4,7
4.5/5

De kunstgras collectie van Fabrieksverkoop

Hier vind je onze collectie, kom langs voor de complete voorraad. Wij hebben A-merken voor bodem prijzen in onze kunstgras outlet!

Echtheid
Echtheid
Zachtheid
Zachtheid
Kwaliteit
Kwaliteit
Totale hoogte
Totale hoogte - slider
0mm50mm
Aantal kleuren garen
Aantal kleuren garen - slider
06
Binnengebruik
Binnengebruik
Mosdraadjes
Mosdraadjes
Echtheid
Echtheid
Zachtheid
Zachtheid
Kwaliteit
Kwaliteit
Totale hoogte
Totale hoogte – slider
0mm50mm
Aantal kleuren garen
Aantal kleuren garen – slider
06
Binnengebruik
Binnengebruik
Mosdraadjes
Mosdraadjes

Kunstgras outlet

Het beste kunstgras voor de allerlaagste prijs! Die belofte maken we waar met onze kunstgras outlet. Je kunt hier terecht voor verschillende soorten kunstgras voor in je tuin, op je balkon of dakterras. En op zoek naar een kunstgras restpartij voor een mooie prijs? Ook dan ben je aan het juiste adres in onze kunstgras outlet. Kom! Bezoek onze website of showroom. We laten je graag kennismaken met de goedkoopste kunstgras outlet van Nederland.

Onze outlet kunstgras voor bodemprijzen

Dat goed kunstgras echt niet duur hoeft te zijn bewijzen wij met onze outlet. Kunstgras uit vorige collecties, coupons of een kunstgras restpartij; je vindt ze in de Fabrieksverkoop kunstgras outlet. En onze prijzen zijn altijd al laag, maar de outlet prijzen zijn nog lager. Snel profiteren dus!   

Het hele jaar door een mooie grasmat

Het grote voordeel van kunstgras is natuurlijk het minimale onderhoud. Grasmaaien, water geven of verticuteren…Allemaal overbodig. En je hoeft ook niet bang te zijn voor dorre of kale plekken in je gras. Je geniet het hele jaar door van een groene grasmat. Mooi meegenomen toch! Bekijk snel het actuele aanbod kunstgras in de kunstgras outlet van Fabrieksverkoop.  

Ruime keuze in onze kunstgras outlet

Het aanbod in de kunstgras outlet wordt regelmatig aangevuld. Met een kunstgras restpartij bijvoorbeeld. Dit kunstgras verdwijnt uit onze reguliere collectie, om plaats te maken voor nieuw assortiment. Het kunstgras in onze kunstgras outlet is altijd van uitstekende kwaliteit en vertoont geen gebreken, of productiefouten. Wel geldt dat dit kunstgras beperkt verkrijgbaar is daardoor niet altijd meer na te bestellen is.  

Van sportgras tot gekleurd gras

Een kunstgras restpartij kan bestaan uit verschillende soorten gras. Bijvoorbeeld uit een coupon sportgras. Ideaal voor een klein sportveldje achterin de tuin, of op het dakterras van een kantoor. Maar ook speelgras en gekleurd gras mogen niet ontbreken in de kunstgras outlet. En dat maakt dat er voor ieder wel wat wils te vinden is in de outlet.   

Outlet kunstgras: OP = OP

Voor gras uit de kunstgras outlet geldt altijd op = op. Wees er dus zeker van dat de kunstgras restpartij die je koopt groot genoeg is, want bijbestellen is helaas vaak niet meer mogelijk. Ook in de outlet helpen we je graag bij het maken van de juiste keuze. Laat ons weten waar je kunstgras voor zoekt en wij geven je advies. Wordt het gras intensief belopen? Of heb je huisdieren? Wij vertellen je welk kunstgras het meest geschikt is.  

Voordelen van onze kunstgras outlet:

  • Nog voordeliger kunstgras kopen 
  • Gewoon van hoge kwaliteit 
  • Meteen meenemen 
  • Deskundig advies 

Fabrieksverkoop kunstgras outlet – profiteer van de laagste prijzen van Nederland!