft staan, maar ook takjes, en blaadjes weghaalt.
  • Mocht je onkruid in het gras aantreffen, dan kun je dit verwijderen met een verdelger, of een hark.
  • Om de levensduur van het kunstgras aanzienlijk te verlengen, is een onderhoudsbeurt 1 maal per jaar een goede optie.
Kunstgras verkleurd niet zomaar wanneer je huisdier hier op plast. Wil je er zeker van zijn dat het kunstgras niet verkleurd wanneer je hond op dezelfde plek plast? Dan adviseren wij de ontlasting weg te spoelen met water.
Het kunstgras dat wij adviseren voor huisdieren is te vinden via onze filtering. Dit type kunstgras is voorzien van extra sterke draden, zodat de kans dat je huisdier het eet wordt verkleint. Mocht je huisdier toch een kleine hoeveelheid kunstgras opeten, dan is dit niet gevaarlijk. Bij twijfel adviseren wij je om een dierenarts te raadplegen.
De zogenaamde rug van het kunstgras is voorzien van gaatjes, daarmee wordt er voor gezorgd dat het overtollige water makkelijk kan wegstromen.
Met onze duidelijke kunstgras leginstructie kun je zelf prima het kunstgras aanleggen, zeker wanneer het oppervlak niet groter is dan de breedte van de kunstgras rol.
Wanneer de tuin breder is dan de rol kunstgras, wordt dit met speciale kunstgras tape aan elkaar gemaakt (of bij grotere velden met lijm en band). Zolang dit op de juiste manier gebeurt zal het niet zichtbaar zijn.
Kunstgras is brandbaar, wanneer je een kleine brandplek heeft kun je dit met een staalborstel herstellen.
Dit kan geen kwaad. Het is zelfs mogelijk om het zwembad het gehele jaar te laten staan.